NÁKUP LICENCIÍ pre projekt  Centrum poznatkovej organizácie duševného vlastníctva ITMS 26220220054
NÁKUP 10 KUSOV LICENCIÍ Cieľom projektu je vytvorenie virtuálnej knižnice a digitálneho archívu z oblasti duševného vlastníctva. Vznik virtuálnej knižnice s jedinečným informačným fondom vytvorí platformu pre podporu vedy a výskumu, poskytne mimoriadne možnosti prístupu k informáciám, ktoré budú východiskom pre vedeckú komunitu a výskum v ...
INDIE; Doprava, balení, manipulace - spolupráce
Plánujeme provozovat dopravu, balení a manipulaci s nákladem v ČR. Hledáme firmy, které již v této oblasti podnikají a mohou nám být vodítkem, jak zahájit podnikání v dopravě, balení a manipulaci s nákladem v ČR.
Hledáme zprostředkovatele zakázek
Poptávám firmu,nebo dodavatele na shánění zakázek. Jedná se o prodej,možno i s montáží kompletních solárních sestav. Provize.
SAE; Vedení malé nástrojárny
Chtěli bychom získat práva vedení malé nástrojárny.
CHORVATSKO; Registrace firmy v ČR
Chtěli bychom zaregistrovat firmu v České a Slovenské republice.
JAPONSKO; Propagace na japonském trhu
Poskytujeme podporu marketingu v Japonsku pro zahraniční továrny. Naše internetové stránky představují interiérové zboží včetně dárků, propagační zboží, nádobí a mléčné komodity ze spolehlivých továren v zahraničí pro japonský trh. Prostřednictvím této webové stránky zajišťujeme za rozumný poplatek servis továrnám, které chtějí vyvážet své ...
Poptáváme balení pelet do pytlů
Hledám firmu, která má volné kapacity baličky dřevěných pelet do 15 kg pytlů na severní moravě. Navážet budem big bag. Smluvní dlouhodobá spolupráce. Spěcháme.
IZRAEL; Licence
Global Brands Ltd je licenční agentura specializovaná na světově známé značky \ vlastnictví, které jsou k dispozici pro udělování licencí. Nabízíme velká jména s výrobními právy, komfortní a atraktivní obchodní podmínky, oddělení licenční podpory poskytující příručky stylu, umělecká díla, fotografie a návrhy. Vlastnictví dostupná pro udělení ...
ČR; Balení léčiv
Hledáme dodavatele pro balení léčiv v prostředí 10, 000 (třída C) a 100,000 (třída D). Objemy jsou 500.000 ročně. Ideálně by byly dobré zkušenosti s blistrovým balením (tvarování za tepla stroji jako je například Multivac). V ideálním případě certifikace pro 3.třídu lékařských přístrojů.
Poptáváme polep zboží etiketami
Poptáváme polep tapetou, která je již předem vybraná, na dřevěné krabičky na lahve vína.
PÁKISTÁN; Integrační systém, inženýrství, chemikálie
Jsme skupina firem angažující se v integračním systému, inženýrství, chemikáliích, obchodování se všemi druhy zboží, textilu atd. Hledáme firmu, osobu, která by s námi navázala obchodní spolupráci.
ESTONSKO; Zahajovací plány
Umíme udělat plány pro financování EU, obchodní, marketingové a zahajovací plány pro jednotlivce. Děláme velmi dlouhodobé zahajovací plány. Místa určení všech plánů jsou na estonském trhu nebo na trhu EU. Hledáme partnery, kteří mají zájem o tyto služby.
Poptáváme skartaci dokumentů
Hledáme firmu pro skartaci starých účetních dokladu. V Jihočeském kraji, město Písek a okolí.
JAR; Příslušenství mobilních telefonů
Chtěl bych provozovat velkoobchodní činnost s příslušenstvím mobilních telefonů v ČR. Zde v Jižní Africe podnikám v tomto oboru a chtěl bych podnikání rozšířit do ČR.
Poptáváme skartaci dokumentů
Potřebujeme skartovat cca 20 šanonů účetnícvh dokladů se sídlem na Praze 4.
Hledám společníka pro založení firmy
Hledám společníka-ci na rozjezd zastavárny v Brně,v dobré lokalitě. Prostory a vybavení mám. Domluva jistá.
Poptáváme balicí služby
Hledám společnost, která zabalí 100% ovocnou čťávu do 0,5l tetrapackového obalu v regionu Jižní Morava. Jedná se o prvních 600 litrů. Technologicky proces pasterace.
Poptáváme odběratele páskovacího stroje
Poptávám odběratele páskovacího automatu, který slouží pro páskování různě velkých balíků, jako například poštovních balíků, novin, časopisů a dalších. Doporučuje se tam, kde záleží na vysoké spolehlivosti a výkonu stroje, doprovázeno vysokým komfortem obsluhy s minimálními nároky na údržbu.
Poptávám přepis diplomové práce
Dobrý den, potřebuji někoho na přepis diplomové práce dle zadaných parametrů.
INDIE; Zastoupení v Indii
Jsme poskytovatelé služeb, sídlíme v průmyslové zóně v Indii. Máme zájem zastupovat nějakou technickou firmu, která by se chtěla obchodně realizovat v Indii.
Poptáváme skartaci účetních dokladů
Potřebuji skartovat staré účetní doklady - hledám firmu, která skartuje v Brně nebo v okolí do 50 km. Děkuji
Poptáváme firmu pro stáčení vody do obalů
Hledám firmu, která umí stáček pitnou vodu buď do plastových sáčků nebo do obalů Tetra Classic Aseptic nebo Tetra Fino Aseptic od Tetra Pak. Dávka v balíčku - 0,3 litru, počáteční množství 80.000 balíčků týdně, konečné množství cca 2.500.000 balíčků měsíčně Vodu dodáme svou. Prosím návrh ceny, časový harmonogram
Poptáváme balicí službu, 80000 ks sáčků
Poptávame firmu která by nám zabalila sypký produkt v množství 20 gramů do polyethylenového sáčku (rozměr cca 8 x 8 cm). Jedná se o přirodní hnojivo s maximální zrnitostí 4mm. Přesnost navážení 5%. Obaly by si obstarala firma která by produkt balila. Celkem 80 000 kusů sáčků.
Poptáváme ke koupi kotlářskou firmu
Koupim firmu vyrabejici tlakove nadoby, tepelne vymeniky, kolony apod. / kotlarstvi 5 - 100 zaměstnancu. Certif. ASME vítána.
Poptáváme tvorbu norem dle EU
Poptáváme spolupráce v oblasti evropských norem Evropského výboru pro normalizaci CEN. 1. Spolupráce v oblasti norem Světové poštovní unie SPU, aktualizace platných českých technických norem s poštovní tematikou, anotace předmětných norem. 2. Spolupráce v oblasti tvorby TNP, zpracovávat informace o průběhu tvorby technických specifikací a ...