Poptávám zakoupení zemědělských pozemků
Koupím zemědělské pozemky nad 10 ha v ucelených výměrách, s dobrým přístupem do 600 m.n.m. Celá ČR.
Poptávám koupi lesa na Třeboňsku
Koupím les na Třeboňsku, nemusí být k těžbě.
Poptávám ke koupi zemědělské pozemky
Poptávám ke koupi zemědělské pozemky do 50 ha v okolí Pelhřimova.
Hledám pronájem bufetu
Pronájem podnikové, školní či jiné kantýny (bufetu, prodejny a pod.) v Pardubicích a okolí do 25 km.
Zemědělská vybavení, Alžírsko
Jsem alžírský zemědělec, hledám českou firmu, která mi může dodat budovu plně vybavenou pro produkci 40000 vajec a další dvě vybavené budovy pro produkci ovcí a hovězího a jednotku na výrobu potravy. Dávám přednost kontaktu ve francouzštině, je-li to možné.
Poptáváme zemědělskou farmu vč. technologií
Poptáváme zemědělskou farmu pro rostlinnou a živočišnou výrobu vč. technologií, s vlastními pozemky 50-1000 ha, případně dalšími pozemky smluvně pronajatými. Za nabídky děkujeme.
Poptávám pronájem bytu v Prostějově
Dobrý den, hledám nájem malého bytu ~5 500 Kc, nejraději kolem Krokovy/Brněnské/Žeranovské ulice v Prostějově. S přátelským pozdravem J. Hosek.
Poptávám zázemí pro menší dopravní firmu
Poptávám zázemí pro menší dopravní firmu. Min. 1 box do 100 m2 pro 1 kamion, parkoviště pro 2-3 kamiony. Může být v areálu nebo samostatně. Lokalita do 40 km od Prahy. Spěchá! Rychlé a seriozní jednání.
Poptávám pozemek pro developerské společnosti
Poptávám pozemek pro developerské společnosti. Pozemek pouze Praha 2,3,4,10. Pro výstavbu rezidenčních bytu, až 120 bytů (územní rozhodnutí - ANO, byty velikosti 30 - 70 m2), může být i pozemek s budovou k demolici či rekonstukci. Prosím nabídky zasílejte na email.
Poptávám koupi zemědělské půdy
Koupím zemědělskou půdu min. 30 ha v okrese Tábor a Pelhřimov. Cena za m2 13,- Kč.
Poptávám služby realitní kanceláře
Poptávám silnou realitní kancelář , která zprostředkuje: prodej domu Praha 9 – Hloubětín / bez dluhů, právně čistý, jeden majitel / a ZÁROVEŇ nákup domu 4+1 a více do cca 100km od Prahy – právně čistý, pozemek do 1500m2. v dokonalé kondici.
Výběr externího dodavatele služeb v souvislosti s prodejem části bytového fondu městské části Praha
Předmětem Zadávacího řízení je uzavření Rámcové smlouvy, na jejímž základě budou zadávány jednotlivé veřejné zakázky na komplexní zajištění služeb externího dodavatele pro městskou část Praha 2 v souvislosti s prodejem části jejího majetku, a to Bytových domů, bytových jednotek a jejich příslušenství a nebytových jednotek či jiných souvisejících ...
Poptávám koupi chaty
Dobrý den, chtěla bych koupit chatu v Jižních Čechách u vody. Nejlépe kolem rybníka Stankov nebo Hejtman, popřípadě nabídněte někde jinde. Děkuji Jiřina Švecká
Poptáváme pronájem prostorů pro prodejnu
reality - pronájem komerčních prostor ( prodejna ) Hledáme v Praze komerční prostor velikosti 100-200m2 s výlohou a sociálním zázemím ( WC ). Zadní vchod pro zásobování je výhodou ale ne podmínkou.
IT, notebooky, Ghana
Hledáme firmy obchodující s informačními a komunikačními technologiemi a prodávající notebooky. Také máme zájem o spolupráci s firmami v oblasti rozvoje nemovitostí.
Poptávám koupi farmy
Koupím farmu do 500 ha. Celá ČR.
Poptáváme zakoupení menší nemocnice
Koupě menší nemocnice pro mého klienta. Celá ČR.
Poptáváme služby realitního makléře
Hledáme realitního makléře anglicky mluvícího pro vyhledání vhodného obchodního objektu ( pronájem i prodej ) pro naši společnost. Osobní schůzka nutná ve středu 6.6. v odpoledních hodinách v provozovně naší společnosti na Praze 4.
Poptávám pronájem chaty
Hledám chatku, chatu, chalupu pro dvě až čtyři osoby, v oblasti Praha - server, severo- východ. U lesa, prodej potravin do 2 km. K dispozici koupelna se sprchou nebo vanou, splachovací WC, 2-4 postele, kuchyňka, zavedena elektřina, prostě pěkné místo pro mladé lidi a ať se tam cítí dobře. Prosím v klidném prostředí za rozumnou cenu na celé léto ...
Poptávám koupi RD k demolici
Koupím starší rodinný dům k demolici nebo pozemky v okr. Hodonín, Břeclav, Jihomoravský kraj.
Poptávám pronájem bytu
Mladý slušný pár bez závazků a zvířat, poptává pronájem bytu nebo místnosti se soc.zařízením do 5.tis vč. služeb v Jablonci nad Nisou.Bez akontace. RK nevolat.Jen přímý majitel.
Poptávám pronájem bytu
Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat zda si jde přes Vás pronajmout byt v Kladně? A jaké věci jsou k tomu potřeba? Předem moc děkuji za odpověd. Hokeová Jana
Nová radnice MČ Praha 12
Záměrem zadavatele je zřídit nové sídlo zadavatele, ve kterém by byly sjednoceny veškeré odbory, úřady a administrativní aparát zadavatele s cílem usnadnit přístup občanům k úřadu. Dále je cílem zadavatele snížit provozní náklady a zrychlit administrativní proces, včetně komunikace a spolupráce mezi jednotlivými odbory. Záměrem zadavatele je ...
Poptávám starší zateplenou montovanou halu
Poptávám starší zateplenou montovanou halu vhodnou pro výrobu. Ideální rozměry haly jsou v rozmezí: šířka 12-15 x délka 18-30 x výška 3,5-4,5 (m) nebo jiný rozměr nabídněte.
Výběr externího dodavatele služeb v souvislosti s prodejem části bytového fondu městské části
Předmětem Veřejné zakázky je uzavření Rámcové smlouvy, na jejímž základě budou zadávány jednotlivé veřejné zakázky na komplexní zajištění služeb externího dodavatele pro městskou část Praha 2 v souvislosti s prodejem části jejího majetku, a to bytových domů a bytů a jejich příslušenství. Bližší informace k předmětu Veřejné zakázky jsou uvedeny v ...