Hokejky pre hráčov a brankárov ľadového hokeja
Predmetom zákazky je nákup hokejok pre hráčov a brankárov ľadového hokeja
Dodání sportovního vybavení
Dodání sportovního vybavení dle specifikace výzvy
Brusle, Německo
Hledáme českou firmu vyrábějící brusle.
Sportovní oblečení, míče, Pákistán
Hledáme odběratele fotbalových míčů, fotbalových dresů, ponožek, sportovních košilí, teplákových souprav, triček, batohů apod. Mahek Butt Ducati International Tel :- +92 - 52 -3541289 , Fax:- +92 - 52 -3542922 export@ducatiinternational.com , export@ducatisports.com www.ducatiinternational.com , www.ducatisports.com
Poptávám dětské kopačky
Poptávám dětské kopačky, stélka kopačky 16cm. Děkuji.
Poptávám míč Gala Boston
Hledám míč GALA - BOSTON číslo 5, kód výrobku 841072.
Skluznice, Německo
Hledáme výrobce ochranných sanic (skluznic) v univerzálním provedení pro krasobruslení a hokej.
Poptáváme servis fotbalových míčů
Poptávám servis fotbalových míčů adidas Finale
Sportovní vybavení, oděvy, Pákistán
Jsme výrobci a exportéři dresů a vybavení pro bojová umění, fotbalových míčů, rukavic, bund a mnoha dalších položek. Naším hlavním trhem je Francie. Odběratelé jsou s našimi výrobky velmi spokojeni. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s novými zákazníky.
Zboží pro teleshopping, Německo
Hledám zboží k obchodnímu využití přes teleshopping. Zboží musí být doručitelné v neměnné kvalitě na sjednané časové období. Pro představu se jedná o zboží z těchto oblastí: sport, wellness, potřeby pro psy a kočky, zboží pro vnitřní prostory vozidel, potřeby pro domácí přepravu, popř. sestavený výběr příslušného oboru. Příklad: potřeby pro kočky ...
Sportovní potřeby, Pákistán
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s firmami, které obchodují se sportovními potřebami, jako jsou fotbalové míče, kimona, rukavice a celý sortiment sportovních potřeb.
Sportovní potřeby, chirurgické nástroje, Pákistán
Chceme navázat obchodní spolupráci s importéry sportovních potřeb a také našich chirurgických nástrojů. Naše webové stránky pro chirurgickou jednotku jsou www.surdent.com.