Zahradní kompostéry a štěkovače větví pro Velkomeziříčsko - Bítešsko
Předmětem veřejné zakázky je pořízení zahradních kompostérů a štěpkovačů větví, které doplní stávající kapacitu zavedeného systému předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu rostlinného charakteru v katastrálních územích vybraných obcích Mikroregionu Velkomeziříčsko - Bítešsko.
Poptáváme nádoby eco rastr
Poptáváme nádoby eco rastr, můžete nám prosím nabídnout nebo doporučit? Viz. Obrázek? Rozměry 60*40*6,5 nebo 10 nebo 15 cm výška. Mohu zaslat vzorek. Jedná se o nádoby na pěstování trávy pro zelené střechy. Ideálně z recyklovaných materiálů.
Dodávka ochranných prostředků
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 200 000 ks jednorázových zdravotních masek s principem záchytu virů pomocí nanovláken nebo respirátorů FFP2 či FFP3. Ochranné prostředky musí mít záchyt virů a virů a bakterií minimálně 95%, nesmí obsahovat toxické látky, a musí být použitelné alespoň po dobu 8 hodin v kuse.
Modernizace odborných a jazykových učeben, zlepšení podmínek pro výuku v areálu praktické přípravy
nákup přepravníku na přepravu koní, nákup učebních pomůcek do odborné učebny mechanizace a mechanizační dílny a nákup vybavení do výukové zahrady.
Poptávám tvárnice z lehčeného betonu
Poprávám tvárnice z lehčeného betonu tvaru kosočtverce nebo obdélníku, kterými bych ráda zpevnila vyvýšený záhon a nasadila do nich například jahody nebo bylinky. Prosím o rozměry a cenu něčeho podobného.Rozměry mohou být 50x25x25 nebo podobně. Děkuji. Zdraví Miklíčková
Kompostéry na biologicky rozložiteľný komunálny odpad
Predmetom zákazky je dodávka 874 ks kompostérov na spracovanie biologicky rozložiteľného komunálneho odpadu zo záhrad, z domácností, z verejného priestranstva a podobne. Kompostéry sú rozdelené do 4 kategórii. Bližšie informácie v súťažných podkladoch.
Poptávám polystonovou sošku jestřába
Poptávám polystonovou sošku jestřába a můžete mi ji poslat na dobírku? Jaká další zvířata máte. Za odpověď děkuje Z.Poláková
Poptávám zahradní amforu
Poptávám zahradní amforu, spíše světlou. Zajímá mě rozměr, váha, cena, dodání a způsob dopravy. Děkuji.
Ochranný štít
Předmětem VZ je dodávka 167 130 ks ochranných štítů sloužících k ochraně obličeje. Jedná se o nezbytnou dodávku pro vytvoření státních hmotných rezerv k zajištění osobních ochranných a zdravotnických prostředků na základě usnesení vlády ČR č. 549 ze dne 18. května 2020. Předmět VZ je rozdělen na 2 samostatné části, a sice: 1. část VZ: Dodávka 84 ...
Poptávám květináč Rato
Poptávám květináč Rato Flaf, tmavě hnědá barva, vel. 20 x 2p cm. Děkuji za odpověď.
Skleník, Rakousko
Měli bychom zájem o skleník, mohli byste nám poslat katalog s cenou?
Poptávám výrobu plastové vaničky
Sháním kdo by zvládl vyrobit plastovou vaničku o rozměrech 73x140cm (vnější rozměry) a hloubka 10cm z plastu min. 5mm. Na obrázku je kam ji chci vložit a obetonovat, slouží to na umývání psa, vana by byla venku.
Dobrovolný svazek obcí Technické služby Malá Haná - Předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2165 ks plastových kompostérů o objemu min. 950 l, dodávka 301 ks plastových pěstebních kompostérů o objemu min. 950 l a dodávka 2 ks štěpkovačů.
Vybavení obcí DSO POCIDLINSKO domovními kompostéry
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: - 3 ks kompostérů o objemu 445 l, - 14 ks kompostérů o objemu 650 l, - 22 ks kompostérů o objemu 800 l, - 1 339 ks kompostérů o objemu 1000 l, - 152 ks kompostérů o objemu 1100 l, - 110 ks kompostérů o objemu 1400 l, - 286 ks kompostérů o objemu 2000 l. Vše výše uvedené v rámci realizace ...
CRH – Materiál na pěstování rostlin
Předmětem veřejné zakázky je dodávka materiálu určeného pro pěstování rostlin, spolu se zahradnickým náčiním. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena viz odst. 2.2 Zadávací dokumentace. Zboží musí splňovat veškeré nároky vycházející z technických a ...
Obstaranie záhradných kompostérov
Predmetom zákazky je: Obstaranie záhradných kompostérov je dodanie škatúľ na kompost pre obce Mikroregiónu Hlinické Pohronie v záujme predchádzania vzniku biologicky rozložiteľných komunálnych odpadov. Bližšie infomácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Predchádzanie vzniku odpadu kompostovaním Vysoká pri Morave
Predmetom verejneho obstaravania je dodanie skatul na kompostovanie, za ucelom predchadzania vzniku biologicky rozlozitelnych komunalnych odpadov. Blizsia specifikacia predmetu zakazky je obsiahnuta v sutaznych podkladoch.
Kompostéry pre združenie Záhrada Európy
Predmetom zákazky je obstaranie 2500 ks záhradných kompostérov podľa požadovanej technickej špecifikácie.
Predchádzanie vzniku odpadu kompostovaním Horné Orešany
Predmetom verejneho obstaravania je dodanie skatul na kompostovanie, za ucelom predchadzania vzniku biologicky rozlozitelnych komunalnych odpadov. Blizsia specifikacia predmetu zakazky je obsiahnuta v sutaznych podkladoch.
Predchádzanie vzniku odpadu kompostovaním BOROLO
Predmetom verejneho obstaravania je dodanie skatul na kompostovanie, za ucelom predchadzania vzniku biologicky rozlozitelnych komunalnych odpadov. Blizsia specifikacia predmetu zakazky je obsiahnuta v sutaznych podkladoch.
Predchádzanie vzniku odpadu kompostovaním - KOMPLEX
Predmetom verejného obstarávania je dodanie škatúľ na kompostovanie, za účelom predchádzania vzniku biologicky rozložiteľných komunálnych odpadov. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažných podkladoch.
Obstaranie záhradných kompostérov - KZ Podpoľanie
Predmetom zákazky je: Obstaranie záhradných komopostérov - KZ Podpoľanie je dodanie škatúľ na kompost pre obce mikroregiónu Podpoľanie v záujme predchádzania vzniku biologicky rozložiteľných komunálnych odpadov. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Zakúpenie kompostérov na predchádzanie vzniku BRO
Predmetom zákazky je zakúpenie kompostérov na predchádzanie vzniku BRO v Mikroregióne Červený kameň. Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Záhradné kompostéry
Predmetom zákazky je dodávka záhradných kompostérov pre obec Šenkvice. Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Dodávka kompostérů, kontejnerů na textil a mobilních buněk
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 118 ks nových a nepoužitých kompostérů o velikosti 450 l – 650 l, 460 ks nových a nepoužitých kompostérů o velikosti 950 l – 1 100 l, 18 ks nových a nepoužitých kontejnerů na textil a 41 ks nových a nepoužitých mobilních buněk. Podrobně je předmět veřejné zakázky specifikován v technických podmínkách, které ...