Poptáváme evidenční označení třmenů
Dobrý den mám zájem o provedení značení - evidenci třmenů používaných při zvedání břemene a to různých velikostí, rozměrů a tvarů.Základ je kulatina různého průměru.Značení by němělo narušit materiál třmenu.Zašlete mi možnosti poskytnutí této služby. Jiří Kreisinger ČEZ,a.s. Jaderná elektrárna Temelín
Poptávám otryskání a metalizaci plotu
Poptávám otryskání a následnou metalizaci 12 ks plotových polí o rozměru 2,3 x 1,0 m. V případě zájmu zašlu obrázek popř.další doplňující informace.
Poptávám korouhvičku na střechu
Poptávám korouhvičku na střechu.
Poptáváme zakázkové soustružnické práce
Poptávám zakázkové soustružení průměru nad 50 cm
Poptáváme řezání laserem, plazmou
Poptáváme firmy, které provádí zakázkové řezání laserem, plazmou.
Poptáváme kooperaci ve zpracování plechu
Poptáváme kooperaci ve zpracování plechu.Máme volné kapacity na ohraňovacím a vysekávacím CNC lisu.Možno též doplnit o sváření metodou MIG/MAG a TIG.
Poptáváme zakázkovou kovovýrobu
Hledáme firmu, která provádí soustružnické, zámečnické a frézařské práce a mohla by pro nás vyrobit hnací šneky pro šnekový podavač ( výkresy na požádání zašleme). Předběžné informace: jedná se o dílce dlouhé 3368 mm o průměru 315, kuželového tvaru,požaduje se provedení levé i pravé šroubovice .Jednalo by se o opakovanou výrobu-ročně 2-4 ks.
Poptáváme pochromování hřídelí
Hledáme firmu, ketrá se zabývá povrchovými úpravami - tvrdochrom. Jednalo by se o pochromování hřídelí o průměru 40 mm a délky 425 mm ve vrstvě 0,4 mm, dávka cca 50 ks.
Poptáváme kovoobráběcí práce
Poptáváme firmy na kovoobrábění, soustružení, frézování na CNC strojích v Jižních Čechách.
Poptávám vyčištění kovu pískováním
Poptávám vyčištění kovu pískováním - Jihočeský kraj
Poptáváme výrobu obloukového nosníku
Poptáváme v Plzni výrobu příčného obloukového nosníku haly. Výroba dle dovezeného vzoru, chybí dokumentace, k dispozici fotografie . Konstrukce je složená v průmyslovém areálu v Plzni.