Sháním kruh do šatů
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli by se u vás dal koupit kruh do šatů a nebo spodnička s kruhem.
Poptáváme dodavatele svatebního zboží
Hledám dodavatele pro pravidelné odběry svatebních čokoládek, barevných rolí organzy a případně dalšího Vašeho svatebního zboží dle výhodné nabídky.Můžou to být např. papírové či polyuretanové květiny, nebo jmenovky na svatební stůl atd. Předem děkuji za nabídky.
Hledáme výrobce banket., svateb. prostírání
Hledáme výrobce, velkoobchodníky banketových a svatebních pokrývek na křesla a stoly, ubrusů a ubrousků v České republice. Svatební studia a půjčovny jsou vítány.
Poptáváme dodávky svatebních dekorací
Sháníme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, svatební bublifuk, svatební balonky, svatební figurky, organzu, vlizelín, svatební krabičky, košíčky, ubrousky, produkty pro svatební tabuli a stolování, magnetické nebo nalepovací cedulky s popiskou na auto novomanželů ...
Poptáváme dodávky svatebních dekorací
Hledáme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Dekorace na svatební tabuli jako ubrousky, organzy, vlizelín, kamínky, svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, ...
Poptávám půjčovnu hanáckých krojů
Potřebuji půjčit hanácký kroj pro 5 ti letého chlapce, nejlépe okolí Zlína.
Poptávám půjčovnu klobouků v Liberci
Hledám půjčovnu pánských klobouků v Liberci.
Poptávám spolupráci se zlatnictvím
Poptávám zlatnictví, které by mělo zájem se mnou spolupracovat. Otevírám v Opavě nový svatební salon a potřebuji nějaké vzorky pro zákaznice a následnou spolupráci.
Poptávám dodávky svatebních oznámení
Poptávám výrobce svatebních oznámení, který by mi mohl dát vzorky do mého nového svatebního salonu k prezentaci mým zákaznicím a k následné spolupráci.
Hledám prodejny textilu, dámské konfekce
Hledám obchody s textilem, dámskou konfekcí, svatební salony. Zastupuji velkosklad s látkami.
Hledám větší obchody s košilemi
Hledáme větší obchody v ČR s pánskými košilemi.
Specialista na svatební zboží hledá partnery
200611856; Řecká firma, specializující se na obchod s různým zbožím souvisejícím se svatbami a křty miminek, hledá obchodní spolupráci za účelem podpory svých výrobků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám pronájem historických vozidel
Poptávám pronájem historických vozidel nebo veteránů na svatbu po celém Jihomoravském kraji.