Dodávky dezinfekčních prostředků na velké plochy a povrchy s výpůjčkou směšovacích zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dezinfekčních prostředků na velké plochy a povrchy a dávkovacích pomůcek. Vítězný účastník (vybraný dodavatel ) bezplatně vypůjčí po dobu trvání kupní smlouvy směšovací zařízení a zajistí jejich bezplatný servis, pravidelnou údržbu a validaci. Blíže viz zadávací podmínky.
Úklidové služby v NNH a pomocné práce ve stravovacím provozu
Poskytování pravidelných a nepravidelných úklidových prací v prostorách NNH, manipulace s odpady produkovanými při provozu nemocnice a poskytování pravidelných a nepravidelných pomocných prací ve stravovacím provozu nemocnice.
Zajištění úklidových služeb v objektech užívaných Národní galerií v Praze
Předmětem veřejné zakázky je úklid prostor, a to jednak úklidové služby pravidelné, které budou poskytovány průběžně, bez dalšího, po celou dobu trvání této smlouvy a jednak úklidové služby mimořádné, které budou poskytovány na základě konkrétní dílčí objednávky objednatele (dále společně též jen jako „úklidové služby“).
Poskytování služeb vnitřního úklidu prostor železničních stanic a zastávek v oblasti OŘ Praha
Úklid železničních stanic a zastávek a veřejnosti přístupných toalet na zastávkách a stanicích, včetně dodávky a doplňování hygienických materiálů.
Zabezpečení komplexního servisu a pronájem zdravotnického prádla a oděvů
Předmětem této veřejné zakázky je poskytnutí služby: komplexní servis prádla spojený s jeho pronájmem, praním a ostatními souvisejícími službami jako jsou opravy, žehlení, mandlování a logistika (tj. odvoz, dovoz a rozvoz na jednotlivá dodací místa (kliniky a pracoviště) zadavatele, vč. zajištění prostředků potřebných pro rozvoz prádla – vozíky, ...
Pravidelný úklid objektu České obchodní inspekce Štěpánská 15 - N
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování pravidelných úklidových služeb v objektu Štěpánská 567/15, Praha 2, užívaném zadavatelem a Agenturou pro podporu podnikání a investic Czechinvest, včetně dodávky hygienického materiálu. Přesná specifikace prostor, četnost a rozsah předmětu plnění jsou specifikovány v zadávací dokumentaci.
Komunální služby Praha 8
1. svoz obsahu odpadkových košů na území objednatele 2. úklid okolí odpadkových košů 3. zabezpečení provozuschopnosti odpadkových košů 4. mytí odpadkových košů 5. doplňování speciálních papírových (balení po 25 ks) a plastových (balení po 50 ks) sáčků na psí exkrementy 6. pravidelné přistavování, svoz, využití a odstraňování ...
Thomayerova nemocnice – poskytování úklidových služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek vybraného dodavatele zajišťovat pro zadavatele úklidové služby: i) pravidelné úklidové služby, ii) mimořádné úklidové služby, na zdravotnických, provozních a technických prostorech v areálu zadavatele na adrese Thomayerova nemocnice, Vídeňská 800, Praha 4 – Krč, podle podmínek uvedených v ...
FN Motol - Zajištění úklidu a hygieny v jednotlivých odděleních nemocnice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění úklidových prací a hygieny v jednotlivých odděleních Fakultní nemocnice v Motole
Zajištění úklidových služeb
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových služeb v sídle zadavatele, s využitím vlastních úklidových a dalších pomůcek a vybavení v požadovaném rozsahu.
Úklidy IX. - Zajištění úklidových služeb v budovách Finančního úřadu pro hl. m. Prahu
Předmětem VZ je provádění úklidových služeb a hygienický servis v objektech finančních úřadů. VZ je rozdělena na dvě samostatné části.
Úklidové služby areálů a dopravních prostředků
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smluv na úklid areálů a dopravních prostředků (autobusů či tramvají). V rámci části „Úklidové služby areálů – trakční vedení - Orionka“, části „Úklidové služby areálů – Švábky“, části „Úklidové služby areálů – depo Kačerov“, části „Úklidové služby areálů – vozovna Střešovice“ a části „Úklidové služby areálů ...
