INDIE; Doprava, balení, manipulace - spolupráce
Plánujeme provozovat dopravu, balení a manipulaci s nákladem v ČR. Hledáme firmy, které již v této oblasti podnikají a mohou nám být vodítkem, jak zahájit podnikání v dopravě, balení a manipulaci s nákladem v ČR.
Poptávám skladování a logistické služby
Hledám sklad celní i bez celní. Pro uskladnění zboží s možností rozesílání přímo k zákazníkům - tzn. příjde-li objednávka systém doručí do skladu potřebné informace o typu, množství zboží a adrese příjemce. Toto zboží se následně vyfakturuje, zabalí a odešle k zákazníkovi.
PÁKISTÁN; Přeprava zásilek
Jsme přepravci nákladů po celém světě a odbavujeme zásilky do / z. Máme zájem o obchodní spolupráci.
Poptávám odvoz suti
Poptávám odvoz suti ze stavby Dolní Počernice na skládku, včetně přistavení kontejneru. Termín začátek března.
Poptáváme dodávky mraženého masa
Poptávám mražené kuřecí prsa Poptávám: mraž.kuř.prsa Brazilie. Množství: 50tun/týden. Akceptujeme do 2,6 euro/kg. Dlouhodobé odběry. Kontrakt na 3 roky. Predem dekujeme za nabidku, v pripade za spoluprace. APEK,s.r.o. Kuznetsova/ President of the company / Antonov / general ...
Poptávám přistavení kontejneru
Poptávám přistavení velkoobjemoveho kontejneru před dům a jeho odvoz. Prosím sdělte cenu.
Hledáme odběratele paletového vozíku
Poptáváme odběratele ekonomického paletového vozíku (velmi levný), s vestavěnou váhou. Vozík od 34. 600,- Kč.
Logistická firma hledá partnery
20071231015; Řecká firma, specializovaná na skladování, logistiku a distribuci, hledá potenciální partnery, aby jim poskytovala příslušné služby a rozšířila podnikání. MINOX LOGISTICS S.A. vlastní sklady o celkové ploše 8.500 m2 a také se specializuje na vnitrostátní dopravu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze ...
Poptáváme zájemce o uskladnění zboží
Poptáváme zájemce o skladové prostory, které má naše společnost k dispozici. Kapacita skladu: 1 700 m2 Vybavení: zakládací regály, zakládací a manipulační vozíky Logistické služby: skladování, uložení zboží za účelem provedení různých logistických operací s přidanou hodnotou podle požadavků ukladatelů, správa skladu, reporty, kontrola, ...
Bulharská fa. nabízí skladovací prostory
20071119032; Bulharská firma MOST JSC poskytuje různé typy skladovacích prostor zahraničním firmám. Celková plocha skladišť ležících blízko kruhového objezdu v Sofii je asi 70 000 m2. Firma nabízí: sklady postavené podle zákazníkových požadavků; sklady pro speciální účely; sklady vhodné pro výrobu; celní sklady. Terminálová infrastruktura ...
Fa. skladování, logistiky hledá spolupráci
20071015017; Irská firma zabývající se skladováním, dopravou a logistikou má zájem působit jako distributor, provozovatel licence nebo subdodavatel a má rovněž zájem projednat nabídky joint venture a/ nebo sloučení podniků. Rádi bychom nabídli služby naší firmy jako distributor/ obchodní zástupce/ provozovatel licence nebo subdodavatel ve ...
Sháníme pronájem temperovaného skladu
Hledám pronájem temperovaného skladu v Mladé Boleslavi nebo okolí, cca 100-200m, s rampou (popř. VZV), s příjezdem pro kamion, se zavedenou vodou a kanlizací. SPĚCHÁ!!!
Poptáváme pronájem prostor pro archív
Sháním firmy zabývající se pronájmem nebytových prostor, zasíťovaných. Jedná se o uložení cca 1200m běžných archivárií. Praha a okolí.
Sháníme pronájem temperovaného skladu
Hledám pronájem temperovaného skladu cca 200-300m, s rampou (popř. VZV), s příjezdem pro kamion, se zavedenou vodou a kanlizací, může být i s kanceláří. Lokalita:Praha 4,10,11,12,15, Praha-Zličín, Říčany. Břeclavsko, Hodonínsko, Prostějovsko, Olomoucko, Přerovsko. SPĚCHÁ!!!
Poptávám uložení nábytku na přechodnou dobu
Poptávám uložení nábytku na přechodnou dobu v Praze.
Poptáváme firmu na balení briket
Poptáváme balící firmy, jedná se o balení briket. Celá ČR.
Mezinárodní přepravní firma hledá partnery
200613438; Italská firma, zabývající se mezinárodní silniční přepravou, skladováním a distribucí, hledá obchodní spolupráci. Firma poskytne sklad 5000 m2 pro uložení a dopravu ze skladu do místa určení. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Zasilatelská firma hledá výrobní spolupráci
200612940; Bulharská dopravní a zasilatelská firma hledá obchodní, technickou a výrobní spolupráci. Firma má zájem o výměnu know-how a technologií, rovněž hledá partnery pro distribuci a skladování. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Slovinská dopravní společnost hledá partnery
200612672; Slovinská firma specializující se na silniční dopravu, leteckou dopravu-chartery, námořní a leteckou dopravu a skladování hledá v ČR partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Logistická firma hledá spolupráci
200612262; Britsko-holandská logistická firma hledá firmy specializující se na logistické služby. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme uskladnění mražených výrobků
Sháním prostory na uskladnění chlazených a mražených potravin v Brně.
Logistická firma hledá finanční spolupráci
200612162; Česká firma zabývající se logistickými službami, skladováním zboží, balením, importem z výrobních závodů, distribucí velkoobchodníkům, skladům a exportem hledá v partnery pro finanční spolupráci v těchto odvětvích. V případě odpovědi prosím uvádějte číslo inzerátu.
Náklad. dopravce hledá logistickou spolupráci
200612065; Rumunská firma, specializující se na silniční nákladní dopravu, hledá obchodní spolupráci: logistickou spolupráci. Firma má zájem o navázání dlouhodobé logistické spolupráce v nákladní dopravě z/ do Rumunska. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...