Zabezpečenie stravovania a prevádzka bufetu
Zabezpečenie stravovania na prízemí a prevádzka bufetu na I. poschodí budovy Krajského súdu v Košiciach na Štúrovej ulici č. 29 v Košiciach, t. j. pre sudcov a zamestnancov Krajského súdu v Košiciach, Okresných súdov Košice I, Košice II a Košice - okolie.
JASANIMA DSS - stravné poukážky
Predmetom zákazky je odplatné zabezpečenie služieb hromadného stravovania pre zamestnancov JASANIMA DSS formou stravných poukážok s ochrannými prvkami v priebehu 24 mesiacov od nadobudnutia účinnosti zmluvy. Stravné poukážky v nominálnej hodnote 3,40 €
Zabezpečenie stravovania formou stravných lístkov
Predmetom zákazky je odplatné poskytovanie služieb hromadného stravovania formou stravných lístkov vo vybraných zmluvných stravovacích zariadeniach uchádzača s podávaním polievky, hlavného jedla a vhodného nápoja podľa obedového menu alebo podľa vlastného výberu z jedálneho a nápojového lístka, a to najmä v reštauráciách alebo samoobslužných ...
Zabezpečenie cateringových služieb
1. Predmet zákazky tvorí zabezpečenie komplexných cateringových služieb v období 24 mesiacov od dátumu podpisu Zmlúv o zabezpečení cateringových služieb pre verejného obstarávateľa Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra, štátny podnik. Pod pojmom komplexného zabezpečenia cateringových služieb treba chápať najmä prípravu, dovoz, výdaj a servírovanie ...
Poptávám cateringové služby
Poptávám studený bufet pro 10 lidí na sobotu 31. 10. v 18 hod v Praze 10 na Skalce.
Dodávka celodennej stravy pre klientov HARMÓNIA ZSS Horné Štitáre, prevádzka Radošina
Dodávka celodennej stravy pre prevádzku "HARMÓNIA" ZSS Radošina pre 12 klientov v členení racionálna, šetriaca a diabetická na obdobie od 1.1.2015 do 31.12.2015.
Poskytnutie cateringovej služby
Predmetom obstarávania je výber cateringovej spoločnosti zabezpečujúcej kompletné cateringové služby na firemnom večierku zamestnancov NBS v roku 2015.
Stravovanie zamestnancov - dodávka stravovacích poukážok
Zabezpečenie služieb hromadného stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa formou zabezpečenia reštauračných služieb, bufetových služieb a pod. na základe akceptovania stravovacích poukážok uchádzača v rôznych nominálnych hodnotách.
Zabezpečenie cateringu
Zabezpečenie cateringových služieb na celodennú konferenciu a následnú afterparty dňa 6. 11. 2014 pre približne 130 ľudí. Cateringové služby budú zahŕňať: drobné sladké a slané občerstvenie počas 5 prestávok, teplý obed formou švédskych stolov (2 mäsité a 1 bezmäsité jedlo na výber), studenú večeru formou švédskych stolov, personál - 1 manager ...
Nájom priestorov a zabezpečovanie obedov a občerstvenia pre účastníkov vzdelávacích modulov
Predmetom zákazky je nájom priestorov s technickým vybavením spolu so zabezpečením obedov a občerstvenia pre účastníkov vzdelávacích modulov a tréningov v predpokladanom objeme podľa rozpisov uvedených v časti B.1 súťažných podkladov a v bode II.2.1 tejto výzvy. Vzdelávanie bude poskytované zamestnancom rezortov, úradov a inštitúcií ...
Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách V
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 40objednávek. Pozn: V předchozím zadávacím řízení Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách II byl stanoven maximální počet objednávek na 26.
Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách V
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 40objednávek. Pozn: V předchozím zadávacím řízení Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách II byl stanoven maximální počet objednávek na 26.
Poptáváme cateringové služby
Dobrý den, přijede k nám na týdenní návštěvu studentka ze SRN - výměnný pobyt, naši studenti byli v SRN - a měl bych zájem o každodenní snídaňovou nabídku jídel z dovozem v Třebíči - formou švédského stolu - celkem pro 4 osoby tak, aby tuto službu bylo možno poskytnout vždy ráno před odchodem do školy. Je možné takovou službu ...
Stravování Kroměříž II
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě snídaně, oběda a večeře dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 240 objednávek. Pozn. V předchozím zadávacím řízení Stravování Kroměříž, ev.č. zakázky 367274, byl stanoven maximální počet objednávek na 180.
Zajištění stravování v Praze na Hybernské IV
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 35 objednávek. Pozn: V předchozím zadávacím řízení Zajištění stravování v Praze na Hybernské III byl stanoven maximální počet objednávek na 45.
Stravné poukážky pre zamestnancov organizácií rezortu MPSVR SR
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa a zamestnancov pristupujúcich organizácií formou stravných poukážok s ochrannými prvkami. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch v časti B. Opis predmetu zákazky.
Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách IV
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 26 objednávek. Pozn: V předchozím zadávacím řízení Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách II byl stanoven maximální počet objednávek na 40.
Zabezpečenie stravovania prostredníctvom stravovacích poukážok.
Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov v zmysle § 152 Zákonníka práce formou stravovacích poukážok,ktoré slúžia na priamy odber najmä teplých jedál v reštauračných a stravovacích zariadeniach. Stravovacie poukážky budú označené s uvedením nominálnej hodnoty podľa požiadaviek verejného obstarávateľa, kalendárnym rokom platnosti a budú ...
Zajištění stravování v Praze na Hybernské IV
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 35 objednávek. Pozn: V předchozím zadávacím řízení Zajištění stravování v Praze na Hybernské III byl stanoven maximální počet objednávek na 45.
Stravování Praha Hybernská
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 100 objednávek.
Stravování Kroměříž
Stravování pro účastníky seminářů ve formě snídaně, oběda a večeře dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 180 objednávek.
Pronájem prostor a zajištění stravovacích služeb pro dva workshopy
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor a zajištění stravovacích služeb pro dva workshopy realizované v rámci udržitelnosti klíčové aktivity 5 projektu OP VK „Inženýrské vzdělávání jako interakce teorie a praxe“, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/15.0352, konané ve dnech 25.1.2014 a 20.2.2014.
Kongresové služby AESOP 2015
Předmětem plnění je komplexní zajíštění kongresových služeb. Přesný rozsah a podmínky plnění budou předmětem jednání v rámci soutěžního dialogu.
Dodávka jídla a konferenční služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí stravovacích služeb – zajištění dodávek jídla a doplňkových konferenčních služeb pro workshopy, semináře, konference, kurzy a další akce konané v rámci projektů OP VK a OP VaVpI a z dalších zdrojů zadavatele, na základě rámcové smlouvy s jedním uchazečem na dobu od data uzavření smlouvy do 30.6.2015.
Zajištění stravování v Praze na Hybernské III
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 45 objednávek.