Úklidové služby v objektech ČRo
Předmětem veřejné zakázky je poskytování úklidových služeb, deratizace, dezinfekce, dezinsekce v objektech a v některých regionech i ve venkovních prostorech objektů Českého rozhlasu na základě uzavřené rámcové dohody mezi zadavatelem a právě jedním účastníkem pro danou část 1 až 12 veřejné zakázky.
Pranie bielizne
Predmetom zákazky je: 1. poskytnutie služby prania pacientskej bielizne v rozsahu: pranie vrátane dezinfekcie, bielenia a chemického čistenia pacientskej bielizne, nemocničnej bielizne, operačnej bielizne a v prípade výskytu infekčného ochorenia rovnako aj infekčnej bielizne objednávateľa, sušenie a žehlenie bielizne, drobné opravy bielizne a to ...
Úklidové služby pro Krajskou pobočku ÚP ČR v Jihlavě - KoP Chotěboř
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb v administrativní budově Kontaktního pracoviště Chotěboř, Krajské pobočky ÚP ČR v Jihlavě. V budově je provozována činnost úřadu práce (zaměstnanost, nepojistné sociální dávky atd.). Účastník zadávacího řízení, se kterým bude uzavřena smlouva, bude povinen zajistit úklid vlastními ...
Dezinfekčné prostriedky
Predmetom zákazky je obstaranie dezinfekčných prostriedkov pre dezinfekciu a dekontamináciu osôb, drobných predmetov, rôznych plôch a povrchov, ktoré môžu byť potencionálne kontaminované chemickými, biologickými prípadne inými nebezpečnými látkami pre potreby Ministerstva vnútra Slovenskej republiky.
Poptávám úpravu dek z ovčí vlny
Poptávám vyčištění a pošití novým sypkem deky z ovčí vlny. Může být po celé ČR.
Rámcová dohoda na zabezpečení prostorové, polymerové a bezchlorové dezinfekce společných prostor
Předmětem záměru je zabezpečení prostorové, polymerové a bezchlorové dezinfekce společných prostor v objektech MZV. Výsledkem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na výše uvedené služby.
Úklidové služby pro Krajskou pobočku ÚP ČR v Pardubicích, pracoviště Chrudim II
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění úklidových prací pro Úřad práce ČR - Krajskou pobočku v Pardubicích, pracoviště Chrudim. Zakázka je v souladu s § 35 ZZVZ rozdělena na 3 části, na každou z těchto částí bude uzavřena samostatná smlouva s jedním vybraným dodavatelem.
Zajištění úklidových služeb pro TS Brno
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zajištění úklidových služeb vnitřních a venkovních prostor objektů Televizního studia v Brně v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací. Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je od 1. 2. 2021 na dobu neurčitou.
Úklid administrativních prostor a areálů ČEZ
Poskytování úklidových služeb dle požadavků a v jednotlivých lokalitách zadavatele.
Úklidové práce - objekt DSČ a MP
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění a provádění úklidových prací pro potřeby odboru dopravně správních činností Magistrátu města Ostravy a na pracovištích Městské policie Ostrava
Úklidové služby pro Správu kolejí a menz MU
Předmětem veřejné zakázky je zajištění pravidelného úklidu, mimořádného úklidu a dalších služeb dle požadavků zadavatele v objektech kolejí a menz ve správě Správy kolejí a menz Masarykovy univerzity.
Upratovacie a čistiace služby
Predmetom zákazky je poskytovanie upratovacích a čistiacich služieb vrátane dodávky čistiacich potrieb a prostriedkov v budove v užívaní ŠÚ SR časť objektu Westend Plaza, Lamačská cesta 3/C v Bratislave. Bližšia špecifikácia je uvedená vo zväzku 3 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Čistiace a upratovacie služby a zimná údržba vybraných objektov a priestorov v správe, resp. nájme
Predmetom zákazky je pravidelné a nepravidelné upratovanie administratívnych a sociálnych priestorov budov v správe Bytového podniku mesta Košice, s.r.o. a zimná údržba exteriéru. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v prílohe č.1 Opis predmetu zákazky.
