Poskytnutí úvěru k financování podílu města Týnec nad Labem na výstavbu kanalizace a ČOV
Investiční úvěr ve výši 29 000 000 Kč k financování podílu města na výstavbu kanalizace a ČOV. Pevná úroková sazba po celou dobu úvěrového vztahu, splatnost úvěru 20 roků od uzavření úvěrové smlouvy, průběžné nelineární čerpání úvěru po měsících proti fakturám dodavatele stavby, ukončení čerpání 30.04.2014, 1. splátka jistiny 15.01.2014, splátky ...
Poskytnutí bankovního úvěru
Předmětem této veřejné zakázky na služby je poskytnutí bankovního úvěru pro financování akce Rozšíření kanalizační sítě Rudeč, Jiřice a Kostelec nad Labem a rekonstukce a intenzifikace ČOV.
Úvěr
Revolvingový a investiční úvěr na spolufinancování stavby „Kanalizace a ČOV Doubravčice“
Poskytnutí investičního úvěru ve výši 37.000.000 Kč na realizaci z projektu Rozvoje venkova - SZIF –
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úvěru k financování investičního záměru Obce Šanov realizovaného v rámci projektu financovaného z programu Rozvoj venkova - SZIF s názvem „Kanalizace a ČOV Šanov“. Příjemcem úvěru bude Obec Šanov.
Město Mnichovo Hradiště - investiční úvěr
Plněním veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru (dále jen IÚ) do výše 80.000.000,00 Kč (slovy: osmdesát milionů korun českých), zadavatel si vyhrazuje právo nedočerpat plnou výši požadovaného úvěru • Na financování investičních akcí - projekt „Mnichovo Hradiště – rekonstrukce a dostavba kanalizace - úprava“, spolufinancování z Operačního ...
Úvěr na výstavbu pavilonu A ZŠ Hostivice
Poskytnutí dlouhodobého úvěru na financování výstavby pavilonu A Základní školy v Hostivici s tím, že má zadavatel záměr dostavět celý komplex budov základní školy, když pavilon B částečně financuje z vlastních zdrojů a částečně z dotace. Splatnost úvěru 10 let - více v zadávací dokumentaci
Poptávám úvěrové služby
Dobrý den, potřebovala bych půjčit peníze, jedná se o částku 50000 Kč, nevlastním žádnou nemovitost, moc to spěchá, děkuji Tichá.
Poptáváme řešení pohledávek a závazků
Poptáváme řešení našich závazků, úvěr, kontokorent....cca 1.000.000,- Kč. Máme zatím nedobytné pohlédávky, a potřebujeme uhradit závazky finančnímu úřadu, sociálce, dodavatelům.
Hledáme investora a poskytovatele úvěru
Hledám investora, instituci, který poskytne úvěr ve výši 1.000.000, Kč na dobu pěti let.
Poptávám úvěrové služby
Poptávám půjčku na směnku ve výši cca 100 000 Kč, plat mám 25 000 Kč, termín splacení co nejdříve.
Poptávám úvěrové služby
Potřebuji zajistiti provozní kapitál,investici do podnikání. Mám objednávky od státních firem v objemu cca 150 000 - 250 000,- Kč. Nemám ručení,mám puntíky v registrech.
Poskytnutí bankovního úvěru pro akci Kanalizace a ČOV Loděnice I a II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úvěru (CPV 66113000-5) denominovaného v Kč (korunách českých) k zajištění financování projektu - „Kanalizace a ČOV Loděnice“. Celkové náklady projektu jsou 83 542 283.Kč s DPH – I. Etapa a 33.200.000,- Kč s DPH – II. etapa
Poptávám úvěr
Poptávám úvěr ke koupi bytu ve výši cca 1.000 000,- Kč.
Poptávám úvěrové služby
Poptávám o půjčku s nestandardním splácením . Jedná se o 150000,- a splátka roční 50000,- + úrok.
Poptávám úvěrové služby bez zástavy
Poptávám úvěr ve výši 600 000 až 800 000 ( bez zástavy)
Poptávám úvěrové služby
Poptávám úvěr na cca 800 tis. bez zástavy.
Poptávám úvěrové služby
Hledám společnost, která půjčí na auto 200 000,-kč na směnku, jsem na mateřské, příjem mám ale banka mi nepůjčí, nebo prosím o jakékoliv info jak vozidlo získat, na akontaci nemám, proto volím tuto cestu, na podvodné nabídky s vybíráním poplatků nereaguji, ale za zrealizovaní nákupu, tedy po vyřízení poplatek akceptuji, děkuji za nabídky.
Poptávám úvěrové služby
Poptávám rychlou půjčku finanční hotovosti.
Poptáváme poskytovatele úvěrů
Pro své klienty kupující nemovitosti, hledáme pružné poskytovatele bankovních i nebankovních úvěrů, příp. lesingových služeb.
Poptáváme zajištění financí pro podnikání
Potřebujeme sehnat finanční prostředky pro nově vzniklou společnost s.r.o.na nákup zboží od firmy Husqarna. Kdo to dokáže zajistit nebo poradit. Jedná se o zboží za asi 650 tisíc Kč. Děkuji.
Poptávám profinancování dovozu zboží
Poptávám profinancování dovozu zboží ( uzeniny). Odběr v tuzemsku je zajištěn.Nabízíme zajímavé finanční zhodnocení investice. Možná i dlouhodobá spolupráce.