PÁKISTÁN; Rukavice, opasky, míče
Jsme výrobci a exportéři všech typů rukavic, opasků, míčů. Hledáme odběratele, distributory, velkoobchodníky, kteří by prodávali naše výrobky.
INDIE; Spolupráce textil
Máme zájem o spolupráci s dovozci textilu v ČR.
MALAJSIE; Textil a obuv
Jsme obchodní firma s následujícími výrobky: oděvy a textil, obuv. Dodáváme zboží do EU, CA, USA, jižní Ameriky, Mexika a Afriky. Hledáme obchodní spolupráci v ČR.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Vyrábíme a obchodujeme s veškerým sportovním zbožím jako teplákové soupravy, trička, polokošile, fotbalové, basketbalové dresy, oblečení na kriket, batohy na kriket, fleesové čepice, svetříky dámské, pánské, sportovní podprsenky a sportovní tašky atd. Hledáme obchodní spolupráci.
TURECKO; Pletené oděvy
Již více než 10 let vyrábíme na zakázku všechny druhy pleteného oblečení jako trička, mikiny, tepláky. Hledáme odběratele.
Poptávám značkové skate oblečení
Hledám dodavatele skate oblečení, hlavně značky horsefeathers, quiksilver, roxy, dc, billabong.
PÁKISTÁN; Sportovní rukavice a textil
Jsme významným a samostatným výrobcem a také přední exportní firmou následujících položek: motocyklové rukavice, motokrosové, lyžařské rukavice, cyklistické rukavice, vycházkové rukavice, řidičské rukavice , jezdecké rukavice, boxerské rukavice, motocyklové bundy, kožené bundy, kalhoty, zástěry, čepice a kamaše, vzpěračské rukavice a vzpěračské ...
INDIE; Bavlněná příze pro světové značky
Jsme textilní firma z Indie, která vyrábí různou česanou bavlněnou přízi nejvyšší kvality. Naše příze se používají pro výrobu oděvů pro světové značky dbající na kvalitu včetně M & S, GAP, Landsend, EWM, Nike, Zara, H & M, BHS, Adidas, Reebok, Timberland atd. Rádi bychom zvýšili prodej příze v Evropě a proto hledáme společnosti, které potřebují ...
PÁKISTÁN; Sportovní textil s výšitím
Jsme výrobce a exportér. Zabýváme se všemi druhy oděvů a výšivek log nejvyšší kvality za rozumnou cenu. teplákové soupravy košile+ šortky brankářské košile trička, kalhoty mikiny pánské a dámské módní bundy baseballové bundy boxerské šortky, boxerské kalhoty, boxerské košile všechny druhy výšivek, log ponožky Dodáváme výrobky nejvyšší ...
RUSKO; Trička Stark-cotton
Hledáme odběratele velmi kvalitních bavlněných výrobků. Prodáváme trička ze 100% organické bavlny v široké škále barev, velikostí, vzorů a stylů. 160 kusů a 180 kusů. Velikosti jsou XS, S, M, L, XL, XXL. Barvy jsou černá, bílá, šedá, červená, žlutá, oranžová, zelená, modrá atd. Pro trička používáme "Stark-Cotton" výrobu, což nám umožňuje ...
PÁKISTÁN; Trička, košile, čepice, dresy
Jsme přední výrobci a dodavatelé všech druhů triček, sportovních košil, fleesových čepic, teplákových souprav, fotbalových, volejbalových, basketbalových dresů. Více na www.s-omer.com. Hledáme odběratele, importéry.
ČÍNA; Značkový textil a obuv
Tang chao trade CO.LTD je velkoobchod s různou sportovní obuví pro atletiku, kabelkami, tričky, jeansy, kšiltovkami, dětským oblečením, obuví značek Nike, Adidas, Timberland, Gucci, Prada, Luie Vuitton a Puma. Obuv je balena v originálních krabicích s korektním označením. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Uniformy a pracovní oděvy
Jsme výrobci dámského pracovního oblečení a uniforem pro bojová umění, vybavení pro box. Hledáme odběratele, importéry.
