Poptávám opravu hole Nordic Walking
Poptávám opravu hole na Nordic Walking. Nedrží nastavenou délku.
Vybavení pro box, bojová umění, Pákistán
Firma Zaman Fight Gear je dobře známý výrobce a exportér vybavení pro box, bojová umění a power fitness v Sialkot v Pákistánu. Vyrábí boxerské vybavení již více než 6 desetiletí. Hledáme importéry, velkoobchodníky, maloobchodníky a distributory. www.zaman-fightgear.com www.zamanimpex.com
Rukavice, Pákistán
Vyrábíme všechny druhy rukavic ochranných, řidičských, pracovních, pro mechaniky, brankářských, sokolnických, taktických a pro vymáhání práva, cyklistických, loveckých a střeleckých. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Kožené oděvy, sportovní oblečení a vybavení, Pákistán
Jsme skupina podniků, vyrábíme kožené oblečení a rukavice, míče, sportovní oděvy a oblečení pro bojová umění. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s partnery / obchodními zástupci. www.white-hawks.com
Oděvy, Maďarsko
Služby interního auditu. Poradenství v oblasti snižování nákladů. Prodej polokošil a mikin, triček, dámských topů. Jen velkoobchodní objednávky dle vašich požadavků a logo. Prodej kokosového mléka - balení 200ml, 100% čisté, jen objednávky ve velkém. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Oděvy, Indie
Jsme výrobce a exportér pletených oděvů v Tiruppur v Indii. Vyrábíme trička, pyžamové soupravy, noční prádlo a sopuravy na běhání. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Poskytneme nejlepší možnou cenu a dodací plán.
Poptávám dodavatele textilních oděvů pro prodejnu
Hledám dodavatele textilních oděvů do svého obchodu - Kikiriki apod. zboží. Díky za informace.
Kožené módní a sportovní oblečení, Pákistán
Jsme výrobci koženého módního a motocyklového oblečení. Více informací najdete na nasawears.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme dodavatele sportovních tašek
Hledáme dodavatele - výrobce sportovních tašek s kolečky a teleskopickým držadlem. Nepromokavé, různé barvy jeden střih. Odběry 100 a více kusů měsíčně. Více informací na vyžádání.
Sportovní oblečení, Pákistán
Jsme výrobce ručně a strojně šitého sportovního oblečení a hledáme firmy v ČR, které mají zájem importovat naše řady výrobků.
Poptávám opravu rotopedu
Poptávám opravu rotopedu BC681OD na okrese Blansko.
Oděvy, Pákistán
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli oděvů kožených, textilních, ze speciálního materiálu Cordura 600D. Motocyklová bunda vyrobená z polyesterového materiálu Cordura 600D s CE výztuží. Použití během všech ročních období včetně zimy, léta a deště.
Sportovní zboží, sport. oděvy, Pákistán
Jsme výrobce sportovního zboží, sportovního oblečení a rukavic. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Kontaktujte nás prosím pro vzorky a ceny.
Trička, polokošile, Bangladéš
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli triček a polokošil za dobré ceny.
Módní oděvy, Vietnam
Jsem výrobce módních oděvů ve Vietnamu. Moje výrobky: trička, polokošile, džíny, bundy, plavky, spodní prádlo, dresy atd. pro muže, ženy, děti. Návštivte mé webové stránky: www.vqfashion.com. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Sportovní, ochranné rukavice, Pákistán
Jsme výrobci všech druhů sportovních a ochranných rukavic, např. brankářských, cyklistických, sokolnických, fleecových střeleckých, lukostřeleckých, taktických, pro mechaniky, pracovních atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Bavlněné oděvy, kravaty, Pákistán
Jsme exportér / obchodník se všemi druhy bavlněného oblečení jako trička, mikiny, trička s kapucí - pánské, dámské a chlapecké. Máme také malou zásobu pánských kravat různých barev - asi 2000 kusů. Hledáme odběratele.
Teplákové soupravy, Pákistán
Hledáme odběratele teplákových souprav.
Fotbalové dresy, Pákistán
Hledáme odběratele fotbalových dresů.
Tkaniny, oděvy, Pákistán
Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s odběrateli tkanin, látkových výrobků, žakáru, ručníků a tkaných oděvů všeho druhu. Jsme držiteli certifikátů Oekotex-100 a ISO. Výrobní jednotka zahrnuje 400 tryskových stavů a stavů Sulzer všech typů včetně žakárového stavu s listovkou. 300 automatických stavů. Máme kompletní řadu barvicích a ...
Rámcová smlouva na dodávky trik šedých s krátkými a s dlouhými rukávy
Nákup 45 000 kusů trik šedých s krátkými rukávy a 22 000 ks trik šedých s dlouhými rukávy
Ochranné motocyklové oděvy PČR 05.
Jedná se o dodávku 267 kusů motocyklových oděvů PČR 05 pro Policii ČR v roce 2012.
Rukavice, Pákistán
Jsme výrobci a exportéři kvalitních sportovních rukavic, běžkařských a cyklistických rukavic, které vyrábíme pro zákazníky v Evropě od roku 1992. Máme v úmyslu rozšířit podnikání a chtěli bychom navázat dlouhodobé obchodní vztahy s dobrým, skutečně značkovým importérem těchto rukavic. Můžeme vyrobit vzorek podle původních rukavic zákazníka s jeho ...
Poptávám spolupráci s výrobci nafukovadel
Hledám výrobce nafukovacích člunů, raftů, vznášedel či hradů, pro spolupráci na výrobě protipovodňových válců a vaků. Dlouhodobá spolupráce, vlastní užitné vzory. Odběr v desítkách kusů ročně.
Trička, polokošile, Bangladéš
Můžeme dodávat 100% bavlněná základní trička a polokošile, také pleteniny z našeho oděvního závodu. Dále můžeme dodávat 100% bavlněnou látku z našeho přidruženého závodu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s dalšími odběrateli.