Výběr pojišťovacího makléře
Předmětem plnění veřejné zakázky je výběr pojišťovacího makléře v rozsahu vymezeném Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Hledám pronájem restaurace nebo penzionu
Poptávám pronájem hospody,restaurace nebo malého penzionu nejlépe Jihočeský kraj,případně hory v ČR děkuji .
Poptáváme koupi haly
Poptávka na koupi komerčního objektu: haly - logistické centrum v Ostravě-Přívoz, pozemek do.4.000 m2,...hala cca 500 m2,výška haly 4 m, podmínka navážení zboží kamionovou dopravou bez omezení ,přístup na dálnici Dobrý technický stav haly - využití potravinářství. Realizace 2-3 čtvrtletí 2011.
KEŇA; Realitní společnosti
Firma registrovaná v Keni hledá spolupráci s realitními společnostmi v Evropě.
Hledáme prostory pro kancelář pobočky
Hledáme vhodné prostory k vytvoření pobočky - www.andel112. Ideální přízemí nebo první patro s vlastní parkovací plochou. Jedna nebo dvě místnosti + sociální zázemí.
Poptávám pronájem prostor pro archív v Praze
Dobrý den, poptávám prostor pro uskladnění archivu v Praze. Potřebuji uskladnit přibližně 60 m šanonů a asi 10 krabic střední velikosti. Předem děkuji za Vaše nabídku.
Hledám pronájem pokoje v Šumperku a okolí
Hledám pronájem pokoje v Šumperku, nebo blízké okolí. Cena do 3000 Kč. Může být i na vesnici.
Poptáváme pronájem kanceláří v Praze
Hledáme k pronájmu kancelářské prostory Praha - 5 až 7 kanceláří - celková plocha 100 - 130 m2 - možnost parkování. Nabídky zasílejte na mail : sekretariat@edb.cz
Hledáme obchodního partnera v oblasti nemovitostí
Zavedená americká realitní investiční společnost poptává joint venture partnera. Společnost působí na trhu od roku 2002, zaměřuje se na nákup a prodej rodinných domů a komerčních nemovitostí od bank, z dražeb apod. Jen seriozní nabídky. Děkuji.
Hledám ke koupi pískovnu
Koupím samostatnou pískovnu ihned. Severní a jižní morava. Děkuji za nabídky. Peníze mám.
Poptávám pronájem místnosti pro sklad
Hledám pronájem prostor pro uskladnění sezoního oblečení .podmínka samostatný vchod a přízemí.cca 50-60 m2.Jen Prostějov
Poptáváme pronájem bytu
Hledáme dlouhodobý pronájem bytu 2+1 nebo 3+1 v Berouně nebo Králově dvoře do 12000 Kč včetně poplatků.
FRANCIE; Továrna na rajský protlak
Hledáme továrnu na rajský protlak na prodej.
Výběr pojišťovacího makléře
Předmětem plnění veřejné zakázky je výběr pojišťovacího makléře v rozsahu vymezeném Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
INDIE; Realitní a pracovní agentura
CASTLES ESTATES, renomovaní poradci z Pune v Indii, jsou profesionálové s mnoha úspěchy ve svém oboru. Můžeme uspokojit všechny firmy v oblasti průmyslových prostor, pracovních sil a vládních prací k upevnění vaší výrobní jednotky v Indii. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
SLOVENSKO; Kavárna, cukrárna
Hledám investora na koupi - anebo provozování : Kaviareň,cukráreň- mesto Martin Slovensko (Žilinský kraj) Číslo zakázky: 002-2011 Cena: 1.707.000 Kč - 69 900 € Firma M.O.S.S. s r.o. MARTIN –Slovensko - zabehnutá prevádzka Kaviareň, Cukráreň, Bagetéria- Parenzo v pešej zóne centra mesta Martin- 110m2 M.R.Štefánika 44- OD St.Martin-centrum 036 01 ...
Poptávám koupi nemovitostí a pozemků v Praze
Zájem o koupi: 1) několika historických domu v Praze včetně pozemku, může být i kulturní památka, nicméně s kvalitním technickým stavem (80% a výše). Cena od 80 do 110 mil Kč a jistěže méně. Orientační požadavky: ideálně Praha 1,2, 3,spíše blíže centra, cca 5 podlaží, celková plocha (tj. pozemku vč. zastavěného) kolem 1000 m2. Dům by měl sloužit ...
Hledám pozemek v Praze a okolí
Hledám pozemek pro svého klienta na praze-východ nebo Praha 9.
Poptávám koupi RD v Praze a okolí
Hledám rodinný dům pro svého klienta minimálně 3+kk na praze východ nebo Praha 9.
Poptáváme koupi domu
Koupíme menší dům v okolí Brandýsa a Čelákovic, zastavěná plocha do 100 m2, nejlépe po rekonstrukci, na pozemku do cca 500 m2, dům s patrem, cena do 3 mil. Kč
Poptávám pronájem prostorů pro zkušebnu kapely
Sháním zkušebnu pro kapelu, kde bychom mohli nechávat nástroje.
RAKOUSKO; Pronájem skladu
Vlastním skladovací halu v Linci na Dunaji-jih, 3 minuty jízdy od dálnice A7 a 5 minut jízdy k A1. Sklad má asi 900 m2 s nájezdem a kolejovým napojením a 2 kanceláře po zhruba 90 m2 a volná plocha asi 1600 m2. Vše je ihned k dlouhodobému pronájmu logistickým, spedičním firmám. Měsíční nájem asi 6500,- + provozní náklady asi 500,- a daně.
Hledáme prodejce nemovitostí a staveb
Hledáme firmy a soukromé fyzické osoby, které prodávají nemovitosti nebo dodavatele staveb na prodej.
Poptávám koupi bytu
koupím byt 3+1 v osob.vlastnictví v Ostravě-Porubě s balkonem,dům max.6 pater,nejlépe ulice Sokolovská,Žilinská,K.Pokorného,Charkovská nebo v jejich okolí.
Hledáme pozemky pro navážení zeminy
Poptáváme pozemky vhodné k navážení zeminou v Praze a okolí. Jedná se nám i o černé skládky, vytěžené pískovny a lomy, cihelny. Výborné finanční podmínky. Odměníme i informace vedoucí k těmto lokalitám