Zajištění úklidu v objektech Domova Libníč a Centra sociálních služeb Empatie
Předmětem veřejné zakázky je zajištění pravidelného úklidu budov (všech 3 pracovišť) Domova Libníč a Centra sociálních služeb Empatie v souladu se zadávacími podmínkami. Jedná se o zajištění úklidu budov, provozních zázemí, dílen. Součástí díla jsou všechny nezbytné práce a činnosti pro komplexní zajištění služeb v celém rozsahu zadání a v souladu ...
Zajištění úklidových služeb prostor užívaných Hudební a taneční fakultou AMU v Praze
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění pravidelného úklidu vnitřních a venkovních prostor užívaných Hudební a taneční fakultou Akademie múzických umění v Praze v objektech na adrese Malostranské náměstí 259/12, Malostranské náměstí 258/13, Tržiště 259/18 a Tržiště 302/20, Praha 1, po dobu 48 měsíců. Předmětem zakázky jsou dále služby ...
Zajištění úklidových služeb v areálu Zámku Štiřín
Zajištění úklidových služeb včetně supervize ve všech objektech a v celém areálu Zámku Štiřín a dále praní hostovského prádla.
Dodavatelský úklid v objektech KŘPJČK 2021 - 2022
Zajištění dodavatelského úklidu v objektech zadavatele v okrese České Budějovice po dobu let 2021 - 2022.
Čištění železničních kolejových vozidel pro oblast OCP Východ - Jihomoravský kraj a kraj Vysočina
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Smlouvy o poskytování služeb mezi zadavatelem a jedním vybraným dodavatelem na dobu neurčitou. Předmětem Smlouvy o poskytování služeb je čištění železničních kolejových vozidel pro oblast OCP Východ - Jihomoravský kraj a kraj Vysočina v rozsahu předpisu ČD V 71 a to s ohledem na místní okolnosti oblasti OCP ...
Čištění železničních kolejových vozidel pro oblast OCP Východ - Olomoucký, Zlínský a Moravskoslezský
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Smlouvy o dílo mezi zadavatelem a jedním vybraným dodavatelem na dobu neurčitou. Předmětem Smlouvy o dílo je čištění železničních kolejových vozidel pro oblast OCP Východ - Olomoucký, Zlínský a Moravskoslezský kraj v rozsahu předpisu ČD V 71 a to s ohledem na místní okolnosti oblasti OCP Východ v návaznosti na ...
Čištění železničních kolejových vozidel pro oblast OCP Střed - Hlavní město Praha, Středočeský
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Smlouvy o poskytování služeb mezi zadavatelem a jedním vybraným dodavatelem na dobu neurčitou. Předmětem Smlouvy je provádění čistících a úklidových prací na osobních železničních kolejových vozidlech v rozsahu stanoveným předpisem ČD V71 včetně Opatření ředitele oblastního centra provozu Střed.
Čištění železničních kolejových vozidel pro oblast OCP Střed - Liberecký, Královéhradecký
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Smlouvy o poskytování služeb mezi zadavatelem a jedním vybraným dodavatelem na dobu neurčitou. Předmětem Smlouvy je provádění čistících a úklidových prací na osobních železničních kolejových vozidlech v rozsahu stanoveným předpisem ČD V71 včetně Opatření ředitele oblastního centra provozu Střed.
Čištění železničních kolejových vozidel pro oblast OCP Západ - Plzeňský, Karlovarský a Jihočeský kra
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Smlouvy o poskytování služeb mezi zadavatelem a jedním vybraným dodavatelem na dobu neurčitou. Předmětem Smlouvy je provádění čistících a úklidových prací na osobních železničních kolejových vozidlech v rozsahu stanoveným předpisem ČD V71 včetně Opatření ředitele oblastního centra provozu Západ.
Zajištění úklidových služeb na dislokovaném pracovišti Energetického regulačního úřadu v Praze
Předmětem plnění je zajištění vnitřních úklidových služeb na dislokovaném pracovišti Energetického regulačního úřadu - Jankovcova 1566/2b, Praha-Holešovice, včetně dodávky hygienického materiálu. Úklidové práce sestávají z následujících činností: -pravidelný úklid, -pohotovostní (mimořádný) úklid
Úklidové služby KE
Poskytování úklidových služeb dle požadavků a v jednotlivých lokalitách zadavatele.
Úklid prostor železničních stanic a zastávek, provozních a administrativních budov Správy železnic
Úklid prostor železničních stanic a zastávek, provozních a administrativních budov Správy železnic v oblasti OŘ Praha