Poskytnutí bankovního úvěru
Předmětem této veřejné zakázky na služby je poskytnutí bankovního úvěru pro financování akce Rozšíření kanalizační sítě Rudeč, Jiřice a Kostelec nad Labem a rekonstukce a intenzifikace ČOV.
GHANA; Finanční instituce
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s českými společnostmi z oblasti finančních institucí, bank, finančních služeb pro malé a střední podniky, finančních organizací.
Zajištění bankovního úvěru na akci: „Koupě objektu č.p.169 na pozemku parcela st. 906, objektu č.p.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka služeb, poskytnutí finančních prostředků formou navrženou uchazečem k zajištění koupě objektu ve výši 13 mil. Kč.
Úvěr
Revolvingový a investiční úvěr na spolufinancování stavby „Kanalizace a ČOV Doubravčice“
Dlouhodobý úvěr pro Město Lomnice nad Popelkou ve výši 50 mil. Kč
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého investičního úvěru ve výši 50 mil. Kč, který bude použit na financování části vlastního podílu města na realizaci investičního projektu Čistá Jizera II - město Lomnice nad Popelkou podporovaného z dotačních prostředků EU a státního rozpočtu ČR, jehož investorem je Vodohospodářské ...
Poskytnutí investičního úvěru ve výši 37.000.000 Kč na realizaci z projektu Rozvoje venkova - SZIF –
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úvěru k financování investičního záměru Obce Šanov realizovaného v rámci projektu financovaného z programu Rozvoj venkova - SZIF s názvem „Kanalizace a ČOV Šanov“. Příjemcem úvěru bude Obec Šanov.
V 000208 - Poskytnutí úvěru pro DSO Domašovsko
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru s postupným čerpáním na projekt „Výstavba ČOV a kanalizace v obcích sdružených v DSO Domašovsko“
Město Mnichovo Hradiště - investiční úvěr
Plněním veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru (dále jen IÚ) do výše 80.000.000,00 Kč (slovy: osmdesát milionů korun českých), zadavatel si vyhrazuje právo nedočerpat plnou výši požadovaného úvěru • Na financování investičních akcí - projekt „Mnichovo Hradiště – rekonstrukce a dostavba kanalizace - úprava“, spolufinancování z Operačního ...
Sháníme půjčku
Dobrý den.Vzhledem k naší momentální ekonomické situaci nutně a velice rychle sháníme půjčku cca 300-500 000,-kč,nejlépe na směnku.Jsme manželé Michal(40 let) a Lucie(24 let) Kalouskovi,z České Kamenice,okres Děčín.Máme devítiměsíční dcerku Kristýnu a bydlíme v pronajatém bytě, kontakt email: extremrodice@seznam.cz ¨ Bydliště je jak ...
Mikroregion Litavka, dobrovolný svazek obcí - výběr bankovního ústavu
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úvěru (CPV 66113000-5) denominovaného v Kč (korunách českých) k zajištění financování projektu - Kanalizace v aglomeraci Zdice - Chodouň (dále též projekt).
Poskytnutí úvěrového rámce a dlohodobého úvěru
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy na poskytnutí úvěrového rámce do výše 500.000.000,-- Kč do 31.12.2013 a poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 280.000.000,-- Kč od 1.1.2014 na financování a refinancování projektů Statutárního města Opava spolufinancovaných z fondů EU, státního rozpočtu a státních fondů, příp. bez těchto dotací ...
Poskytnutí dlouhodobého úvěru
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy na poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 23.400.000,-- Kč na financování investiční akce „Malé Hoštice – splašková kanalizace“ evidována v systému EDS pod číslem 129D183002143, a to za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Zajištění financování akce Likvidace odpadních vod – kanalizace Smržice
Předmětem zakázky je poskytnutí investičního úvěrového rámce ve výši 20 mil. Kč se splatností 15 let na zajištění dofinancování stavby „LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD – KANALIZACE SMRŽICE“
Zajištění finančního krytí realizace vodohospodářských staveb VSOZČ
Zajištění finančního krytí realizace vodovhospodářských staveb VSOZČ spolu se zdroje ze státního rozpočtu. Stavby : Žlutice - intenzifikace a modernizace ČOV; Tachov - intenzifikace a modernizace ČOV + kanalizace; Chodová Planá - ČOV + kanalizace; Stříbro - intenzifikace a modernizace ČOV + kanalizace.
