Elektrická požární signalizace a systém nouzové komunikace pro zařízení ve správě Sociálních služeb
Předmět této veřejné zakázky spočívá v dodávkách a instalaci elektrické požární signalizace (dále jen „EPS“) v Domově pro seniory, Písečná č. p. 5076, Chomutov (dále jen „DPS“) a v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná č. p. 5176, Chomutov (dále jen „DOZP“) a zavedení systému nouzové komunikace (dále jen „SNK“) v DPS. Dílo se ...
Rozvoj pozemního rádiového komunikačního systému
Dodávka a konfigurace nových zařízení systému TETRA včetně konfigurace stávajících koncových zařízení a zařízení pro připojení ke stávající přenosové síti pro doplnění pozemního radiokomunikačního systému o prvky systému zajišťující bezpečnost mobilní komunikace uživatelů systému TETRA AČR.
Generátor a analyzátor datového provozu – KA6 - FEI
Předmětem veřejné zakázky (dále také VZ) je dodávka generátoru a analyzátoru datového provozu s příslušenstvím. Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 této výzvy k podání nabídek - Specifikace předmětu zakázky.
Vysílací a detekční terahertzový systém
Předmětem této zakázky je terahertzový systém, který se skládá z více komponentů (modulů), pro snadnou modifikaci systému v budoucnu. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Přenosné radiostanice KV, VKV
Nákup trunkových a konvenčních radiostanic včetně příslušenství.
Zkvalitnění praktického vyučování na VOŠ a SPŠ Jičín – zajištění konektivity II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění konektivity objektů VOŠ a SPŠ, Jičín, se sídlem Pod Koželuhy 100, 506 41 Jičín, IČO 601 16 820 na adrese Pod Koželuhy 100, Jičín 506 41 a Komenského nám. 45, Jičín 506 41 - dodávka aktivních prvků a pasivních prvků sítě včetně strukturované kabeláže a poskytnutí souvisejících služeb.
Rekonštrukcia a modernizácia mestského rozhlasu v mestských častiach: Strážov, Zástranie, Mojšová
Predmetom zákazky je rekonštrukcia a modernizácia bezdrôtového mestského miestneho rozhlasu mesta Žilina v mestských častiach Strážov, Zastranie, Mojšová Lúčka, t. j. dodávka technológie, inštalácia bezdrôtového rozhlasu na podperných bodoch distribučných sietí (DS) nízkeho napätia podľa platných nariadení, vyhlášok a STN.
Rekonštrukcia a modernizácia mestského rozhlasu v mestských častiach: Strážov, Zástranie
Predmetom zákazky je rekonštrukcia a modernizácia bezdrôtového mestského miestneho rozhlasu mesta Žilina v mestských častiach Strážov, Zastranie, Mojšová Lúčka, t. j. dodávka technológie, inštalácia bezdrôtového rozhlasu na podperných bodoch distribučných sietí (DS) nízkeho napätia podľa platných nariadení, vyhlášok a STN.
Firewall a prvky aktívnej sieťovej infraštruktúry pre pracoviská UNB
Predmetom obstarávania je dodávka dvoch identických firewallov a dodávka ethernetových prepínačov vrátane dodatočných služieb. Firewall, Prepínač Model 1,Prepínač Model 2, Prepínač Model 3, Prepínač Model 4, Príslušenstvo prepínačov. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v Zväzku 3 "Opis predmetu zákazky" súťažných podkladov.
RUK – ÚVT – Technologická obměna aktivních síťových prvků ve vybraných lokalitách Univerzity Karlovy
Předmětem zakázky je dodávka a instalace aktivních síťových prvků za účelem dílčí technologické obměny lokálních počítačových sítí ve vybraných lokalitách Univerzity Karlovy včetně poskytování rozšířené technické podpory a poskytování odborných konzultačních/instalačních služeb v souvislosti s konfigurací a implementací dodávaných zařízení do ...
Geodetický GNSS přijímač s kontrolní jednotkou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 5 ks geodetických GNSS přijímačů a kontrolních jednotek vč. příslušenství.
FTK - Přenosné kotvy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks přenosných kotev. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným ...
