IPRM Nový Jičín - zóna sídliště Dlouhá, etapa ul. Dlouhá 30 - 52
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy v území bytové zástavby s bytovými domy a objekty technické vybavenosti ulice Dlouhá 30 - 52 za účelem revitalizace předmětné části. Hlavní část díla spočívá v provedení nových chodníkových těles, komunikací, veřejného osvětlení a dětských hřišť.
Zlepšení stavu dopravní infrastruktury a Veřejné osvětlení, Kateřinky - západ
Předmětem plnění je zlepšení stavu dopravní infrastruktury a veřejnéh osvětlení v Opavě - Kateřinky - západ.
Pořízení technologických zařízení videotechniky a elektroakustiky multifunkční auly
Vybavení multifunkční auly technologickým zařízením elektroakustiky, videotechnika a scénickým osvětlením.
Revitalizace parků na sídlišti Slezská
Revitalizace dvou ploch veřejné zeleně. I.V tzv. parčíku na Slezské budou vybudovány nové dlážděné komunikace, veřejné osvětlení a osazen nový mobiliář. II.V Sadech Svobody bude provedena rozsáhlá rekonstrukce chodníků(dlažba), VO, dětských hřišť, mobiliáře. Stávající altán bude zbourán, bude nově postaveno multifunkční zastřešené jeviště ...
Rekonstrukce veřejného osvětlení a bezdrátový rozhlas
Dodatečné stavební práce - dodatek k SOD č.1.
OU - Rekonstrukce a modernizace objektu Chittussiho 10, Hladnov, II. etapa – dodávka výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audiovizuálního systému a jeho instalace a zapojení do učeben, poslucháren a laboratoří umístěných v 1. – 4. NP budovy Ostravské univerzity na ul. Chittussiho 10, Slezská Ostrava. Jedná se o dodávky zobrazovacích ploch, projektorů, reproduktorů, stínících žaluzií, osvětlení, videokonferenční jednotky, systému ...
Zákrokové svítidlo s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1ks zákrokového svítidla typu Mach M2F s příslušenstvím pro odborná medicínská pracoviště CP/UP FN Ostrava – změna položky č. 3 původního zadání a uzavřené smlouvy.
Revitalizace veřejného prostranství ul. Čáslavská u polikliniky, Bohumín
Stavební práce - výstavba parkoviště, chodníku, dešťové kanalizace, vodovodní přípojky, veřejného osvětlení, kamerového systému, sadové úpravy
Revitalizace veřejného prostranství ul. Čáslavská u polikliniky, Bohumín
Stavební práce - výstavba parkoviště, chodníku, dešťové kanalizace, vodovodní přípojky, veřejného osvětlení, kamerového systému, sadové úpravy
Poptávám dodavatele svítidel pro e-shop
Poptávám dodavatele svítidel pro eshop, ideálně přímý dovozce nebo výrobce. Pravidelné odběry v kusech (na sklad nebereme). Podmínky: způsobilost zboží pro prodej v ČR, záruka, potvrzení o zaplacení recyklačního poplatku, rychlá expedice. Příznivý rabat výhodou.
FN Ostrava - celková rekonstrukce traumatologie, urgentního příjmu, vybudování JIP a ARK
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: 1. část VZ - zákroková svítidla s příslušenstvím a 2 část VZ - operační svítidla s příslušenstvím.
Zajištění správy, údržby, oprav a provozu veřejného osvětlení,  světelného signalizačního zařízení
Předmětem veřejné zakázky je zajištění správy, údržby, oprav a provozu veřejného osvětlení, světelného signalizačního zařízení a světelné vánoční výzdoby v souladu se specifikací uvedenou v zadávacích podmínách.
Poptávám stropní svítidla
Poptávám kulaté stropní svítidlo 5 ks. Včetně čidla, úhel záběru světla 360 stupňů.
Poptávám náhradní sklo k lustru
Dobrý den, můžete prosím poradit kde bych mohl zakoupit náhradní sklo do lustru polského výrobce fy. ALFA se sídlem Nowa Wieš, ul. Kopalniana 8 , 42-262 POCZESNA. V okrese Ostrava nebo v rámci ČR Děkuji.
Poptávám světlo MIKADO
Poptávám světlo MIKADO 68210-6 firma Globo
Poptávám osvětlovací tělesa
Poptávám osvětlovací tělesa pro výškové budovy pro letecký provoz
Poptáváme osvětlení Lite-Light
Hledám firmu, která se zabývá osvětlením Lite - Licht (GmbH). Která má prodejny v České republice, nejlépe v Moravskoslezkým kraji.
Poptáváme elektromateriál firmy Leuze
Popávám elektroinstalační materiál pod výrobním číslem RK 97/4-8 od firmy Leuze.
Poptávám přepínač na 24V/100-150A
Poptávám přepínač na 24 V / 100-150 A na stejnosměrný proud. Jeden přívod, dva odvody a také nulovou polohu, tedy celkem 3 polohy. Přepínač bude zabudován ve víku rozvodné skříně.