Podnájem nebytových prostor včetně technologického vybavení v areálu Domažlické nemocnice
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb, které spočívají ve výrobě a dodávce tepla pro vytápění, teplé vody a elektrické energie pro potřeby zadavatele Domažlické nemocnice, a.s. Součástí zakázky je též podnájem nebytových prostor v I.N.P. v areálu Domažlické nemocnice a.s. (podnájemcem bude vybraný uchazeč).
Rámcová smlouva na údržbu a opravy bytových domů M.č. Brno-Vinohrady
Předmětem veřejné zakázky je běžná údržba a opravy bytových domů a provedení havarijních oprav bytových domů. Rozsah oprav je cca 25 jednotlivě definovaných úkonů a cca 5 činností dle profesí. Mezi zadavatelem a jedním uchazečem bude uzavřena rámcová smlouva dle § 11 odst. 1 zákona. Rámcová smlouva bude uzavřena na 2 roky.
Poptávám koupi bytu v Praze
Koupím byt v Praze, min. plocha 23 m2, od 1. patra výše, nejlépe OV. Nemusí být provedena rekonstrukce. Jednání bez realitní kanceláře vítáno! Ne okraj Prahy jako je Jižní Město nebo Zahradní Město. Max. cena 1 100 000 Kč (včetně příp. anuity)
Poptávám výměnu bytu
Dobrý den, vlastním obecní byt 3+1 v Ostravě - Porubě, chtěla bych ho vyměnit za 2+1.
Poptávám koupi garáže, Břeclav
Poptávám ke koupi garáž v Břeclavi.
Technická správa objektů ministerstva kultury
Předmětem plnění veřejné zakázky je provozní a technická správa jednotlivých technologických prvků v objektech ministerstva kultury Nosticův palác, v ulici Milady Horákové a Skalní 14, 150 00 Praha 5 - Barrandov, provádění běžné údržby, zajišťování odstraňování havárií, zajišťování odborných revizí a prohlídek technologií vyplývajících ze zákonů a ...
Poptávám koupi nebytových prostor
Koupím nebytové prostory (sklepní prostory, kočárkárny, sušárny, apod.) v Karlovarském kraji za účelem výstavby nájemního bytu. Podmínkou: - vyřešené vlastnické podíly v domě - schválený prodej a výstavba bytu společenstvím vlastníků či vlastníkem nemovitosti - zdroj vody - odpad - elektřina - okno či okna
Stavební dozor a následná administrace stavby PVTP III
Stavební dozor a následná administrace stavby PVTP III, tj. zejména zajištění řádného a včasného provedení díla PVTP III, zabezpečení základních funkcí vědeckotechnického parku (dále jen „PVTP III“ - tak, jak jsou definovány v OPPI – vědeckotechnický park je subjekt orientovaný na oblast vědy, technologie, inovačního podnikání a odborného ...
Poskytovanie a sprostredkovanie služieb v súvislosti s komplexnou správou bytov v bytových domoch
Poskytovanie a sprostredkovanie služieb v súvislosti s komplexnou správou bytov v bytových domoch vo výlučnom vlastníctve Mesta Komárno.
Poptávám pronájem bytu v Jihočeském kraji
Poptávám pronájem bytu 2+1 nebo 1+1 s možností trvalého pobytu po dobu nájmu. Jsem sama matka s dítětem. Pouze Jihočeský kraj.
Poptávám malou vodní elektrárnu
Koupím MVE (malou vodní elektrárnu). Celá ČR. Nabídněte!
Poptávám zemědělské pozemky
Koupím zemědělské pozemky od 3 ha do 1000 ha. Celá ČR. Nabídněte!
Podnájem nebytových prostor včetně technologického vybavení v areálu Domažlické nemocnice
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb, které spočívají ve výrobě a dodávce tepla pro vytápění, teplé vody a elektrické energie pro potřeby zadavatele Domažlické nemocnice, a.s. Součástí zakázky je též podnájem nebytových prostor v I.N.P. v areálu Domažlické nemocnice a.s. (podnájemcem bude vybraný uchazeč).
Poptávám dlouhodobý podnájem, Břeclavsko
Poptávám dlouhodobý podnájem v Břeclavi a okolí nebo ve Valticích. Cena 5000-7000Kč. NUTNĚ SPĚCHÁ!!!!!!!!!!!!!
Poptávám pronájem prostor na uskladnění nábytku
Potřebuji na přechodnou dobu- 4 - 6 týdnů uskladnit 2 válendy a psací stůl.Praha.
Poptáváme pronájem bytu 3+1 v Táboře
Dobrý den,hledáme pronájem bytu 3+1 v Táboře a okolí
Poptávám koupi bytu v Praze
Koupím byt 2+1,31kk,Praha Podolí.
Správa budov a zariadení
Správa budov a zariadení nachádzajúcich sa v správe verejného obstarávateľa, jeho organizačných zložiek (závodov a ich stredísk) podľa potrieb verejného obstarávateľa, požiadaviek a podmienok uvedených v súťažných podkladoch.
Poptáváme zakoupení zemědělské farmy
Poptáváme zemědělskou farmu s pozemky 200 - 1.200 ha ve vlastnictví. Vítaná je možnost přikoupení další zem. půdy. Stav ani vybavení není rozhodující. Oblast ČR. Za případnou spolupráci děkujeme.
Facility management služebpro ČSÚ budova Skalka
Předmětem plnění této veřejné zakázky je pravidelná provozní a technická správa technologických prvků v objektu administrativní budovy ČSÚ Skalka, provádění běžné údržby a oprav, odstraňování havarijních stavů, provádění odborných revizí a prohlídek technologií dle potřeb zadavatele a dle příslušných zákonů a prováděcích předpisů, zajištění a ...
Poptávám koupi staršího RD k demolici
Koupím starší rodinný dům k demolici nebo pozemky v okr. Hodonín, Břeclav, Jihomoravský kraj.
Poptávám služby realitní kanceláře
Poptávám služby realitní kanceláře. Mám k dispozici byt v rodinném domě V Karlových Varech - Sedlec,.Jedná se o byt 3+kk o výměře 78 m2. Rád bych věděl, zda je možné jej pronajmout prostřednictvím Vaší kanceláře.
Poptáváme prostory pro slavnostní gala večer v Praze
Poptáváme prostory pro slavnostní gala večer v Praze. Kapacita sálu by měla být cca pro 600 osob. V rámci akce bude i výstava, která se bude odehrávat buď v hlavním sále nebo v předsálí či vedlejším sále (dle možností). Termín akce je plánován na konec Května 2013. Dáváme přednost alespoň částečné barterové spolupráci. Děkujeme za Vaše ...
Poptávám pronájem domu v Praze
Poptávám dům k pronájmu v Praze. Se zahradou, nezařízený. 3+kk nebo větší.
Poptávám pronájem prostorů v SR
Dobrý den, máme zájem o pronájem prostorů na Radlinského ul. v Bratislavě, kde od června 2012 sídlila kavárna Lepší Svět. Prosím o bližší informace.