Poptávám ohýbání trubek
Dobrý den, potřebuji stočit (ohnout) 10 metrů nerezové trubky o průměru 20 mm slabostěnné na vnitřní průměr 300mm.
Poptávám použité karusely
Poptávám velké stroje, zejména karusely, starší, které jsou provozuschopné, určené výrobní firmou k odprodeji, případně k renovaci, tonáž a rozměry nehrají roli, pouze zájem strojírenské resp. jiné firmy o jejich odprodej a nahrazení modernějším zařízením. Z celého území ČR.
Poptávám výrobu konické trubky, 50t/rok
Hledám výrobce konických trubek dle výkresu délky trubek 3,9-12m roční odběr cca.50t
Poptáváme elektrochemické čištění nerezu
Poptávám elektrochemické čištění nerezového zábradlí, po celé ČR.
Poptáváme naplnění výrobní kapacity
Poptáváme zájemce o volnou výrobní kapacitu pro lisování, broušení a stříhání. Lisy výstředníkové: od 5 do 160 tun Podání ruční, nebo podavači - šíře podání: 100 mm 250 mm - možnost zopakovat podání 300 mm 300 mm - možnost zopakovat podání 250 mm 250 mm Možnost dodání vlastních lisovacích nástrojů. Bruska BRV 70: šířka brusného ...
Poptáváme kovovýrobu vč. galvanizace
Sháníme zpracovatele kovu v ČR. Jsme francouzská firma, zabývající se výrobou kompozitních dílců zesílených skelnými nebo uhlíkovými vlákny, od návrhu až po natírání. Jedná se o menší ocelovou konstrukci, zakružování plechu, řezání laserem, lisem, navařování.Přibližné rozměry: 2000mmx1500mm. Ocelová trubice o průměru 28. Povrchová úprava - ...
Poptáváme pozlacení jídelních příborů
Poptáváme pozlacení jídelních příborů 50 ks. Máme doma příbory asi z hliníku pozlacené a zlato nám slízá, potřebovaly bychom ho znovu pozlatit. 12 lžic velkých,12 lžiček malých, 12 vydliček, 12 nožů, naběračka a jedna větší vydlička.
Poptáváme obklady stěn plechovými díly
Poptáváme provedení obkladů vnitřních stěn plechovými díly s povrchovou úpravou do hygienicky kontrolovaných prostor (t.j. dobrá udržovatelnost povrchu, jednoduchá dezinfekce a sanitace). BIOSTER, a.s., Veverská Bítýška (okr. Brno - venkov).
Poptáváme výstavbu dřevěného oplocení
Prosím o vypracování nabídky na oplocení rodinného domu. Skladba oplocení: -beton (kámen, tvárnice) do výše 60cm -kovové sloupky ve vzdálenosti 2m od sebe -výplň nejlépe dřevěná neprůhledná do výše 120cm od betonové spodní části ( obojí celkem 180cm) Množství: celková délka oplocení je 16m plus dřevěná neprůhledná brána vysoká 180cm, široká ...
Poptáváme nerezové krytky na zábradlí
Poptávám nerezové krytky na zábradlí - trubka 40 cm. Jihomoravský kraj.
Poptáváme vyvrtání děr do trubek
Poptávám vyvrtání dvaceti rovných děr do trubek o průměru 40 mm a do trubek o průměru 25 mm vyvrtání šikmých děr, v Brněnském kraji.
Sháníme dodávky elexovanaých štítků
Hledám dodavatele (výrobce) eloxovaných štítků různých rozměrů a barev. Štítky budeme dále označovat CO2 laserem.
Poptáváme kooperaci ve strojírenství
Poptáváme kooperačního partnera pro strojírenskou výrobu. Disponujeme volnými kapacitami v oboru svařování CO2, Argonem, dále řezání laserem, CNC vysekávání, ohraňování a stříhání ve vlastních výrobních prostorách.
Poptáváme soustružnickou,frézařskou výrobu
Poptávám soustružnickou a frézařskou výrobu.
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop ( nábytek, kovářské výrobky, dřevěné výrobky, vybavení kuchyní, hodinky, parfémy, potravinové doplňky, šperky) v desítkách kusů ročně. Požadujeme možnost stáhnout zboží prostřednictvím XML.
Poptáváme vyřezání otvorů do plechů
Poptáváme vyřezání otvoru do nerezového plechu. Potřebuji asi 1-2 mm tlustý plech o rozměrech 500 x 500mm a uprostřed 150mm čtvercový otvor. Nákres mohu poslat i ve vektoru. Pošlete prosím své kalkulace na 1 a na 10 kusů pro přehled. Předem děkuji
Poptáváme provedení oblouků na potrubí
Poptávám provedení oblouků na nerezovém potrubí DN 50- DN 200 s diametrem potrubí nim x4. Stavební délka bude upřesněna.
Poptáváme opravu strojní součásti z Al
Poptáváme opravu strojní součásti z hliníku na lineárním manipulátoru PARKER rozměr 30x15x250 mm.
Poptáváme zakázkovou kovovýrobu
Poptáváme strojírenské firmy, které nám na zakázku vyrobí drobné náhradní díly, především se jedná o frézování, soustružení a drobnou kovovýrobu. Oblast Brno, Blansko a okolí.
Poptáváme dvoukřídlová kovová vrata
Hledám výrobce vstupních vrat do domu dvou křídlové rozměr šířka 225cm x výška 250cm. Kovové zateplené. Navrhněte i integrované dveře. Potřebuji dva kusy na uzavření průjezdu do domu. Jedny levé druhé pravé. Bez jakýchkoliv oken. Prosvětlení vrátnice bude nad dveřmi.
Poptávám naplnění kapacity CNC stroje
Poptávám naplnění volné kapacity CNCstroje-3D řezání,frézování -3D vrtání deskového materiálu - gravírování Zpracovatelný mat. KOMPOZITNÍ BONDOVÉ PANELY ...
Poptáváme svařování a montáž potrubí
Poptáváme firmu, která nám provede montáž a svařování nerezového a plastového potrubí, světlosti 16 až 70 mm, délka cca 150 m. Brno, Brno - venkov.
Poptáváme zakázkovou kovovýrobu
Poptáváme volnou strojní kapacitu a.to: 60 NH měsíčně na stroji VHS 160 - 200 (horizontka) a 80 NH měsíčně na stroji SK 25 (karusel). Dod. lhůta 3 týdny, dodavatel by měl mít ISO 9000. Dodavatelé do 100 km od Brna.
Poptáváme realizaci stavebních prací
Pro stavební práce na stavbách v okolí Brandýsu nad Labem hledáme firmy s tímto zaměřením: - zemní práce - stavební práce HSV - sádrokartony - živičné kritiny - kanalizace, plynovod, vodovod - ústřední vytápění - konstrukce klempířské, zámečnické, tesařské - krytiny tvrdé - malby, nátěry -elektro - vzduchotechnika SPĚCHÁ!
Poptávám nanášení tvrdochromu
Poptávám firmy na nanášení tvrdochromu-tvrdokovu v Jihomoravském kraji.