Poskytovanie celodennej stravy pre pacientov ŠNOP Bratislava, n.o. (EVO)
Poskytovanie služby - poskytovanie celodennej stravy pre pacientov zdravotníckeho zariadenia, vrátane dopravy na miesto určenia (dovoz) a likvidácie stravy. Poskytovanie celodennej stravy pre pacientov sa požaduje v rozsahu a v súlade podľa všeobecne záväzných predpisov súvisiacich s poskytovaním stravy v zdravotníckych zariadeniach, ...
Zajištění stravování pro klienty sociálních služeb
Statutární město Frýdek-Místek provádí centralizované zadávání na účet jím zřízeného pověřujícího zadavatele Centru, pečovatelské služby Frýdek-Místek, p.o. Předmětem veřejné zakázky je zajištění stravování - dodávka obědů.
Provozování závodního stravování a kantýny v Úřadu průmyslového vlastnictví, č. ÚPV-123
Předmětem této veřejné zakázky je zajišťování provozu závodního stravování včetně kantýny pro zaměstnance a důchodce Úřadu průmyslového vlastnictví v místě jeho sídla.
Stravování v AČR v letech 2018 - 2022, VÚ 1825 Tábor a VÚ 4215 Tábor
zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby
Stravování v AČR v letech 2018 - 2022, VÚ 1837 Chrudim
předmětem VZ je zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby.
Stravování v AČR v letech 2018 - 2022, VZ551230 Týniště nad Orlicí a VZ 684820 Bystřice pod Hostýnem
zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby u VZ 551230 Týniště nad Orlicí a VZ 684820 Bystřice pod Hostýnem
Dodávka obědů pro městský úřad
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a výdej hotových jídel pro zaměstnance zadavatele.
Zabezpečení celodenní stravy pro uživatele Domova pro seniory a obědů pro uživatele Denního pobytu
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení celodenní stravy pro uživatele Domova pro seniory, Kabelíkova 14a, Přerov a obědů pro zaměstnance zadavatele podávaných v domově pro seniory a provozu bufetu v domově pro seniory, zabezpečení obědů pro uživatele Denního pobytu, Purkyňova 16, Přerov a obědů pro zaměstnance zadavatele dodávaných do denního ...
Dodávka hotových pokrmů pro zaměstnance
Předmětem plnění veřejné zakázky je příprava hotových jídel pro zaměstnance zadavatele, jejich dodávka na zadavatelem stanovené místo v určený čas a výdej jídel zaměstnancům zadavatele.
Výběrové řízení na zajištění závodního stravování ve společnosti Daikin Plzeň
Předmětem zakázky je komplexní zajištění závodního stravování, cofee breaků pro VIP návštěvy, obědy pro VIP návštěvy a další akce pořádané zadavatelem.
Zajištění závodního stravování
Předmětem plnění veřejné zakázky je: Zajištění závodního stravování, tj. služeb zahrnujících uvaření, rozvoz a výdej jídel
Zabezpečenie celodenného zmluvného stravovania profesionálnych vojakov
Zabezpečenie celodenného zmluvného stravovania profesionálnych vojakov a zamestnancov Ministerstva obrany Slovenskej republiky
Zajištění stravovacích služeb a doplňkového prodeje pro LOM PRAHA s.p.
Zajištění závodních stravovacích služeb pro zaměstnance LOM PRAHA s. p., včetně zajištění provozu kantýny a doplňkových služeb.
Hledáme dodavatele celodenní stravy pro mateřskou školu
Hledáme dodavatele celodenní stravy pro mateřskou školu v centru Ostravy (dopolední i odpolední svačina, oběd).
Stravování v AČR, VZ 551210 Štěpánov v letech 2017-2021
Předmětem veřejné zakázky "Stravování v AČR (VZ 551210 Štěpánov) v letech 2017 - 2021 je zajištění stravování pro strávníky vojenských zařízení formou služby.
Príprava a dovoz celodennej stravy pre klientov zariadenia SENIOR 2017
Predmetom zákazky je príprava a dovoz celodennej diabetickej a racionálnej stravy pre klientov zariadenia SENIOR na obdobie 1 rok, pre predpokladaný maximálny počet klientov 58 (podľa potreby), do priestorov verejného obstarávateľa.
Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom stravovacích poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovania zamestnancov formou stravovacích poukážok v zariadeniach, ktoré sú oprávnené poskytovať stravovacie služby a zároveň akceptujú stravovacie poukážky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.
Zabezpečenie stravovania prostredníctvom stravných poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa prostredníctvom úspešného uchádzača, ktorý sprostredkuje stravovacie služby u právnickej alebo fyzickej osoby, ktorá má oprávnenie poskytovať stravovacie služby.
Príprava a dodávka celodennej stravy
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb - Príprava a dodávka celodennej stravy spočívajúca v každodennej príprave a dodávke celodennej stravy do zariadení verejného obstarávateľa (vrátane sobôt, nedieľ, sviatkov a prázdnin), pričom musí byť vhodným a primeraným striedaním mäsitých, vegetariánskych a diétnych jedál zabezpečená pestrosť a ...
Zabezpečenie stravovania prostredníctvom stravovacích poukážok
Zabezpečenie poskytovania služieb stravovania pre zamestnancov NÚCEM v súlade s ustanovením § 152 zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov a § 70 zákona č. 400/2009 Z. z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov formou (papierových) stravovacích poukážok v stravovacích zariadeniach poskytujúcich obedové ...
Zajištění stravování zaměstnanců RÚ
Předmětem plnění veřejné zakázky je příprava a dodávka teplých a studených obědů pro stravování zaměstnanců zadavatele, a s tím související plnění.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů v Ustí n.Orlicí.
Hledáme dodavatele stravy pro miniškolku
Hledáme dodavatele stravy pro mini-školku. Požadujeme kvalitní a zdravou stravu.
Státní zdravotní ústav Praha - Zajištění stravovacích služeb a prodeje doplňkového sortimentu
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovování a poskytování stravovacích služeb včetně zajištění prodeje doplňkového sortimentu.
Zabezpečenie stravovania pre pacientov a zamestnancov Východoslovenského onkologického ústavu, a.s.
Predmetom zákazky je príprava a dovoz celodennej stravy pre pacientov do priestorov verejného obstarávateľa a zabezpečenie obedov pre zamestnancov verejného obstarávateľa formou podávania obedov v priestoroch uchádzača prostredníctvom poukazov na odber stravy. Predmet zákazky je rozdelený na dve samostatné časti.