Poptáváme pronájem mobilních WC
Dobrý den, zajímala by mě cena za pronajmutí toi toi toalet na zabezpečení jednodenní akce, zhruba pro 200 lidí. Dále bych se chtěl zeptat, jak moc dopředu je nutné je objednat. Děkuji za odpověď. Kantor
NĚMECKO; Převoz do krematoria ČR
Požaduji přepravu z místa úmrtí Drážďany - převoz do Česka - Krematorium v Česku - návrat (urny) zpět do Drážďan.
Poptávám systém TOI TOI
Poptávám systém TOI TOI porovnání ceny za dlouhodobý pronájem, nebo náklady na zakoupení a provozování tohoto zarízení v oblasti Karolinky - vodního díla v nadmorské vysce 520 m.n.m.
Poptávám pronájem karavanu
Poptávám pronájem karavanu nebo obytného vozu pro dva dospělé a 4 děti. V případě karavanu je dostatečné jako tažné auto Mercedes Viano, benzin 3,2 l? Je na nabídnutý přívěs/obytný vůz nutný řidičský průkaz s oprávněním širším než B? Jak dlouho dopředu je třeba závazně rezervovat na léto? Děkuji.
Poptáváme vystavovatele na svateb. veletrh
SVATEBNÍ VELETRH Poptáváme svatební agentury, svatební salony, květinářství, vizážisty, kosmetické salony, cukráře,nehtové studia,cestovní kanceláře, autodopravce,pro prezentaci svých služeb a výrobků na 4.ročníku svatebního veletrhu ve dnech 28-29.3.2009 v hotelu ATOM v Ostravě. www.svatebni-akce.cz
Sháním dodavatele svatebního zboží
Poptávám dodavatele svatebních dekorací, oznámení a dalšího zboží do obchodu se svatební a dárkovou tématikou. Děkuji za nabídky.
TURECKO; Společenské a svatební šaty
Hledáme odběratele svatebních a večerních šatů.
Sháním kruh do šatů
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli by se u vás dal koupit kruh do šatů a nebo spodnička s kruhem.
Poptávám drobné administrativní práce
Hledám někoho kdo mi napíše životopis, vyplní přihlášku do školy, doprovodí mne na přijímací řízení, v Praze.
Sháním hlídání dětí
Hledám centrum či profesionální chůvu na hlídání dětí nad 3roky, nejlépe v kolektivu i dalších dětí.
Poptávám zapůjčení masérských stolů
Poptávám zapůjčení 10 masérských stolů.
Poptávám ušití potahu na sedací soupravu
Hledám firmu která by ušila potah na velkou sedací soupravu ve tvaru účka + křeslo. Celková délka sedačky je asi 5m. Prosím o zaslání předběžné ceny. Děkuji.
Poptáváme dodavatele svatebního zboží
Hledám dodavatele pro pravidelné odběry svatebních čokoládek, barevných rolí organzy a případně dalšího Vašeho svatebního zboží dle výhodné nabídky.Můžou to být např. papírové či polyuretanové květiny, nebo jmenovky na svatební stůl atd. Předem děkuji za nabídky.
Hledáme výrobce banket., svateb. prostírání
Hledáme výrobce, velkoobchodníky banketových a svatebních pokrývek na křesla a stoly, ubrusů a ubrousků v České republice. Svatební studia a půjčovny jsou vítány.
Sháním půjčovnu ručních kultivátorů
Poptávám půjčovnu ručních kultivátorů pro přípravu půdy před založením trávníku v Moravskoslezském kraji, příp. okrese Ostrava.
Poptávám pronájem automatů
Dobrý den, jsme základní škola s cca 90 ti dětmi. Doposud jsme měli v pronájmu 2 automaty - na cukrovinky a na nápoje. Chtěli jsme trochu zdravější cukrovinky, ty ovšem firma neměla v nabídce. Chtěli jsme tedy mít jen automaty na nápoje, ale firma si odvezla všechno. Protože děti mají dodržovat pitný režim, rádi bychom jim nějaký zdroj alespoň ...
Poptáváme dodávky svatebních dekorací
Sháníme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, svatební bublifuk, svatební balonky, svatební figurky, organzu, vlizelín, svatební krabičky, košíčky, ubrousky, produkty pro svatební tabuli a stolování, magnetické nebo nalepovací cedulky s popiskou na auto novomanželů ...
Poptávám pronájem chladicího boxu
Potřebuji zapůjčit chladicí box (od 100 litrů výš) na krátkodobé uložení cukrářských výrobků. termín: od 23.8.2008 - do 31.8.2008 úhrada: dle dohody oblast: Ústí nad Labem
Poptávám vyčištění koberce
Poptávám vyčištění koberce v bytě suchou cestou.
Poptávám pronájem strojního vybavení
Poptávám strojní a výrobní vybavení jakéhokoliv charakteru do nájmu - spláceného výrobky, či polotovary na tomto produkovanými. 100% záruky a pojištění.
Poptávám pronájem mobilních toalet
Dobrý den, plánujeme akci - Slavnostní otevření nové výrobní haly. Půjde o jednodenní akci pro cca 450 hostů. Akce se bude konat 9. října 2008 cca od 15 hod do půlnoci. Potřebovali bychom na tuto akci zajistit mobilní toalety. Prosím zaslat cenovou nabídku.
Poptáváme vyklízecí práce
Poptávám vyklizení dvou místností, t.j. nábytek, podlahové krytiny,svršky
Sháním k zapůjčení dětský inv. vozík
Poptávám zapůjčení invalidního vozíku pro 6 leté dítě. Je po úrazu kyčelního kloubu. Na dobu cca 3 měsíce.
Poptáváme dodávky svatebních dekorací
Hledáme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Dekorace na svatební tabuli jako ubrousky, organzy, vlizelín, kamínky, svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, ...
Poptáváme preparaci ryb
Poptáváme preparaci ryb.