Zajištění úklidových služeb v objektech užívaných Národní galerií v Praze
Předmětem veřejné zakázky je úklid prostor, a to jednak úklidové služby pravidelné, které budou poskytovány průběžně, bez dalšího, po celou dobu trvání této smlouvy a jednak úklidové služby mimořádné, které budou poskytovány na základě konkrétní dílčí objednávky objednatele (dále společně též jen jako „úklidové služby“).
Poskytování služeb vnitřního úklidu prostor železničních stanic a zastávek v oblasti OŘ Praha
Úklid železničních stanic a zastávek a veřejnosti přístupných toalet na zastávkách a stanicích, včetně dodávky a doplňování hygienických materiálů.
Pravidelný úklid objektu České obchodní inspekce Štěpánská 15 - N
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování pravidelných úklidových služeb v objektu Štěpánská 567/15, Praha 2, užívaném zadavatelem a Agenturou pro podporu podnikání a investic Czechinvest, včetně dodávky hygienického materiálu. Přesná specifikace prostor, četnost a rozsah předmětu plnění jsou specifikovány v zadávací dokumentaci.
Komunální služby Praha 8
1. svoz obsahu odpadkových košů na území objednatele 2. úklid okolí odpadkových košů 3. zabezpečení provozuschopnosti odpadkových košů 4. mytí odpadkových košů 5. doplňování speciálních papírových (balení po 25 ks) a plastových (balení po 50 ks) sáčků na psí exkrementy 6. pravidelné přistavování, svoz, využití a odstraňování ...
Thomayerova nemocnice – poskytování úklidových služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek vybraného dodavatele zajišťovat pro zadavatele úklidové služby: i) pravidelné úklidové služby, ii) mimořádné úklidové služby, na zdravotnických, provozních a technických prostorech v areálu zadavatele na adrese Thomayerova nemocnice, Vídeňská 800, Praha 4 – Krč, podle podmínek uvedených v ...
FN Motol - Zajištění úklidu a hygieny v jednotlivých odděleních nemocnice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění úklidových prací a hygieny v jednotlivých odděleních Fakultní nemocnice v Motole
Zajištění úklidových služeb
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových služeb v sídle zadavatele, s využitím vlastních úklidových a dalších pomůcek a vybavení v požadovaném rozsahu.
Úklidy IX. - Zajištění úklidových služeb v budovách Finančního úřadu pro hl. m. Prahu
Předmětem VZ je provádění úklidových služeb a hygienický servis v objektech finančních úřadů. VZ je rozdělena na dvě samostatné části.
Úklidové služby areálů a dopravních prostředků
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smluv na úklid areálů a dopravních prostředků (autobusů či tramvají). V rámci části „Úklidové služby areálů – trakční vedení - Orionka“, části „Úklidové služby areálů – Švábky“, části „Úklidové služby areálů – depo Kačerov“, části „Úklidové služby areálů – vozovna Střešovice“ a části „Úklidové služby areálů ...
Zajištění obsluhy plaveckého bazénu v areálu Výstaviště Praha
Předmětem zakázky je zejména zajištění obsluhy plaveckého bazénu, včetně zajištění činnosti plavčíka, šatny, recepce a pokladny, běžného úklidu, drobné údržby objektu, týdenní sanitace objektu.
Odstranění graffiti, oprava omítek a aplikace ochranných nátěrů v obvodu OŘ Praha
Odstraňování graffiti na objektech v obvodu OŘ Praha, úplné očišťování povrchů objektů od nežádoucího znečištění, provádění sjednocujících nátěrů očištěných povrchů včetně aplikace anti-graffiti ochrany.
Zajištění úklidových služeb 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění úklidových služeb v sídle zadavatele, s využitím vlastních úklidových a dalších pomůcek a vybavení v požadovaném rozsahu
Úklid Státní opery
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo, jejímž cílem je zajistit kompletní pravidelné úklidové práce a služby vnitřních a vnějších prostor historické a administrativní budovy Státní opery.