Úvěr na výstavbu pavilonu A ZŠ Hostivice
Poskytnutí dlouhodobého úvěru na financování výstavby pavilonu A Základní školy v Hostivici s tím, že má zadavatel záměr dostavět celý komplex budov základní školy, když pavilon B částečně financuje z vlastních zdrojů a částečně z dotace. Splatnost úvěru 10 let - více v zadávací dokumentaci
Úvěr pro financování rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úvěru do výše 20.000.000,- Kč, kompletní úvěrové služby spojené s financováním projektu Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice ve výši úvěru do 20.000.000,- Kč a jeho plnění. Podrobnosti stanoví zadávací dokumentace, která je přístupná neomezeně na www.ostopovice.cz, záložka veřejné zakázky.
Poptávám nebankovní úvěr
Poptávám nebankovní, hotovostní půjčku ve výši 60 000,-kč. Nabízím jištění životní pojistkou na 100 000,-kč. Podmínky a úrok respektuji. Možno i spolužadatel-manželka. Můj příjem je rodičovský příspěvek a přídavky (mateřská dovolená) , manželka plný invalidní důchodce+příspěvek na péči. Kalousek Michal, Česká Kamenice
Úvěr na financování projektu „Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa“
Úvěr na zajištění realizace stavebního projektu. Jedná se o dostavbu původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení. Rozsah je stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Poptávám úvěrové služby
Dobrý den, potřebovala bych půjčit peníze, jedná se o částku 50000 Kč, nevlastním žádnou nemovitost, moc to spěchá, děkuji Tichá.
Sportovní hala Chodov - poskytnutí úvěru
Poskytnutí úvěru do výše 60.000.000,- Kč (slovy: šedesátmiliónůkorunčeských) na pokrytí investiční akce Sportovní hala Chodov. Termín čerpání: 1.8.2011 – 31.5.2012. Maximální splatnost: 20.12.2012. Bližší popis předmětu veřejné zakázky je uveden v zadávací dokumentaci.
Poskytnutí investičního úvěru - Rozšíření kapacity MŠ
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého investičního úvěru na financování akce s názvem „Poskytnutí investičního úvěru-Rozšíření kapacity MŠ“. Předmětem VZ je uzavření smlouvy o úvěru na úvěr s pohyblivou úrokovou sazbou po dobu splácení úvěru. Výše úvěru 20mil. Kč, splatnost 20 let.
Zajištění financování investičního záměru zadavatele
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí finančního úvěru ve výši 66.024.083,- Kč na financování investičního záměru zadavatele. Investiční záměr spočívá v obchodní strategii zadavatele a jeho přesný obsah a účel bude obsahem zadávací dokumentace.
Hledám firmy poskytující nebankovní úvěry
Poptávám spolupráci pro nebankovní úvěry od přímé společností.Nehledám zprostředkovatele. Seriozní spolupráce, vzájemná 100% důvěra a spolehlivost. Půjčky se zástavou i bez zástavy. Krátkodobé i dlouhodobé. Seriozní úrok. Děkuji za nabídku a těším se na osobní setkání. Hasmanová
UGANDA; Zemědělský projekt
Hledáme financování zemědělského projektu v Ugandě.
Poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 30 mil. Kč
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 30 000 000 Kč na financování regenerace bytových domů č.p. 306, 15, 18, 21, 22, 36, 71, 74, 75, 76, 77, 79, 81, 82 Bělá nad Radbuzou, 19, 20, 21 místní část Újezd Svatého Kříže..