Pranie bielizne
Pranie pacientskej bielizne a pranie osobnej bielizne zamestnancov. Pranie vrátane dezinfekcie, bielenia a chemického čistenia pacientskej bielizne, nemocničnej bielizne, osobnej bielizne zamestnancov operačnej bielizne a v prípade výskytu infekčného ochorenia rovnako aj infekčnej bielizne objednávateľa.
Úklidy XX. - Zajištění úklidových služeb v budovách Finančních úřadů v ČR
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových prací v budovách Finančních úřadů v ČR v souladu se Smlouvou o provádění úklidových prací, se Standardem úklidových služeb a prací a s Plánem úklidu (kde je uveden rozsah a četnost úklidových prací).
UTB - Úklid areálu U5
Předmětem veřejné zakázky je dlouhodobý pravidelný, nepravidelný a mimořádný úklid, včetně dodávek hygienického materiálu, v objektech Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulty aplikované informatiky, objekt U 5, Nad Stráněmi 4511 a objekt U 56, Nad Stráněmi 5656, Zlín 760 01 v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné ...
ÚP ČR - CV - Poskytování úklidových prací a dodávka hygienických potřeb II
Předmětem zadávacího řízení je provádění ekologických úklidových služeb na ÚP ČR Chomutov v prostorách objektu na adrese Cihlářská 4106, Cihlářská 4107 a Cihlářská 5909, Chomutov. Předmětem plnění je rovněž dodávka hygienických potřeb dle aktuální spotřeby, a i mimořádný ekologický úklid dle požadavků zadavatele (např. havárie apod.).
Úklid vnitřních prostorů budov a venkovní údržba - Jižní Čechy
Předmětem plnění VZ jsou úklidy vnitřních prostorů budov a venkovní údržba v rámci MO dle ceníku jednotkových cen a v rozsahu výkazů výměr dodržených hygienických standardů u vnitřních úklidů - doplňování hygienických, čistících a dezinfekčních prostředků. Podrobně uvedeno v návrhu Smlouvy. Zadavatel zadává VZ v souladu se zásadami společensky ...
Úklidové služby, nakládání s odpady a dodávky spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je poskytování úklidových služeb, služeb nakládání s odpady a dodávek spotřebního materiálu v objektech zadavatele v rozsahu a za podmínek uvedených v příloze 2 zadávací dokumentace (Vzor smlouvy).
Zajištění úklidových služeb v RÚ Hostinné
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexních úklidových služeb ve všech budovách zdravotnického provozu v Rehabilitačním ústavu Hostinné. Jedná se o úklid všech pacientských pokojů včetně sociálních zařízení, cvičeben, tělocvičen, vodoléčby, jídelen, chodeb a WC. Úklid je prováděn v souladu s hygienickým plánem dle harmonogramu stanoveného ...
FN Motol - Pravidelný denní úklid polikliniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění pravidelného denního úklidu polikliniky Fakultní nemocnice v Motole v rozsahu a četnosti stanoveném v Příloze č. 1 Smlouvy o dílo - Seznam úklidových prací a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zajištění komplexního úklidu prostor Magistrátu města Mostu
Komplexní úklid prostor Magistrátu města Mostu cca 12.938 m2 vnitřní podlahové plochy pro roky 2023-2026.
Poskytování služeb údržby a opravy komunikací pro Město Mnichovo Hradiště
Předmětem veřejné zakázky je zajištění čištění, zimní údržby, letní údržby a oprav komunikací, chodníků a ostatních venkovních zpevněných ploch, sběr odpadu z odpadkových košů, úklid autobusových čekáren ve městě Mnichovo Hradiště a v místních částech na dobu neurčitou.
Zajištění úklidu objektů SÚKL
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v zajištění řádných a mimořádných úklidových služeb kancelářských, provozních, laboratorních prostor a prostor oddělení biologických metod užívaných zadavatelem, včetně kuchyněk a sociálních zařízení v objektech zadavatele.
Vyvážení odpadkových košů v parcích ve správě Lesů hl. m. Prahy 2022-2023
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky (dále jen „veřejná zakázka“) je poskytnutí služeb spočívajících v zajištění vyvážení odpadkových košů v parcích ve správě Lesů hl. m- Prahy (dále jen LHMP) 2022-2023. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy o poskytování služby (dále jen „smlouva“), který tvoří přílohu č.1 zadávací ...
ČVUT - Úklidové služby pro Rektorát
pravidelné úklidové služby v sídle zadavatele
Letisko Sliač - pranie a chemické čistenie
Poskytovanie služby - chemické pranie a čistenie v zmysle súťažných podkladov
Úklidové služby nového objektu Psychiatrie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou úklidové práce vnitřních prostor a venkovních ploch-prosklená okna a dveře nového objektu Oddělení psychiatrie v areálu Fakultní nemocnice Ostrava. Úklidové služby bude dodavatel provádět vlastními zaměstnanci, vlastní vybavením (např. úklidové stroje, úklidové vozíky, mopy, pytle na odpad), včetně mycích, ...
Zajištění úklidových služeb pro období od 1.1.2023 do 31.12.2023
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytování komplexních úklidových služeb vnitřních prostor objektů zadavatele, specifikovaných blíže v zadávací dokumentaci.
Úklid Střední odborné školy Jarov
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytování úklidových služeb v nemovitostech zadavatele. Blíže k předmětu plnění je uvedeno v příloze č. 2 - Specifikace místa plnění a v příloze č. 3 - Výkaz výměr zadávací dokumentace.
Zajištění úklidových služeb pro NFA - Hradištko
Předmětem zakázky je zajištění úklidových služeb v budovách NFA na adrese Filmařská 258 a 579, 252 09 Hradištko - Brunšov.
Zimní údržba a blokové čištění pozemních komunikací ve správě MČ Praha 12
Předmětem plnění veřejné zakázky je zimní údržba a blokové čištění pozemních komunikací v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Úklidové služby v ČRo Olomouc
Předmětem veřejné zakázky je poskytování úklidových služeb ve vnitřních a venkovních prostorech a deratizace, dezinfekce, dezinsekce v objektech Českého rozhlasu Olomouc na základě uzavřené rámcové dohody mezi zadavatelem a jedním účastníkem veřejné zakázky.
Poptáváme praní prádla
Poptávám praní pro hotely v okolí Čes.Budějovic.
Poptávám čištění zátěžových koberců
Poptávám čištění zátěžových koberců v kancelářských prostorách. Jedná se cca o 380m2. Děkuji.
Poptávám úklidové práce
Poptávám úklidové práce. Dobrý den chtěla jsem se zeptat na kolik by vyšel měsíční úklid panelového domu v Loučné nad Desnou s 21 majitelů bytů. A kolikrát do týdne se jezdí uklízet. Děkuji Macenauerová
Komplexní servis zdravotnického prádla pro Nemocnici Letovice
Předmětem tohoto zadávacího řízení je komplexní servis zdravotnického prádla pro zadavatele spočívající zejména v: a) dodávání zadavateli prádla, které bude vyprané, vyčištěné, vydezinfikované, vyžehlené vč. rizikovéhoprádla (např. infekční), b) skládání, balení a označování prádla, c) opravování prádla, d) zajišťování náhrad poškozeného a ...
Komplexná údržba verejnej zelene, detských ihrísk a pieskovísk a letná údržba miestnych komunikácií
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb komplexnej údržby verejnej zelene, detských ihrísk a pieskovísk a letná údržba miestnych komunikácií. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.