Provádění komplexních úklidových prací, včetně speciální ochranné dezinfekce
Předmětem této veřejné zakázky je úklid vnitřních prostor areálu, speciální ochranná dezinfekce, separace odpadu, vč. nebezpečného, doplňování a dodávky hygienických prostředků uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Předmět plnění zahrnuje: běžný úklid, úklidové práce prováděné dle aktuálních potřeb zadavatele (předpokládaný roční objem je ...
Poskytování komplexních úklidových služeb v budově Trauttmannsdorfského paláce MZV ČR
Předmětem veřejné zakázky je provádění a zajišťování komplexních úklidových služeb v budově Trauttmannsdorfského paláce MZV ČR.
Úklidové služby Poliklinika Prosek
Zajišťování služeb v oblasti úklidu v objektu Poliklinika Prosek v Praze 9, na adrese Lovosická 40/440, 190 00 Praha 9. Zakázka bude zadána uzavřením smlouvy o zajišťování služeb v oblasti úklidu na dobu neurčitou, kdy vybraný dodavatel bude zajišťovat stálé a pravidelné (každodenní a dále v intervalech dle smluveného režimu) úklidové služby ve ...
Úklid objektů a recepční služby v objektech užívaných Základní školou Brána jazyků
Jedná se veřejnou zakázku na služby v nadlimitním režimu zadávanou v otevřeném řízení. Předmětem zakázky je zajištění úklidu objektů a recepčních služeb v objektech užívaných Základní školou Brána jazyků s rozšířenou výukou matematiky.
Úklidové služby
Úklidové služby pro objekty PřF UK Albertov 3, 6 a 8, Horská 3, Na Slupi 16, Legerova 5, Hlavova 8, Viničná 5 a 7, Benátská 2 na Praze 2 a Podolské nábřeží 7 na Praze 4.
Úklidové služby v objektech Národního muzea
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úklidových služeb v objektech zadavatele v hlavním městě Praha v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami po dobu 12 měsíců. Podrobněji je předmět zakázky popsán ve smlouvě o poskytování úklidových služeb, jejíž návrh je přílohou č. 2 zadávací dokumentace.
Odstraňování graffiti tvorby na území Prahy 6
Předmětem plnění veřejné zakázky je odstraňování graffiti z nemovitostí fyzických a právnických osob na území MČ Praha 6 z herních zařízení či jejich částí, z informačních cedulí, odpadkových košů, stojanů na PE, popelníků, laviček, pomníků a z jiných zařízení ve veřejné zeleni či na veřejných prostranstvích, včetně provádění pravidelného ...
VFN v Praze – pomocné a úklidové práce v OLVS
Předmětem plnění jsou úklidové a pomocné práce; blíže viz zadávací podmínky.
Poptávám mytí oken v bytě 3+1
Poptávám mytí oken v panelovém bytě 3+1 s lodžií. Sídliště Řepy, Španielova ulice. Prosím o vyčíslení ceny.
Úklidové služby
Předmětem veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb vnitřních prostor objektu Domova pro seniory Krč a poskytování výkonů a dodávek souvisejících.
Úklid objektů VoZP ČR
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb v pracovních dnech na pobočkách VoZP ČR na dobu 48 měsíců, vyjma budov Ústředí VoZP ČR a pobočka VoZP ČR Praha, kde bude doba této zakázky pouze na 24 měsíců. Úklid může být zajištěn jako celek na všechny pobočky jedním dodavatelem nebo samostatně po pobočkách různými dodavateli.
Zajištění ekologického úklidu v objektech MPSV
CPV 90900000-6 a 90910000-9 Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění ekologických úklidových služeb a souvisejících dodávek ekologicky šetrného a zdravotně nezávadného spotřebního zboží a materiálu v objektech MPSV (Na Poříčním právu 1, Podskalská 19 a Karlovo náměstí 1). Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje běžný denní ekologický úklid ...