Poptávám  vypracování znaleckého posudku
Poptávám vypracování znaleckého posudku / s kulatým razítkem a podpisem soudního znalce / na aktuální sběratelskou hodnotu starého fotoaparátu FLEXARET I se zaměřením hlavně na originalitu jeho polepů. Dobře zaplatím !
Poptáváme služby soudního znalce
Poptávám soudního znalce v oboru auta, motory.
Poptávám služby soudního odhadce
Máme problém se stavební firmou,která nedokonale odvedla svojí práci a ještě po nás požaduje neoprávněně další peníze. Poptáváme soudní odhad kvality její práce.Jaká by byla cena?
Poptávám znalecký posudek
Hledám znalce na zhodnocení kvality práce při položení lepenkové, rovné střechy. Po pěti letech do pokojů pod ní velmi zatéká a máme důvodný pocit (po konzultaci s klempířem), že střecha byla špatně položena, bohužel již je však po záruční lhůtě.
Poptávám znalecký posudek
Potřebuji ocenění menších plastik po úmrtí spoluvlastníka. Nemusí jít o soudního znalce. Hradec Králové.
Poptávám odhad ceny
Poptávám odhad ceny zboží.
Poptávám odhad ceny
Dobrý den, prosím o radu, každý mluví cenu jinou nevíte jakou hodnotu má toto zboží? Děkuji.
Poptávám zpracování znaleckého posudku
Poptávám zpracování znaleckého posudku na novou sedací soupravu GELDREN látka supralife sahara. Používání od 29. března 2013 z důvodu zvlnění látky jednotlivých sedáků
Poptáváme služby soudního znalce
Stavební firma hledá soudního znalce na ocenění rozsahu poškození majetku při povodni v červnu 2013. Jedná se o sklad zbytků stavebního materiálu a vybavení staveb (např. stavební buňky), vč. věžového jeřábu. Plocha cca 4500 m2, Střední Čechy, u řeky Labe.
Poptávám posudek na kvalitu provedené práce
Poptávám posudek na kvalitu provedené práce materiálem Protan. Před pár lety jsem si nechal dělat střechu z materiálu Protan, myslim 1.2 mm.
Poptáváme spolupráci v oblasti znaleckých posudků
Hledáme ke spolupráci znalce se zaměřením na obuv pro řešení sporných reklamací obuvi. Jsme prodejna s dětskou obuví a potřebujeme k některým reklamcím odborný posudek. Děkujme za reakci.
Poptáváme služby soudního znalce z hydrologie
Poptávám soudního znalce z oboru hydrologie a dopadu přívalových dešťů na nemovitosti. Jde o Loutí u Nové Rabyně.
Poptávám znalecký posudek
Věc: Hledám odhadce na odhad zahrádky v zahrádkářské kolonii Místo: Valašské Meziříčí – Krhová Popis: Na pozemku se nachází kopaná studna a několik ovocných stromů, které jsou velmi staré a moc neplodí. Na pozemku není postavena žádná stavba. Umístění: Je to vedle hospody Na jehličné Plocha parcely 361 m2 Druh pozemku: Zahrada Zajímá ...
Poptávám služby soudního znalce
Poptávám služby soudního znalce, který by vyhodnotil originalitu / neoriginalitu polepů na sběratelském fotoaparátu FLEXARET I. Potřebuji písemný posudek s podpisem znalce. Jde o spor mezi prodejcem z AUKRA, který obhajuje originalitu polepů. Předem mohu zaslat kvalitní foto předmětného aparátu.
Poptávám odhadce porcelánu a mincí
Poptávám odhadce mincí, bankovek a čínského porcelánu -dědictví
Vypracování znaleckého posudku - posouzení vybraných veřejných zakázek zadaných LČR, s.p.
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování nezávislého písemného znaleckého posudku, jehož předmětem bude posouzení následujících veřejných zakázek, zadaných zadavatelem, tj. Lesy České republiky, s.p. Předmětem posudku bude posouzení následujících skutečností: a) obsah zadání veřejných zakázek (soutěž o návrh): (i) Veřejná zakázka ...
Poptávám služby soudního znalce
Hledám soudního znalce v oboru stavebnictví.(posouzení kvality odvedené práce při výměně oken pro potřeby reklamace případně soudního sporu)Nemovitost je v Plzni.Foto zašlu.David.
Poptávám znalecký posudek sedací soupravy
Prosím o pouzení sedací soupravy - látková. Potah se žmolkuje.
Poptávám znalecký posudek hodinek
Sháním soud. znalce v oboru pánské hodinky Festima. Jedná se o neuznání 3ti zar. opravy, i když se závada prokazatelně stále oběvuje bez mého přičinění.
Poptávám služby soudního znalce
Zdravím Vás a prosím o kontakt na soudního znalce, který by vypočítal ztrátu kterou jsem utrpěl tím, že mě bylo protiprávně zaděláno /plachtou/ okno do kuchyně, v podstatě jediný zdroj přímého světla. Osvětlení kuchyně bylo jen dvěma ze dvou třetin prosklenými dveřmi a to jedněmi z vedlejšího pokoje a druhými z chodby. Jelikož jsem po několikerém ...
Poptávám znalecký posudek na nábytek
Poptávám znalce nábytku. Jedná se o polstrovanou postel za 11 tisíc, u které mě po necelých dvou letech začali bolestivě tlačit pružiny v oblasti kyčlí. Předpokládám, že se proležel vrchní molitan.
Poptáváme stavební posudek na provedení izolací RD
Dobrý den, chceme koupit nový rodinný dům v obci Šimonovice, místní část Minkovice v ulici Nad Potůčkem č.p.414 a chtěli bychom posoudit kvalitu provedení izolací v místech venkovních schodů ( 1x vstup do domu ; 2x východ na venkovní terasy) a těsnost dvou dveři s výstupem na terasy. Děkuji za poskytnutí nabídky Zdraví Vás Metod ...
Poptávám ocenění houslí
Hledám odborníka houslaře, který posoudí staré housle popř. určí zůstatkovou cenu smyčcového nástroje Antonius straduarius facit cremona 1785.
Hledám soudního znalce na nábytek
Hledám soudního znalce nábytku. Potřebuji posudek na zahradní nábytek, který jsme reklamovali v Baumaxu a reklamace byla 2x zamítnuta.
Poptávám zpracování znaleckého posudku
Poptávám znalce, který by vypracoval znalecký posudek na spací systém. Nelze jej používat přes bolesti v zádech, které jsou pouze při použití těchto speciálních matrací. Děkuji.