Dynamický nákupní systém na drogistické zboží pro Jihomoravský kraj
Jihomoravský kraj zavádí dle ustanovení § 138 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ), dynamický nákupní systém na nákup drogistického zboží pro potřeby Jihomoravského kraje, jeho volených představitelů a zaměstnanců zařazených k výkonu práce na krajském úřadě Jihomoravského kraje.
Poptávám pleťový krém
Poptávám krém: "Krem SOFT Q10 z witaminą E i kozim mlekiem 50ml" , v béžové dóze.
Poptávám kosmetický přípravek
Poptávám Radioxar. Děkuju Drozdová.
Nákup vnitřního vybavení oddělení domov se zvláštním režimem a jídelny Domova pro seniory SKALKA
Předmětem zakázky je nákup vnitřního vybavení do rekonstruovaného oddělení domova se zvláštním režimem a jídelnu domova pro seniory. Jedná se o vybavení osmi pokojů klientů, denní místnosti, zázemí pro zaměstnance, kuchyňku a rekonstruovanou jídelnu domova především nábytkem, zdravotnickými prostředky a pomůckami, domácími spotřebiči a tabletovým ...
DNS pro drogistické zboží 2017 až 2018
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky drogistického zboží pro zadavatele a splnění dalších s tím souvisejících závazků.
Dodávky dezinfekčních prostředků – otevřené řízení na zavedení dynamického nákupního systému
Zavedení dynamického nákupního systému pro průběžné a opakované nákupy dezinfekčních prostředků, které jsou používány v rámci pracovišť FN Ostrava. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Dodávka čisticích prostředků a papírového programu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek čisticích prostředků a papírového programu pro všechny zařízení zadavatele po dobu 4 let. Součástí dodávky čisticích prostředků a papírového programu je i jejich doprava do jednotlivých zařízení zadavatele, zpravidla dvakrát v každém měsíci.
Kancelářské potřeby a drogistické zboží
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na dodávky kancelářských potřeb a drogistického zboží. Zadavatel bude na základě uzavřené rámcové dohody po dobu trvání rámcové dohody pořizovat zboží pro zajištění svého provozu.
Dodávky čistících prostředků a hygienických potřeb
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému (dále jen „DNS“) budou dodávky čisticích prostředků a hygienických potřeb dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dynamický nákupní systém na dodávku drogistického zboží a ochranných pracovních pomůcek 2016 - 2018
Předmětem dynamického nákupního systému jsou pracovní rukavice, doplňky k pracovním oděvům, ochranné obličejové masky, kombinézy, zaměstnanecké oděvy, firemní oblečení, nepromokavé oděvy, pláštěnky, ochranné vybavení, toaletní papír, papírové kapesníky, papírové ruční utěrky, hygienické papírové výrobky, ručníky, kuchyňské utěrky, nekonečné ...
Dynamický nákupní systém pro drogistické zboží 2016-2017
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky drogistického zboží blíže specifikované zadávací dokumentací.
Kosmetika, toaletní potřeby, Singapur
Jsme dovozce FMCG produktů, jako výrobky péče o pleť a toaletní potřeby. Hledáme distributory a dodavatele pro značky z Unilever, Dove, P & G a značkové kosmetiky a výrobků péče o pleť.
Dezinfekčné prípravky
Predmetom zákazky je dodávka čistiacich, pracích a dezinfekčných prostriedkov a iných položiek drogistického tovaru určeného pre čistenie, pranie a dezinfekciu prevádzkových priestorov s určením pre Úrad Žilinského samosprávneho kraja (ďalej len ŽSK) a organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK.
Poptáváme dodávku drogistického zboží
Poptáváme: - toaletní papír POB103 OPTIMUM, dvouvrstvý, suberbílý, š. 23 cm - 4 ks balení - papírové ručníky ROB203, v rolích OPTIMUM-mini, dvouvrstvé - 2 balení.
Dezinfekční přípravky pro zdravotnická zařízení Jihomoravského kraje 2017 – 2020
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dezinfekčních přípravků, a to v nepřetržitém režimu po celou dobu plnění veřejné zakázky v závislosti na aktuálních provozních potřebách jednotlivých zdravotnických zařízení, tj. na základě jejich požadavků. Dodávky dezinfekčních přípravků budou realizovány na základě objednávek zdravotnických ...
Dodávky čisticích prostředků a hygienických potřeb 024-2016
Dodávky čisticích prostředků a hygienických potřeb dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Motol - Dezinfekce na podlahy a plochy II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dezinfekcí na podlahy a plochy.
Dodávky čisticích prostředků a hygienických potřeb 023-2016
Dodávky čisticích prostředků a hygienických potřeb dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky čisticích prostředků a hygienických potřeb 022-2016
Dodávky čisticích prostředků a hygienických potřeb - dle aktuálních potřeb zadavatele.
Nákup čistiacich prostriedkov pre potreby ŽU
Predmetom zákazky je dodávka tovaru a súvisiacich služieb: Nákup čistiacich prostriedkov pre potreby verejného obstarávateľa. Nakoľko je uvedený v predmete zákazky obchodný názov, verejný obstarávateľ povoľuje predložiť návrh na porovnateľné ekvivalentné riešenie, ktoré bude mať rovnaké alebo lepšie parametre ako má požadovaný predmet zákazky ...
FN Motol - Vybavení pro gastronomii
Předmětem VZ jsou dodávky nádobí a drogistických potřeb.
16-211 Kancelářské a hygienické potřeby
Předmětem VZ je dodávka kancelářských a hygienických potřeb, které jsou nezbytné k zajištění běžného provozu zadavatele a jeho středisek.
16-211 Kancelářské a hygienické potřeby
Předmětem VZ je dodávka kancelářských a hygienických potřeb, které jsou nezbytné k zajištění běžného provozu zadavatele a jeho středisek.
Dodávka papírového zboží – toaletní papír a ručníky včetně zásobníků
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papírového zboží - toaletního papíru a ručníků včetně dodávky zásobníků. Jedná se o opakované dodávky papírového zboží pro jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. Objednávky budou realizovány dle aktuálních potřeb pracovišť zadavatele na základě smlouvy uzavřené ...
Dodávky potravinové a materiální pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám II.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky potravin, hygienických potřeb, základních domácích potřeb a textilu na určená místa plnění.Více viz zadávací podmínky.