Startovací akumulátorové baterie pro pozemní techniku AČR
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky startovacích akumulátorových baterií pro zabezpečení provozu perspektivní pozemní techniky AČR (T-72 M, T - 815, T - 810, P-V3S, Dingo, Iveco, Pandur, Land Rover, UAZ) dle objednávek.
Poptávám náhradní díl k vysavači zn. Rowenta
Dobrý den, polámala se mi hubice na vysavač Rowenta a prosím o informaci ,zda je možné koupit tento náhradní díl. Jedná se o tyčový vysavač výše uvedené značky a na hubici je plastový kloub,který umožnuje výkyvnost hlavice. Děkuji za odpověd popřípadě kontakt, kde by jsem mohla tento náhradní díl získat . Děkuji s pozdravem L.Závacká
Poptávám těsnění k tlakovému hrnci
Dobrý den, potřebuji poradit, kde sehnat gumové těsnění k tlakovému hrnci ELO 99555.
Poptávám příslušenství k ledničce z. BEKO
Prosím o sdělení, zda je u Vás možnost objednání náhradních dvířek k výparníku k ledničce s mražákem BEKO CS27CA a zásuvných boxů, taktéž cenu náhradních dílů a dobu dodání. Děkuji.
Dodávky baterií, střídačů a usměrňovačů
Veřejná zakázka pro plánované investiční akce, plánované opravy a zajištění odstranění havarijního stavu baterií, střídačů s usměrňovačů zajišťující bezpečné a spolehlivé provozování zařízení distribuční soustavy. Výsledkem JŘSU bude smluvní zajištění dodávek baterií, střídačů a usměrňovačů s vybranými uchazeči. Předmětem Veřejné zakázky ...
Různý HW pro OVS-FNHK
Různý HW pro OVS-FNHK
Poptávám elektrosoučástku
ITW ispracontrols BF 50046.150
Rekonstrukce izolovaných vodičů sudé záskokové smyčky
Předmětem zakázky je provedení rekonstrukce celé sudé záskokové smyčky v třífázové izolované soustavě 6 kV, a to v rozsahu ze společné rozvodny až na blokovou rozvodnu 6kV bloku B4 s tím, že zadavatel požaduje, aby takto provedená rekonstrukce zajistila řádně fungování a řádný provoz zařízení po dobu minimálně do roku 2030.
Poptávám těsnění k tlakovému hrnci
Sháním těsnění k 5l tlakovému hrnci zn. CEVHER. Děkuji.
Dodávky baterií, střídačů a usměrňovačů
Veřejná zakázka pro plánované investiční akce, plánované opravy a zajištění odstranění havarijního stavu baterií, střídačů s usměrňovačů zajišťující bezpečné a spolehlivé provozování zařízení distribuční soustavy. Výsledkem JŘSU bude smluvní zajištění dodávek baterií, střídačů a usměrňovačů s vybranými uchazeči. Předmětem Veřejné zakázky ...
Poptávám vysokonapěťové trafo BS7206 k televizoru
Dobrý den, mám takovou prosbu, marně sháním vysokonapěťové trafo BS7206 do televizoru Thomson, mohli byste poradit. Předem moc děkuji za odpověď.
Poptáváme dodávku baterií
Dobrý den, prosím o informaci a možnosti dodávky baterie těchto parametrů: 3,6V SIZE AA, LITHIUM BATTERY, XL-060F, Z0A3-0513
Poptávám náhradní díl k elektrické troubě zn. Mora
Dobrý den, prosím informaci, zda a kde je možné koupit pakový/pružinový mechanismus ( náhradní díl ) zavírání vestavené el. trouby Mora předem děkuji za odpověď.
Dodávky gelových baterií
Předmětem této veřejné zakázky jsou: - Dodávky gelových akumulátorů v celkovém předpokládaném počtu 855 sad akumulátorů. - Dodávka nové sady akumulátorů, demontáž stávající sady akumulátorů ze železničního kolejového vozidla, montáž nové sady akumulátorů do ŽKV, případné nutné úpravy související s výměnou sady akumulátorů v celkovém ...
Poptávám náhradní díl ke kuchyňskému robotu ETA
Poškodilo se mě víko od víceúčelového kuchyňského strojku ETA 0024.Je možno získat nový?
Poptávám náhradní díly k uhlové brusce
Dobry den koupil jsem starší uhlovou brusku značky HILTI DEG 150-P a potřeboval bych hnací šnek a pastorek i pružinový držák krytů děkuji Růžička.
Poptávám baterii k digitálnímu fotoaparátu Panasonic
Dobrý den, sháním náhradní baterii k digitálnímu fotoaparátu Panasonic FX7? Jaká je prosím její cena vč. DPH? Děkuji Vám za informaci, Hořejší M..
Poptávám těsnění k tlakovému hrnci
Sháním těsnění k tlakovému hrnci Hestia, číslo těsnění BYJ 99 00 01 02 03 a nebo číslo na rukojeti poklice BYE-02-1. Děkuji.
Poptávám těsnění k pračce AEG Lavamat
Poptávám gumové těsnění na AEG Lavamat, spodní filtr nečistot.
Napájecí zdroj, baterie, Bulharsko
Poptávám sinusový napájecí zdroj vysoké kvality pro bulharský trh. Také bych chtěl baterie pro domácí použití pro libanonský trh.
Náhradné diely do rádiovej techniky
Predmetom zákazky je dodanie náhradných dielov na rádiovú stanicu VRC 990.
Poptávám náhradní díl ke sporáku Zanussi
Dobrý den, sháním skleněné vnější dveře ke sporáku Zanussi ZC116CE.Děkuji
Poptávám VN trafo
Dobrý den, sháním VN trafo k CRT televizi Grundig ST 71-706 nic/top model M29221-02.521.
Poptávám elektropříslušenství k CRT televizi
Dobrý den, sháním VN trafo k CRT televizi Grundig st 71-706 nic/top M29221-02.521.
Poptávám bojler ke kávovaru
Koupím boiler na kávovar Kitchen Aid Aristan, může být i použitý... nabídněte cenu