INDIE; Trička a košile bavněné
Jsme velkoobchodníci, exportéři z Indie. Obchodujeme se zbožím velmi dobré kvality -bavlněná trička, košile. Hledáme odběratele.
AZERBADŽÁN; Oděvy a rukavice
Jsme výrobci a exportéři kůže, textilu, pracovního a ochranného oblečení. Ze Sialkotu exportujeme kožené a sportovní oděvy do celého světa. Hledáme importéry všech typů ochranného oblečení, všech druhů rukavic, koženého a textilního oblečení (módní oděvy, oblečení a kožené doplňky na motocykly).
PÁKISTÁN; Oděvy a rukavice kožené a cordurové
Hledáme odběratele následujícího zboží: 1 - kožené oděvy (motocyklové, módní, zimní) 2 - kožené rukavice 3 - bezpečnostní rukavice 4 - cordurové oděvy
PÁKISTÁN; Bavlněná trička a polokošile
Jsme výrobci a exportéři zboží nejlepší kvality - 100% bavlněná trička, polokošile a jiné pletené oděvy. Máme zájem exportovat do Evropy.
INDIE; Pletené a tkané oblečení
Hledáme kupce, importéry, obchodníky oblečení. Obchodujeme s pleteným a tkaným oblečením pro muže, ženy, děti - veškeré druhy oblečení - vycházkové, sportovní, prádlo. Více informací na www.loopperz.com
PÁKISTÁN; Motocyklové oděvy
Jsme výrobci a exportéři motocyklových závodních oděvů - bundy, kalhoty, rukavice, kombinézy, chrániče. Vyrábíme zboží z nejlepších materiálů (textil, kůže, PVC, pryž apod.). Více na www.greetingint.com. Hledáme odběratele našich výrobků.
PÁKISTÁN; Motorkářské oblečení
PANJATANI LEATHER INDUSTRY je spolehlivým dodavatelem motocyklového oblečení a kožených módních doplňků, se sídlem v Sialkot (Pákistán), ve městě známém výrobou kožených oděvů po celém světě. Máme zájem navázat spolupráci s partnery, kteří hledají spolehlivého výrobce / dodavatele s nejlepšími produkty za konkurenceschopné ceny.
PÁKISTÁN; Cyklistické oblečení
Jsme výrobcem a vývozcem všech druhů cyklistického oblečení a rukavic. Hledáme dovozce, velkoobchodníky, distributory.
PÁKISTÁN; Rukavice a sportovní oděvy
Jsme výrobci a exportéři všech druhů rukavic (pracovní, sportovní, vycházkové) a sportovního příslušenství, jako trička, teplákové soupravy, fotbalové dresy, spodky, nátělníky. Exportem se zabýváme 24 let. Naše výrobky jsou nejvyšší kvality za příznivé ceny. V případě dotazů nebo potřeby vzorků nás neváhejte kontaktovat. Hledáme odběratele našich ...
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
Jsme výrobci a exportéři veškerých druhů kožených rukavic. Touto činností se zabýváme již 15 let. Jedná se o následující druhy rukavic: pro řidiče, svářeče, mechaniky, pracovní rukavice a také ochranné pracovní oblečení. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptáváme sportovní zboží a obuv
Poptáváme (vykoupíme) nadnormativní a nepotřebné zásoby sportovního oblečení a sportovní obuvi.
PÁKISTÁN; Bojová umění, fitness a míče
Jsme výrobci a exportéři oblečení pro bojové umění, boxovacích rukavic a fitness zařízení, dále džínových kalhot, triček a kopacích míčů. Hledáme odběratele naších výrobků. Více na našich webových stránkách www.baniaind.com. Naše firma má certifikát ISO 9001:2000 a CE označení (výrobky splňují evropský technický standard).