Zajištění obsluhy plaveckého bazénu v areálu Výstaviště Praha
Předmětem zakázky je zejména zajištění obsluhy plaveckého bazénu, včetně zajištění činnosti plavčíka, šatny, recepce a pokladny, běžného úklidu, drobné údržby objektu, týdenní sanitace objektu.
FN Motol - Čištění péřových polštářů
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou služby na vyčištění péřových polštářů a to po dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání finančního objemu 3.200.000,00 Kč bez DPH, podle toho, která skutečnost nastane dříve, dle Přílohy č. 1 Smlouvy o dílo – Specifikace díla v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Odstranění graffiti, oprava omítek a aplikace ochranných nátěrů v obvodu OŘ Praha
Odstraňování graffiti na objektech v obvodu OŘ Praha, úplné očišťování povrchů objektů od nežádoucího znečištění, provádění sjednocujících nátěrů očištěných povrchů včetně aplikace anti-graffiti ochrany.
Zajištění úklidových služeb 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění úklidových služeb v sídle zadavatele, s využitím vlastních úklidových a dalších pomůcek a vybavení v požadovaném rozsahu
Úklid Státní opery
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo, jejímž cílem je zajistit kompletní pravidelné úklidové práce a služby vnitřních a vnějších prostor historické a administrativní budovy Státní opery.
Provádění komplexních úklidových prací, včetně speciální ochranné dezinfekce
Předmětem této veřejné zakázky je úklid vnitřních prostor areálu, speciální ochranná dezinfekce, separace odpadu, vč. nebezpečného, doplňování a dodávky hygienických prostředků uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Předmět plnění zahrnuje: běžný úklid, úklidové práce prováděné dle aktuálních potřeb zadavatele (předpokládaný roční objem je ...
Poskytování komplexních úklidových služeb v budově Trauttmannsdorfského paláce MZV ČR
Předmětem veřejné zakázky je provádění a zajišťování komplexních úklidových služeb v budově Trauttmannsdorfského paláce MZV ČR.
Úklidové služby Poliklinika Prosek
Zajišťování služeb v oblasti úklidu v objektu Poliklinika Prosek v Praze 9, na adrese Lovosická 40/440, 190 00 Praha 9. Zakázka bude zadána uzavřením smlouvy o zajišťování služeb v oblasti úklidu na dobu neurčitou, kdy vybraný dodavatel bude zajišťovat stálé a pravidelné (každodenní a dále v intervalech dle smluveného režimu) úklidové služby ve ...
Úklid objektů a recepční služby v objektech užívaných Základní školou Brána jazyků
Jedná se veřejnou zakázku na služby v nadlimitním režimu zadávanou v otevřeném řízení. Předmětem zakázky je zajištění úklidu objektů a recepčních služeb v objektech užívaných Základní školou Brána jazyků s rozšířenou výukou matematiky.
Úklidové služby
Úklidové služby pro objekty PřF UK Albertov 3, 6 a 8, Horská 3, Na Slupi 16, Legerova 5, Hlavova 8, Viničná 5 a 7, Benátská 2 na Praze 2 a Podolské nábřeží 7 na Praze 4.
Úklidové služby v objektech Národního muzea
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úklidových služeb v objektech zadavatele v hlavním městě Praha v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami po dobu 12 měsíců. Podrobněji je předmět zakázky popsán ve smlouvě o poskytování úklidových služeb, jejíž návrh je přílohou č. 2 zadávací dokumentace.
Odstraňování graffiti tvorby na území Prahy 6
Předmětem plnění veřejné zakázky je odstraňování graffiti z nemovitostí fyzických a právnických osob na území MČ Praha 6 z herních zařízení či jejich částí, z informačních cedulí, odpadkových košů, stojanů na PE, popelníků, laviček, pomníků a z jiných zařízení ve veřejné zeleni či na veřejných prostranstvích, včetně provádění pravidelného ...
VFN v Praze – pomocné a úklidové práce v OLVS
Předmětem plnění jsou úklidové a pomocné práce; blíže viz zadávací podmínky.