Sportovní hala Chodov - poskytnutí úvěru
Poskytnutí úvěru do výše 60.000.000,- Kč (slovy: šedesátmiliónůkorunčeských) na pokrytí investiční akce Sportovní hala Chodov. Termín čerpání: 1.8.2011 – 31.5.2012. Maximální splatnost: 20.12.2012. Bližší popis předmětu veřejné zakázky je uveden v zadávací dokumentaci.
Poskytnutí investičního úvěru - Rozšíření kapacity MŠ
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého investičního úvěru na financování akce s názvem „Poskytnutí investičního úvěru-Rozšíření kapacity MŠ“. Předmětem VZ je uzavření smlouvy o úvěru na úvěr s pohyblivou úrokovou sazbou po dobu splácení úvěru. Výše úvěru 20mil. Kč, splatnost 20 let.
Ghana; Rozvoj investičních příležitostí
Ghanská konzultační skupina Busara Vision hledá partnerství mezinárodních firem k rozvoji obchodních a investičních příležitostí v následujících oblastech: -telekomunikace, bankovnictví -výstavba -doprava -průzkum a těžba (hlavně zlata) -rekreační a zábavní centra Busara Vision vyhledává zahraniční partnery a napomáhá jim založit a ...
Zajištění financování investičního záměru zadavatele
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí finančního úvěru ve výši 66.024.083,- Kč na financování investičního záměru zadavatele. Investiční záměr spočívá v obchodní strategii zadavatele a jeho přesný obsah a účel bude obsahem zadávací dokumentace.
Dodavatel služeb ekonomického, finančního a právního poradce
Komparativní analýza přípravy veřejných strategií v zahraničí a ČR; prověření existující, ale neintegrované metodiky přípravy veřejných strategií v ČR
Hledám firmy poskytující nebankovní úvěry
Poptávám spolupráci pro nebankovní úvěry od přímé společností.Nehledám zprostředkovatele. Seriozní spolupráce, vzájemná 100% důvěra a spolehlivost. Půjčky se zástavou i bez zástavy. Krátkodobé i dlouhodobé. Seriozní úrok. Děkuji za nabídku a těším se na osobní setkání. Hasmanová
UGANDA; Zemědělský projekt
Hledáme financování zemědělského projektu v Ugandě.
TANZÁNIE; Investice
Hledáme investory, kteří mají zájem o nákup a provoz zlatých dolů v Tanzanii, diamantových dolů, měděnou rudu, měděné doly. Firmy zabývající se geologickým průzkumem a rozvojem se zájmem o investování v Tanzanii.
Poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 30 mil. Kč
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 30 000 000 Kč na financování regenerace bytových domů č.p. 306, 15, 18, 21, 22, 36, 71, 74, 75, 76, 77, 79, 81, 82 Bělá nad Radbuzou, 19, 20, 21 místní část Újezd Svatého Kříže..
GHANA; Investice
Mám zájem navázat obchodní spolupráci s výrobci a exportéry, kteří chtějí obchodovat se svým zbožím v Ghaně. Rovněž hledám investory, kteří mají zájem se usadit a investovat v Ghaně.
Hledáme investora pro odkup nemovitostí v USA
Popis poptávky : Poptáváme investora na odkup nemovitostí v dražbách a následný odprodej. Odprodeje probíhají do 3 měsíců. Lokalita USA. Zisk 80-100%, termín 12/2010, vstup investora od 300.000 USD.
Hledám investora
Hledám investora který by finančně podpořil projekt repasování nákladních automobilů a následný vývoz do "třetího" světa. Kontrakt mám, potřebuji finanční prostředky-cca 500.000,-Kč.
Hledám investora v oboru dřevovýroby
Hledám investora pro zafinancování projektu dřevovýroby
Poptáváme řešení pohledávek a závazků
Poptáváme řešení našich závazků, úvěr, kontokorent....cca 1.000.000,- Kč. Máme zatím nedobytné pohlédávky, a potřebujeme uhradit závazky finančnímu úřadu, sociálce, dodavatelům.
KAMERUN; Investice v Liberii
Působím jako diplomat na liberijské ambasádě v Kamerunu, hledám české firmy, které chtějí investovat v Liberii.
Zajištění financová akce Likvidace odpadních vod, kanalizace Smržice
Předmětem zakázky je poskytnutí investičního úvěrového rámce ve výši 20 mil. Kč se splatností 15 let na zajištění dofinancování stavby „LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD – KANALIZACE SMRŽICE“
Kanalizace Pomezí - poskytnutí bankovního úvěru
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru za podmínek stanovených tímto zadáním a zadávací dokumentací. Úvěr bude použit na stavební a sovisející činnosti akce „Kanalizace Pomezí - poskytnutí bankovního úvěru“. Výše úvěru se předpokládá 27.000.000,- Kč.
Hartvíkovice - kanalizace II. etapa - poskytnutí bankovního úvěru
Předmětem zakázky je poskytnutí bankovního úvěru k spolufinancování akce „Hartvíkovice – kanalizace II. etapa“.
GHANA; Investice
Hledáme společnosti, které chtějí investovat v Ghaně v západní Africe v některém z následujících oborů: telekomunikace, energie, nemovitosti, zemědělství, ropa a plyn atd.
Poptávám úvěrové služby
Dobrý den, měla bych zájem o čerpání půjčky bez ručení a bez poplatků předem ve výši cca 500 000 Kč opakovaně - tj. do cca jednoho roku částku splatím a poté budu opakovaně čerpat. Možnost směnky uvítám zvýhodnění při opakování půjčky. Peníze budou investovány, popř. použity na rekonstrukce pronajímaných budov. NABÍDKY PROSÍM POUZE NA ...
Hledám investora na FVE
Hledám investora na stavbu fotovoltaické elektrárny 1,21 MW. Vlastní pozemek. Připojení do konce r. 2010. Prosím zprostředkovatelé nevolejte. Děkuji.
Hledáme investora a poskytovatele úvěru
Hledám investora, instituci, který poskytne úvěr ve výši 1.000.000, Kč na dobu pěti let.
GHANA; Investice
Hledám investora nebo firmu ke společnému podnikání v Ghaně. Mám velké pozemky kolem řeky. Ghana má ropu a chci partnerství za účelem exportu ropy.
GHANA; Investice
Hledáme investory do výzkumu, zemědělství, zdravotnictví.
Bankovní úvěr na financování projektu  Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa
Bankovní úvěr na zajištění realizace stavebního projektu. Jedná se o dostavbu původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení. Rozsah je stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.