Poskytování tiskových služeb a dodání software pro tiskové řešení
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování tiskových služeb v podobě poskytnutí tiskových multifunkčních zařízení a zajištění jejich provozu v sídle Zadavatele a na ostatních jeho pracovištích na území hl. m. Prahy, jím určených a dále dodání software pro centrální tiskové řešení včetně poskytnutí příslušných licencí.
Dodávka tonerů pro FNKV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky originálních a kompatibilních tonerů, jejichž specifikace je uvedena v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka rozšíření virtualizační infrastruktury a datového úložiště 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je (i) Dodání rozšíření pamětí RAM ke stávajícím serverům Zadavatele o celkový počet 28 ks, (ii) dodání 3 ks nových serverů,; (iii) dodání rozšíření diskové kapacity stávající SAN v podobě dodávky 44 ks vysokokapacitních pevných disků (umístění v expanzi) a 6 kusů vysokorychlostních SSD disků; To vše v ...
Dynamický nákupní systém ICT a AVT vybavení pro Slezskou univerzitu v Opavě pro období 2022 - 2027
Předmětem jednotlivých veřejných zakázek zadávaných prostřednictvím DNS bude za stanovených technických a obchodních podmínek dodávka standardního ICT a AVT vybavení, a to zejména následujících výrobků: - osobní počítače, - notebooky - tablety, - monitory, - tiskárny a multifunkční zařízení (v kombinaci tiskárna, skener a kopírka) pro ...
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika
Dodávka zařízení pro fotokopírování a tiskáren podrobně specifikovaných v Příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávka úložišť pro obrazovou a zvukovou techniku ČT 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka úložišť pro obrazovou a zvukovou techniku v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
Dodávka serverů pro kamerový systém do Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice
Dodávka serverů pro kamerový systém do Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. - pracoviště Rumburk
SW a HW pro provoz IS - část II
Dodávka výpočetní techniky a softwaru specifikované v zadávací dokumentaci
Rámcová dohoda na nákup stolních počítačů a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářského vybavení - počítačů vč příslušenství pro potřeby zadavatele vč. poskytnutí servisních služeb.
Informační systém pro stravovací provoz FN HK
Předmětem veřejné zakázky je dodání, implementace a servisní podpora informačního systému vč. nezbytného HW pro stravovací provoz FN HK.
IT Technologie II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka počítačů, serverů, firewollu a dotykových monitorů pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje.
Pokrytie WiFi sieťou všetkých blokov, VŠM Ľ. Štúra Mlyny, UK
Predmetom zákazky je dodanie aktívnych sieťových prvkov pre WiFi sieť - Wifi Access Pointov (AP), POE sieťových prepínačov (switch), pasívnych sieťových prvkov (prepojovacia sieťová infraštruktúra), dovybavenia dátových skríň spolu s inštalačným materiálom a súvisiace inštalačné práce s inštalačným materiálom pre WiFi AP, ako aj následná 36 ...
Servis výpočtovej, reprografickej, laboratórnej, dátovej a audiovizuálnej techniky, vzduchotechniky
Poskytnutie servisu výpočtovej, reprografickej, laboratórnej, dátovej a audiovizuálnej techniky, vzduchotechniky a prístrojového vybavenia pre Technickú univerzitu v Košiciach na obdobie rokov 2022 - 2026 podľa kvalitatívnej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch.
Tonery pre potreby TUKE na roky 2022 - 2026
Dodanie originálnych a alternatívnych tonerov do tlačiarní, multifunkčných zariadení a kopírovacích strojov pre potreby Technickej univerzity v Košiciach na obdobie rokov 2022 - 2026 vrátane služieb, ktoré súvisia s dodávkou.
Modernizace infrastruktury KZOS
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka HW a SW komponent výpočetní a síťové infrastruktury Krajského zdravotnického operačního střediska ZZS. Na tuto infrastrukturu budou následně převedeny všechny stávající aplikace potřebné pro provoz KZOS. Vlastní migrace není součástí této veřejné zakázky, ale výběr nabízených komponent musí vytvořit ...
ČVUT-CIIRC: Rozšíření výpočetního clusteru CIIRC - výpočetní servery, PDU a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodání technologií pro rozšíření výpočetního clusteru zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na části následovně: část 1 - Výpočetní servery, PDU a příslušenství část 2 - Aktivní síťové prvky
IT vybavení pro FLD
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka IT techniky, konkrétně notebooků, dokovacích stanic, monitorů, PC stanic, externích disků, tiskáren, sluchátek a klávesnic a myší atd. Na předmět plnění bude uzavřena rámcová smlouva s jedním účastníkem dle § 131 zákona, a to na dobu 3 let.
Pořízení IT vybavení II - oblast 1
Předmět plnění jednotlivých částí veřejných zakázek je podrobně specifikován v přílohách zadávací dokumentace. část 1 Modernizace a rozšíření datové sítě (modemy, switche, kabeláž a další instalace) část 2 PDA tablety pro anesteziologický perioperační záznam část 3 Tiskárny pro identifikační náramky pacienta
Uživatelské notebooky pro zónu MIS
Předmětem plnění tohoto zadávacího řízení je dodávka 200 kusů kancelářských notebooků ve dvou konfiguracích pro potřeby nezbytné obměny a nových požadavků.
RDS 2.0-Management modul
Jako samostatný modul v high-level architektuře RDS 2.0 je použit Management Modul (dále jen RDS-MM). Bude se jednat o samostatnou, oddělenou síť pro celkovou správu RDS 2.0. Tento modul bude přes Propojovací modul (RDS-PM) logicky propojen do všech ostatních modulů Interní zóny. Úkolem RDS-MM je zajištění Servisních služeb. Předmětem veřejné ...
RDS 2.0-Bezpečnostní modul
Dodávka a implementace jednotlivých požadovaných bezpečnostních opatření, popsaných souhrnně jako samostatný modul v architektuře RDS 2.0, které budou sloužit k zajištění bezpečnosti infrastruktury a služeb Regionální datové sítě. Předmětem veřejné zakázky je: 1. dodávka HW; 2. dodávka SW včetně licencí; 3. implementace do stávajícího ...
Dodávka dovolební výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a servis, notebooků, polohovacích zařízení, včetně technického příslušenství a programového vybavení.
Vývoj a výroba specializovaného hardware k projektu DV BUDDY
Předmětem výběrového řízení je návrh a dodávka specializovaného hardware pro potřeby potápěcího záchranného systému DV BUDDY.
Dodávka audiovizuální techniky pro administrativní budovu Zadavatele - II. etapa
dodávka audiovizuální techniky pro konferenční sál v budově Zadavatele včetně souvisejících služeb, tj. včetně instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Vybavenie SOŠ Medzilaborce – Zostava – 3D tlačiareň so sintrovacou pecou a umývacou stanicou_2022
Predmetom obstarávania je dodanie zostavy- 3D tlačiarne so sintrovacou pecou a umývacou stanicou. Bližší popis uvedený v súťažných podkladoch.