FEKT – síťové prvky a komponenty, část 1 Infrastruktura WiFi sítě
Předmětem této zakázky je vybavení Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií síťovými prvky a komponenty. S ohledem na předmět plnění je tato zakázka rozdělena na 3 části v souladu s § 35 ZZVZ. Dodavatel je oprávněn podat nabídku na libovolný počet částí zakázky nebo na všechny části zakázky, přičemž toto zadávací řízení se týká pouze ...
Dopravní telematika Kladno
Předmětem plnění je dodávka a instalace optických tras, realizace informačního systému pro cestující na vybraných zastávkách hromadné přepravy osob a výbava vozidel ČSAD MHD Kladno, dodávka a připojení elektro a s tím souvisejících technologií, pro elektronické informační označníky a elektronické informační tabule, umístěné na zastávkách městské ...
Správa telefonního systému
Předmět plnění VZ (veřejné zakázky) je správa: • sítě telefonních ústředen: 1x Hipath 4000 a 12x HICOM 300E, které jsou umístěny v různých budovách VFN a 1. LF (celkový počet cca 4.700 telefonních linek), včetně jejich nedílného SW a HW příslušenství • 6-ti samostatných pobočkových telefonních ústředen VFN14-VFN19 včetně jejich nedílného SW a HW ...
Infrastruktura pro připojení strojů do sítě pro FF UP v Olomouci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, konfigurace a zprovoznění infrastruktury pro připojení strojů do sítě pro Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Rozvoj výzkumné a vzdělávací infrastruktury pro psychologii práce a organizace“, reg. číslo CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_017/0002425, v rámci Operačního ...
PF – WiFi přístupové body
Dodávka 20 přístupových bodů pro Wifi síť na Právnické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, dle Technické specifikace, která je uvedena v bodě 2. 2 této Dokumentace, včetně dodání do místa plnění, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního servisu a podpory.
Rozšíření komunikační infrastruktury - pasivní síť MAN MMZ
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření komunikační infrastruktury (pasivní části metropolitní sítě MAN) odkupem optických vláken. Předmět veřejné zakázky bude plněn na základě uzavřené Kupní smlouvy (na odkup optických vláken) a Servisní smlouvy (na servisní podporu a provoz optických vláken).
Soubor zařízení pro dálkové sledování pohybu a aktivit zvířat v terénu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 30 sad pro dálkové sledování pohybu a teritoriálního chování kopytníků s možností dálkového stahování dat.
Rozšíření LAN infrastruktury NEMJI
Předmětem plnění je dodávka nových a nepoužitých IT komponent pro rozšíření stávajícího síťového vybavení Nemocnice Jihlava.
UP Olomouc – upgrade a doplnění wifi II.
Předmětem veřejné zakázky je: Dodávka, instalace a konfigurace bezdrátové sítě a zajištění pokrytí wifi v objektech Univerzity Palackého v Olomouci, včetně dodání do místa plnění, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního servisu a podpory; Dodávka veškerého instalačního materiálu; Instalace a konfigurace aktivních prvků vč. zajištění ...
Nákup speciálních radiostanic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 360 ks speciálních přenosných radiostanic standardu P 25 a dodávka 260 ks speciálních vozidlových radiostanic standardu P 25, včetně jejich montáže do vozidel CS ČR.
KS Praha - Centrální telefonní ústředna
Jedná se o dodávku a instalaci centrální telefonní ústředny pro Krajský soud v Praze a Okresní soudy Středočeského kraje umístěné v budově Krajského soudu v Praze včetně lokálních částí umístěných u jednotlivých Okresních soudů Středočeského kraje.
Opravy a údržba komunikačních zařízení Siemens HiPath v působnosti FÚ pro Ústecký kraj
Předmětem plnění Části 1 je: a) Pro systémy HiPath 4000 - provádění pravidelných profylaktických prohlídek, poskytnutí certifikovaného servisu včetně garance dostupnosti náhradních dílů, reakčních časů v případě poruchy, vzdálený dohled a technická podpora. b) Pro systémy HiPath 3000 a OpenScape Business - poskytnutí certifikovaného servisu ...
Nové funkce IS Města Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Etapa 2 Účelová komunikační infrastruktura
Pořízení účelové optické komunikační infrastruktury propojující vybrané objekty města Brandýs nad Labem -Stará Boleslav.