Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy výpočetní techniky
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na opakované nákupy výpočetní techniky.
Výpočetní technika II
Předmětem veřejné zakázky je v případě části 1 veřejné zakázky pod názvem „Dodávka Příbram“ dodávka, montáž a instalace 150 ks výpočetní techniky pro Oblastní nemocnici Příbram, a.s. a v případě části 2 veřejné zakázky pod názvem „Dodávka Kladno“ dodávka, montáž a instalace 110 ks výpočetní techniky pro Oblastní nemocnici Kladno, a.s., nemocnici ...
Servery, aktívne sieťové prvky, príslušenstvo, licencie software a súvisiace služby
Predmetom zákazky je dodávka skupiny serverov so svojim hardvérovým a softvérovým vybavením ich implementácia a prevádzka za účelom (nahradenia existujúcej) prevádzky informačných systémov verejného obstarávateľa.
Údržba kritickej infraštruktúry
Predmetom zákazky je údržba kritickej infraštruktúry.
Prepojenie stredoškolského vzdelávania s praxou v Trnavskom samosprávnom kraji
Predmetom zákazky je nákup technického vybavenia ako je počítačové vybavenie, didaktická kancelárska technika, ďalšie technické vybavenie podľa zadania a dodávka SW podľa špecifikácie, vrátane služieb súvisiacich s dodaním, dopravou, montážou, konfiguráciou, inštaláciou a poskytovaním záručného servisu tovarov tvoriacich predmet zákazky počas ...
Plán obnovy a odolnosti – HyperV cluster – serverovská farma
Predmetom zákazky je dodávka hardvéru a softvéru pre serverovskú farmu s virtualizáciou Hyper V v cluster prevedení a virtualizáciou vSphere.
FIrewally
Predmetom zákazky sú sieťové zariadenia na zabezpečenie a kontrolu toku dát medzi sieťami. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v prílohách zmluvy.
3D učebna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace hardware vč. licencí do dvou škol Pardubického kraje. Podrobná specifikace hardware vč. uvedení minimálních požadovaných parametrů a vlastností je uvedena v příloze 1 zadávací dokumentace. Konkrétně zadavatel požaduje dodat a instalovat následující hardware - dotykový displej (2 ks), OP (PC ...
Systém dálkové iniciace - nákup
6 ks systému dálkové iniciace.
AIM HW 2022 - Disková pole
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořídit pro systémy AIM datové úložiště splňující požadavky na kapacitu, výkon a kybernetickou bezpečnost. Jedná se o dodávku 2 kusů NVMe All-Flash diskových polí, jejich podpora, servis, licence a implementační služby, včetně školení administrátorů zadavatele, splňující níže mandatorní požadavky zadavatele.
Dynamický nákupní systém pro výpočetní techniku a licence na software II
Technologie hlavního města Prahy, a.s. (dále jen „Zadavatel“) zavádí dynamický nákupní systém dle ustanovení § 138 a násl. ZZVZ na dodávky výpočetní techniky a licencí na software, který je rozdělen do jednotlivých kategorií: 1. Kategorie výpočetní techniky; 2. Kategorie licencí na software a konzultační činnosti.
IoT smart riešenia v prevádzke mesta Banská Bystrica - časť IoT Smart Manažment mesta
Predmetom zákazky je realizácia hlavných aktivít projektu IoT smart riešenia v prevádzke mesta Banská Bystrica, a to dodanie komponentov (HW a SW) a súvisiacich služieb pre zavedenie manažmentu mesta s podporou IoT zariadení. 2.5Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov a v ...
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka balíků programů a informačních systémů podrobně specifikovaných v příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Vybavení odborných učeben v rámci I-KAP II - IT technika - dodávka notebooků vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových notebooků vč. příslušenství. Předmět plnění je podrobněji vymezen v příloze č. 4 - Technické specifikaci a v příloze č. 6 - Návrhu kupní smlouvy.
CVT/UPOL - Rozšíření úrovně zabezpečení dostupnosti a výkonu stávajícího primárního úložiště dat
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rozšíření úrovně zabezpečení dostupnosti a výkonu stávajícího primárního úložiště dat Zadavatele na schopnost failover vždy v rámci každé ze dvou provozovaných lokalit a vyhnutí se tak nutnosti provádět metropolitní switchover vždy při poruše jednoho řadiče v každé ze dvou provozovaných lokalit.
Nákup krabicového SW-HPC aplikácie
Predmetom zákazky je dodávka krabicového systému SW HPC aplikácie zodpovedajúcim požadovanej špecifikácii. Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch. Podrobné vymedzenie predmetu obstarávania je v časti B1. Opis predmetu zákazky.
Výpočtové pracoviská a príslušenstvo
Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa dodať tú časť predmetu zákazky, v ktorej bola jeho ponuka vyhodnotená ako úspešná. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky SP.
Dodanie hardvéru a licencií
Predmet zákazky zahŕňa Dodávku, ôsmich identických serverov, kompatibilných a integrovateľných do serverovej blade infraštruktúry (Lenovo Flex System) a postavených na virtualizačnej platforme plne kompatibilnej s existujúcou (VMware Vsphere Enterprise Plus). Dodávku, HCI clustra, minimálne dvoch identických fyzických nodov. Dodávku, dvoch ...
Nákup koncových IT zariadení
Predmetom obstarania je dodanie koncových IT zariadení a periférií, t.j. kompletné počítačové zariadenia vrátane príslušenstva, v počte 450 kusov a notebookov v počte 50 kusov. Predmet obstarania bude dodávaný postupne t.j. po jednotlivých ucelených množstvách. Súčasťou predmetu obstarania je aj komplexné zabezpečenie služieb spojených s dodávkou ...
ReactEU-98-KV - Síťové zabezpečení a síťová infrastruktura
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky zařízení a služeb pro síťové zabezpečení a síťovou infrastrukturu. Dále součástí předmětu plnění jsou dále služby spočívající v podpoře provozu po předání řešení do provozu - tj. servisní zabezpečení podpory provozu.
Komplementární systémy II - opakovaná
Předmětem veřejné zakázky je pořízení komplementárního výpočetního clusteru obsahujícího komplementární systémy (Komplementárních systémů II) pro IT4Innovations.
Dodávka serverové infrastruktury
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávky serverů Prodávajícím, kdy primárním cílem zadavatele je zajistit dodání těchto HW a SW komponentů jako platformy pro nový informační systém.
CATRIN/RCPTM - výpočetní cluster III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka uzlů výpočetního clusteru (obsahující uzly typu A a B, řídící uzel), storage zařízení (diskové pole, front-end servery, pásková mechanika) a síťových prvků (IB switch, Ethernet switch, Firewall). Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také doprava do místa dodání, instalace v místě dodání, ...
Dodávka prvků pro posílení bezpečnosti síťové infrastruktury na OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka prvků (hardware i software) pro posílení bezpečnosti síťové infrastruktury na Ostravské univerzitě dle Technické specifikace předmětu plnění, která tvoří Přílohu č. 1 této zadávací dokumentace. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je doprava zboží na místo plnění, uživatelská dokumentace, návod k použit ...
Osobné počítače a monitory
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia podľa špecifikácií v súťažných podkladoch.