Vyvážení odpadkových košů v parcích ve správě Lesů hl. m. Prahy 2022-2023
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky (dále jen „veřejná zakázka“) je poskytnutí služeb spočívajících v zajištění vyvážení odpadkových košů v parcích ve správě Lesů hl. m- Prahy (dále jen LHMP) 2022-2023. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy o poskytování služby (dále jen „smlouva“), který tvoří přílohu č.1 zadávací ...
Úklid Střední odborné školy Jarov
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytování úklidových služeb v nemovitostech zadavatele. Blíže k předmětu plnění je uvedeno v příloze č. 2 - Specifikace místa plnění a v příloze č. 3 - Výkaz výměr zadávací dokumentace.
Zajištění úklidových služeb v budovách Úřadu městské části Praha 8 a jejich okolí
Předmětem plnění této veřejné zakázky je komplexní zajištění řádného provádění úklidových služeb v šesti objektech zadavatele a jejich okolí v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zajištění úklidových služeb pro vybrané objekty PNB
Předmětem této zakázky jsou za podmínek uvedených v této ZD a jejích přílohách, zejm. smlouvy na plnění zakázky, úklidové služby v objektech areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice. Na základě zadávacího řízení bude pro každou část uzavřena smlouva s jedním dodavatelem, kdy na straně objednatele bude vystupovat zadavatel. Pro každou část zakázky ...
Úklidové služby
Předmětem veřejné zakázky jsou úklidové služby, a to v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Úklid a čištění objektů v areálu Letiště Praha Část I a Část II
Předmětem Veřejné zakázky jsou úklidové služby pro zadavatele, tj. provádět řádně a důsledně pro zadavatele denní, noční a průběžné úklidové práce, mytí skleněných ploch a čištění podhledů, transport odpadu, úklid chodníků a další pomocné manipulační práce v objektech areálu letiště Praha/Ruzyně.
Poskytování služeb pronájmu a kompletního servisu operačního prádla
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování služeb pronájmu a kompletního servisu operačního prádla, jeho veškeré údržby (praní, žehlení, opravy) a obměny operačního prádla a s operačním prádlem spojenou logistiku, tj. odvoz a dovoz operačního prádla, rozvoz čistého operačního prádla na jednotlivé kliniky v sídle zadavatele („dodací místa“) a ...
Dezinfekce, desinsekce, deratizace
provádění dezinfekce, dezinsekce a deratizace v ubytovacích a stravovacích objektech ve správě zadavatele specifikovaných v této zadávací dokumentaci. Zakázka se týká ubytovacích a stravovacích zařízení ve správě SÚZ ČVUT v Praze včetně administrativních a kancelářských prostor po dobu 48 měsíců a to vždy na základě požadavku objednatele a jeho ...
Praní a chemické čištění prádla pro ubytování a stravování v objektech ČVUT v Praze
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění služeb spojených s praním, žehlením a chemickým čištěním prádla. Zakázka se týká zařízení ve správě SÚZ ČVUT v Praze při dodržení hygienických norem a předpisů po dobu 24 měsíců.
Úklid v objektech Celní správy ČR
Předmět veřejné zakázky je poskytování úklidových služeb, včetně hygienického materiálu dle požadavků zadavatele v budovách užívaných Celní správou ČR. Veřejná zakázka je rozdělena na 4 samostatné části. Termíny prohlídek jednotlivých míst plnění jsou uvedeny v příloze č. 8 ZD .
FN Motol - Zajištění úklidu a hygieny v jednotlivých odděleních nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění úklidových prací a hygieny v jednotlivých odděleních Fakultní nemocnice v Motole, v rozsahu a četnosti stanoveném v Příloze č. 1 Smlouvy o dílo - Seznam úklidových prací v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Pravidelný úklid objektů užívaných Městskou policii hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidu (dále jen „předmět plnění“) v prostorech užívaných Městskou policií hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP) po dobu 4 let. Předmět plnění zahrnuje i veškeré náklady na poskytování předmětu plnění (úklidové pomůcky a prostředky) včetně nákladů na dopravu.
Zajištění mimořádných úklidů v objektech užívaných Městskou policii hl. m. Prahy na 4 rok
Předmětem veřejné zakázky je provádění mimořádných úklidů (dále jen „předmět plnění“) v prostorech užívaných Městskou policií hl. m. Prahy po dobu 4 let. Předmět plnění zahrnuje i veškeré náklady na poskytování předmětu plnění (úklidové pomůcky a prostředky) včetně nákladů na dopravu.
Zajištění a provádění úklidových služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a provádění komplexních úklidových služeb, vlastními pracovníky, prostředky a na vlastní náklady a nebezpečí, v souladu s hygienickými normami dle vyhlášky č. 306/2012 Sb., o podmínkách předcházení vzniku a šíření infekčních onemocnění a o hygienických požadavcích na provoz zdravotnických zařízení a ...
Speciální úklidový servis na rok 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je speciální úklidový servis v objektech IPR Praha na rok 2022, a to v rozsahu stanovením kompletní Zadávací dokumentací. S vybraným dodavatelem bude uzavřena rámcová smlouva. Speciální úklidový servis se skládá z těchto dílčích úklidových činností: - mytí vnějších oken (výškové práce) ...
Zajištění úklidových služeb pro ČAO Dr. Edvarda Beneše
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb v budově zadavatele na adrese Resslova 1780/8, 12000 Praha - Nové Město vč. poskytování veškerých souvisejících výkonů, nástrojů, dopravy, materiálů, vybavení a dozoru potřebného k jejich zajištění, a to v rozsahu stanoveném zadávací dokumentací.
Poptáváme praní prádla
Poptáváme zaslání cenové nabídky na praní prádla v rozsahu: - ubrus - ubrus banketní - napron - příručník - sukně rautová - utěrka. Děkuji
Pomocné úklidové práce a čistící služby v objektech stravovacích provozů ČVUT v Praze
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění pomocných úklidových prací v jednotlivých objektech stravovacích provozů (menzy, mytí bílého a černého nádobí) ve správě SÚZ ČVUT podobu trvání 24 měsíců.
MS Praha - úklidové služby, CSMS
zajištění vnitřních úklidových služeb a dalších pomocných prací v prostorách Centrální spisovny Městského soudu v Praze (CSMS Hostivice) po dobu 72 měsíců
Dezinfekční přípravky na kůži
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek dezinfekčních přípravků na kůži pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti
FNKV - Dodávky dezinfekčních prostředků
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky dezinfekčních prostředků určených pro profesionální použití ve zdravotnictví.
Úklidové služby KPS Praha
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění (poskytování) komplexních úklidových, mycích a čistících služeb pro Zadavatele v uvedených objektech.
MS Praha - úklidové služby JANM 2021
Služby, které spočívají v zajištění vnitřních úklidových služeb objektu Justičního areálu Na Míčánkách a související administrativní činnosti.
Zajištění úklidových služeb pro NFA - Praha
Předmětem zakázky je zajištění úklidových služeb v budovách NFA na území Prahy.
Úklid sídla Krajského úřadu Středočeského kraje
Předmětem této veřejné zakázky na služby je zajištění kompletních úklidových služeb v sídle zadavatele, a to v rozsahu dle přiložené specifikace a v souladu se zadávacími podmínkami.