Poptávám fotoaparát zn. Canon
Koupím fotoaparát Canon EOS 550D včetně objektivu 18-55 mm, paměťovou kartu 8 až 16 GB a dále vhodnou brašnu.
Poptávám fotoaparát Olympus vč. příslušenství
Poptávám: Fotoaparát Olympus e 520 tele double zoom kit a k němu brašnu nebo fotografický batoh a stativ natáčitelný ve všech směrech Další informace k poptávce: do batohu nebo brašny by se měl vejít nejen poptávaný foto set, ale i stativ a pár drobností na pobyt venku, případně místo na dlaší 1-2 objektivy. Zajímá mne: cena ...
Nové technológie pre pracoviská Strojníckej fakulty Technickej univerzity v Košiciach
Stroje a prístroje s individuálnou funkciou, testovacie a meracie stroje a prístroje, laboratórne prístroje, počítačové zariadenia, softvéry, kamery, projektor, analytické váhy, mikroskop, elektródy, batérie, držiaky na nástroje, komponenty a moduly, projekčné plátno a interaktívna tabuľa, inertné plyny, tonery, DVD, CD, servis a kalibrácia, ...
Poptávám digitální fotorámeček
Poptávám 1 kus digitálního fotorámečku 12", 800/600px., jas 300-500, kontrast 500:1, funkce - Auto Touch Up, dálkové ovládání, vnitřní pamět, slot na karty, video, promítání/prolínání snímků, české menu, hudba na pozadí.
Poptávám fotoobjektiv Biotar
Poptávám Biotar 75 mm T, M42
ČÍNA; Digitální fotorámečky, LCD AD přehrávače
Jsme jediná továrna na digitální fotorámečky a LCD AD přehrávače v Shanghai (Čína). Mezi naše produkty patří: 1) digitální fotorámeček 2) LCD AD přehrávač 7 až 54 palců Všechny výrobky mají certifikáty CE, FCC, RoHS. Dodací lhůta 7 až 10 dní. www.cakg.hk www.globalsources.com/cakg.co Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dodavatele elektroniky
Poptáváme dodavatele mobilních telefonů, MP3 přehrávačů a fotoaparátů za nejlepší možnou cenu (množstevní ceny) Pro dlouhodobou spolupráci za účelem dalšího prodeje v ČR. Dodavatelé Čína, Korea atd...
Poptávám opravu fotoaparátu
Poptávám nejbližší opravnu dig. fotoaparátu Olympus v Havířově a okolí. Děkuji
NĚMECKO; Zboží pro německý e-shop
Jako internetový prodejce nabízíme následující značkové výrobky: -spotřební a zábavná elektronika -mini kuchyně -Christopeit sportovní a fitness přístroje -profi a plynové grily -vybavení pro malé děti -zahradní nářadí -od 3/10 exkluzivní krbové náčiní Dodáváme jako online prodejce hlavně privátním zákazníkům, ale také obchodním ...
ČÍNA; Digitální fotorámečky
CAKG Electronic Group Co., Ltd. obchoduje s digitálními fotorámečky a reklamním přehrávačem. Více na www.cakg.hk Firma hledá vzájemnou spolupráci s distributory.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
ČÍNA; Baterie
Jsme čínští výrobci baterií do laptopů, kamer, mobilních telefonů a jiných elektronických výrobků. Kapacita baterií je od 1200mAh do 7800mAh. Naše výrobky održely mezinárodní certifikace CE, FCC, UL, EMC, CQC, ROHS. Více na http://www.nb-battery.com.cn Hledáme odběratele.
ČÍNA; Elektronika
Jsme čínští výrobci baterií do laptopů, kamer, mobilních telefonů. Kapacita Li-ion baterií je od 1200mAh do 7800mAh. Naše výrobky jsou certifikovány CE, FCC, UL, EMC, CQC, ROHS. Web: http://hhbattery.en.alibaba.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám digitální fotoaparát Canon
Poptávám digitální fotoaparát Canon SX1 IS black.
ČÍNA; Elektronika
Jsme významnou firmou ve spotřební elektronice: digitální fotorámečky, mp3/mp4/mp5 přehrávače, přenosné DVD přehrávače, USB flash disky, E-čtečky, IPOD příslušenství, paměťové karty, dětské monitory apod. Zvláště digitální fotorámečky od 1.1'' do 15''. Více informací na http://www.xxina.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
ČÍNA; Solární nabíječky, baterie do notebooků
Jsme výrobce solárních nabíječek, baterií Power Bank a do notebooků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Naše webové stránky www.szsolar365.com nebo www.pandasun.com.
ČÍNA; Solární nabíječky, baterie do notebooků
Jsme výrobce solárních nabíječek, nabíječek Power Bank a baterií do notebooků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Naše webové stránky www.szsolar365.com nebo www.pandasun.com
Poptávám opravu fotoaparátu
Poptávám opravu fotoaparátu Nikon COOLPIX 4600 - kryt baterií.
GHANA; Elektronika
Chci prodávat počítače,telefony a notebooky v Ghaně. Hledám dodavatele.
ŘECKO; Fotografické vybavení
Jsme distributoři fotografického vybavení v Řecku a máme zájem dovážet filmy a papíry Kodak a Fuji. Nabídněte laskavě dostupné produkty s cenami a platebními podmínkami.
BANGLADÉŠ; GSM karty
Poptávám 300 GSM uměleckých karet obě strany bílé a více GSM (gram na čtvereční metr) lepenky.
BULHARSKO; Kapalný fotopolymer
Poptáváme seznam výrobců kapalného fotopolymeru.
ČÍNA; Počítačové paměti, ODM/OEM
Jsme profesionální výrobci počítačových pamětí - usb flash drive. Dodáváme služby ODM/OEM. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám videosvětlo
Hledám nějaké videosvětlo. Nejlépe diodové s regulací jasu.
Poptávám opravu fotoaparátu
Poptávám opravu fotoaparátu Casio Exilim EX-S770. Místo Praha.