Hledám adepty na společný  zpěv
Hledám adepty na společné zpívání v duchu tradic a možností alikvotního zpěvu. Nejlépe absolventy nebo lektory různých ezoterických škol a směrů, rovněž členy organizací,které se zabývají osobním rozvojem. Jde o vzájemnou pomoc při osobním růstu, harmonizaci těla a psychiky. Místo pravidelného setkávání je Břeclav, nejvhodnější den je ...
SAE; Cirkus
Poptáváme cirkusové představení 6 umělců s klaunem, na 3 dny až 1 týden. Může být méně nebo více, pro Dubaj, Spojené arabské emiráty. Od 20.září 2009. Zaručujeme letenky a ubytování s plnou penzí, místní dopravu. www.wahid.ae www.hafalat.ae
OMÁN; Cirkusy, akrobacie
Prosím o seznam firem, které se zabývají cirkusem a akrobacií.
Sháním pronájem mobilní horolezecké stěny
Sháním na akci mobilní horolezeckou stěnu pro dospělé. Moravskoslezský kraj.
Hledám učitele hudby
Hledáme učitele elektrické kytary z okolí Českých Budějovic. Máme svoji vlastní elektr.kytaru zn. Gibson Classic 1960 (+ výbava vč.comba atd.) a také jednu akustickou španělku. Základy již umíme. Na platovém ohodnocení se určitě domluvíme.
ČÍNA; Karnevalové masky
Jsem dodavatel karnevalových masek, hledám odběratele.
PÁKISTÁN; Akce požární techniky
Chtěl bych se dozvědět o připravovaných akcích ve vaší zemi týkajících se požární techniky.
Poptávám modelingové agentury a TV společnosti
Hledám modelingové agentury a TV společnosti.
Sháním vystoupení kouzelníka pro oslavu
Hledám na oslavu kouzelníka nebo pantomima v západných Čechách.
Poptáváme hudbu na svatební oslavu
Hledám kapelu na svatební oslavu. Cca 2-3 hudebníky. Na oslavě budou jen lidé okolo 30-40 let - asi 50 hostů, celý večer/část noci, bude ještě jiný program, místo konání: Kokořínsko. Rádi bychom hudbu k tanci, nemusí to být taková ta klasická všehochuť pro všechny generace. Berem i DJ ! Termín: sobota 6. října. Plat dohodou.
Hledám organizátory festivalů hudby a tance
20070803020; Italská organizace zabývající se realizací mezinárodního festivalu etno hudby a tance na Sardínii - Itálie hledá aktivní partnery pro setkání tanečních skupin a hudebních kapel a organizaci podobných akcí v jejich zemích. Konečným cílem je vybudování „festivalové sítě“. Toho bude dosaženo pomocí recipročních produkcí. Návrh je ...
Poptáváme použitou prezentační techniku
Poptáváme starší data projektory, projekční plátna, prezentační techniku. http://www.velkoplosneprojekce.cz (prezentační technika - pronájem, prodej, výkup, servis, instalace...)
Hledám živou hudební produkci na Silvestra
Pro cestovní kancelář hledám živou hudební produkci 1-2 osob na silvestrovský večer 31.12. v Železné Rudě v cenové relaci 10 000 - 15 000,- Kč.
Rakouská reklamní firma hledá partnery
200612689; Rakouská firma hledá v ČR partnery v oblasti reklamy, propagace, pořádání akcí, show, festivalů-jak sportovních tak hudebních, mezinárodní umělci apod. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme pronájem konferenčního sálu
Sháníme pronájem konferenčního sálu pro 40 lidí, v termínu 9/11/2006, v době od 14.00 - 24.00. hod. K dispozici by mělo být i zábavní, sportovní nebo herní zařízení (např. bowling). Kraj Vysočina a Jihomoravský kraj.
Poptávám zajištění firemní akce v okolí Prahy
Hledáme dodavatele pro zajištění firemních víkendových akcí se sportovní aktivitou. Nejlépe v okolí Prahy.