Poptávám služby soudního znalce
Dobrý den, hledám soudního znalce obuvi v Ostravě nebo Frýdku-Místku.
Poptávám služby soudního znalce
Hledám soudního znalce,který by mohl posoudit výrobu kuchyňské linky na zakázku.Reklamuji špatně vyrobené šuplíky a špatně smontované některé díly. Výrobce tvrdí,že je vše vyrobeno dobře.
Poptávám služby soudního znalce
Potřebuji soudní znalecký posudek v oboru 1. mykologie - dřevokazné houby na chatě 2. stavební materiál - celoasbestová chata Objekt - chata je na Praze západ, já bydlím v Praze.
Poptávám znalecký posudek
Dobrý den, prosím o sdělení, kde mám hledat znalce v oboru "starožitný nábytek". Potřebuji pro pojištění domácnosti pro pojišťovnu. Děkuji Dr.J.Pokorná
Poptávám vypracování odborného posudku pro kotel
Hledám firmu co vypracuje Odborný posudek k příčině poškození (servisní zpráva), konkrétně jde o poškození kotle Dakon.
Poptávám znalecký odhad tržní ceny bytu
Poptávám cenovou nabídku na vypracování tržního odhadu ceny bytu. Jedná se o byt 3+1 ve 3. patře panelového domu. Součástí bytu je lodžie a sklepní kóje. V bytě je zděné jádro. Plocha bytu je 79 m2. Rozhoduje cena. Děkuji za nabídky.
Poptávám služby soudního znalce
Sháním soudního znalce z Prahy (nejlépa Praha 3, není podmínkou) pro zhotovení posudku na 3 zbraně. Úmrtí v rodině. Dvě pušky a jeden revolver.
Hledám služby soudního znalce
Hledám soudního znalce obuvi ve Vsetíně a okolí.
Poptávám služby soudního znalce
Zadává poptávku na znalce v oboru obuvi z důvodu zamítnutí reklamace reklamované obuvi v prodejně Sportissimo. Reklamaci jsem celkem uplatňovala 2x i s přiloženým dopisem. Obě byly zamítnuty. Bydlím v Ostravě, pokud je nějaký znalec v této nebo blízké lokalitě, dejte mi prosím vědět. Děkuji Herichová Monika
Poptávám odhad ceny hudebního nástroje
Dobrý den, poptávám se po odhadu ceny staré trubky.
Poptávám znalecký posudek
Poptávám soudního znalce, který by vypracoval znalecký posudek na kovovou zahradní houpačku, kde došlo po 6 měsících užívání k prohnutí kovové konstrukce a k protržení textilního potahu na sedáku.
Poptávám cenové nabídky
Chtěla bych nechat nacenit horkovzdušnou troubu AKZ 237 IX, -plynová varná deska AKT 424 NB -myčka ADG 8196 IX -mikrovlná trouba AMW 712 IX -digestoř AKR 686 IX -lednice ART 483/4 vše od značky Whirpool
Hledám odhadce starožitného herbáře
Hledám odhadce starožitného herbáře asi 16století.Děkuji za nabídky.
Poptávám soudního znalce pro hudební  nástroje
Hledám odborníka houslaře - nejlépe soudního znalce z oboru oceňování smyčcových nástrojů s dobrými referencemi ze své činnosti ke stanovení pravosti, posouzení stavu a zůstatkové ceny starých poškozených houslí z přelomu 18-19.století, popř. odhadu ceny jejich rekonstrukce a prodejní ceny.
Poptávám služby odhadce
Poptávám odhadce na les s pozemkem - Jihlava a okolí
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Němčičky u Hustopečí včetně přilehlých částí k.ú. Bořetice
Zajištění zpracování znaleckého posudku na posouzení vlivu prvků plánu společných zařízení podle požadavku KÚ Jm kraje na životní prostředí - „Posouzení (hodnocení) vlivu záměru na lokality soustavy Natura 2000 dle § 45i zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů“.
Poptávám služby soudního znalce
Hledám odborníka (soudního znalce) pro posouzení, zdali stávající umístěný bezpečnostní kamerový systém zasahuje svým záznamem na další (vedlejší) pozemek, tedy je-li dosah umístěných kamer větší, něž tvrdí jejich provozovatel. Výsledkem by měl být posudek, který bude předložen při správním (soudním) řízení. Protože nejsou (a nebudou dány) ...
Poptávám služby soudního znalce
Hledam soudního znalce pro odstoupení od kupní smlouvy televizoru SONY,který je již ve 4. reklamačni opravě z toho 3 reklamaci stejné závady. Tato zavada začala vyskytovat po vraceni TV z první opravy, kdy byla provedena oprava svodu digitalního zpracováni zvuku a výměna ovladače. Závada spočivajicí v restartu TV se objevuje nepravidelně a ...
Poptávám znalecký posudek obuvi
Dobrý den, potřebuji znalce obuvi v Plzni či blízkém okolí. Děkuji.
Poptáváme služby soudního znalce
Poptáváme soudního znalce nebo odborníka, který by posoudil příčinu zatékání z terasy do bytu, vedeme zatím mírný spor s majitelem vedlejšího domu, že nemá provedenu dobrou izolaci terasy a zdi a voda protéká naší terasou a posléze protéká pod naší izolací po stěně domu.
Poptávám služby soudního znalce
Soudní znalec v oboru neurologie
Poptávám znalecký posudek
Poptávám znalecký posudek na plastová okna. Děkuji Doležalová
Poptávám služby soudního znalce
Poptávám soudního znalce z oboru pozemní stavitelství. Praha- město, popř. kraj Středočeský, nebo Praha - východ, popř. Praha-západ.
Poptávám odhad nemovitosti
Hledám odhadce na garáž v městě Cheb.
Poptáváme znalecký posudek k ocenění stromů
Hledáme soudního znalce nebo "odborného lesního hospodáře" k ocenění šedesátišesti stromů určených ke kácení v areálu Nemocnice Jablonec nad Nisou. Ocenění potřebuje pro Státní fond životního prostředí, abychom mohli čerpat dotaci z operačního programu životního prostředí. Dendrologickou analýzu a inventarizaci dřevin již máme ...