Rozšírenie vinárstva vo firme SKY Group Slovakia,s.r.o.
Výber dodávateľa: Drevený oválny sud 3500L (5 ks), Drevený oválny sud 1000L (1 ks), Vinifikátor horizontálny 8900L (2 ks). Dodávateľ zabezpečí prepravu, prevedenie a zaškolenie obsluhy.
Premiestniteľný tunelový fóliovník – 56 ks
2.1Predmetom zákazy je dodávka Premiestniteľný tunelový fóliovník 56 ks v počte 56 kusov. Fóliovníkový tunel s predpokladom každoročnej demontáže a montáže na inom mieste celkovo 56 ks tunelov. Podrobná technická špecifikácia je uvedená v prílohe súťažných podkladoch B.1 opis predmetu zákazky.
Poptáváme neprodané zásoby spotřebního sortimentu
Poptáváme firmy nabízející neprodané zásoby oděvů,textilu,domácích a kuchyňských potřeb, nářadí a zahrady, sportu a dalšího zboží pocházejícího z výroby, dovozu, velkoobchodních skladů, obchodů a likvidovaných provozoven. Nejlépe v desítkách až stovkách kusů od jednoho druhu. V případě likvidace vykoupíme i po kusech.
Poptávám látkovou střechu na houpačku
Dodání látkové střechy houpačky 3-sedadla gold cz 23757479./vyrobeno v Číně/ na dobírku. Děkuji. Jedná se o běžnou venkovní houpačku prodávanou v supermarketech. Distribuční firma AHOLD Czech Republic a.s.
Zvyšovanie vzdelanostnej úrovne príslušníkov MRK prostredníctvom moderných foriem vyučovania
Didaktické pomôcky a didaktická technika pre Dejepis, Slovenský jazyk, Matematika, Občianska výchova, Etická výchova,ochranné odevy a ochranné pomôcky, záhradnícke náradia, záhradnícke potreby, osivo a hnojivo.
Hledám dodavatele lesnických potřeb z Evropy
Dobrý den, hledám dodavatele lesnických potřeb-rýče,sazeče a další.Jen mimo území ČR.Nejraději Severské státy a západní Evropa.
Krmítka, hřebeny, Německo
Poptávám krmítka pro ptáky, hřebeny na česání borůvek atd.
Krabičky, sáčky, pouzdra, tašky, fotorámečky, Čína
Jsme čínská továrna registrovaná v Hong Kongu. Hledáme zákazníky/ obchodní zástupce/ importní zástupce, kteří by mohli využít naše výrobky. Vyrábíme: - papírové, látkové, PVC, siťovinové a vinylové krabice na balení (pro kosmetické a klenotnické společnosti, ale mohou být dobré na cukrovinky a svíčky, zejména pro sezónní příležitosti jako ...
Venkovní gril, Německo
Poptávám venkovní gril.
Poptávám zahradní houpačku
Poptávám zahradní houpačku Hartford.
Poptávám formy pro stříhání dřevin
Dobrý den,sháním formu ze pletiva podle které se stříhají (koule, spirála, králíček apod.) na sestřih buxusu. Děkuji moc za info nebo nabídku k sehnání tohoto výrobku. Slavíková
Poptávám příslušenství k nůžkám na plot
Poptávám držák na nůžky na plot typ GT 200
Poptávám přípravek na hubení drátovce
Sháním přípravky Marshal 25EC, Diazinon 10G, Cruiser 70WS nebo Furadan 10G,nebo nějaký jiný přípravek na hubení drátovce.
Poptávám zavlažovací květináč LECHUZA
LECHUZA CUBICO TREND 40 V.76 MAT ANTRACIT /břidlicová/ 4 Ks. Varianta - bílá, mat. lze zakoupit i bez vnitřního setu pro hydroponii? Bude venku se zeminou. Jaká je cena a kdy by byla dodávka. Děkuji.
Poptávám dřevěný vozík žebřiňák
Koupím malý dřevěný žebřináček na dřevo.
Poptávám fóliovník
Fóliovník 250x179x211.
Poptávám ND k elektrické motyčce
ND do elektricke motycky EB700 ASGATEC. Snekove kolecko do prevodky.
Poptávám postřik na stromy
Vážení, prosím o sdělení, zda je možno objednat postřik na strupovitost a padlí jabloní ( Rubigan, Talent, Clarinet či jiný se stejnými účinky ), balení 1 kus v objemu 0,5 lt až 1 lt ? Přeji Vám hezký den. Těším se na odpověď. S pozdravem Oldřich Vejr.
Poptávám fóliovník
Poptávám fóliovník-fóliový tunel i starší šíře 6 - 8 m x 10 - 12m délky.
Sháním gril Noell GR157
Sháním gril Noell GR157. Byl by na skladu? Prosím též o cenu. Děkuji. Eva Mašková
Poptávám filtry do skimmeru a vodního čerpadla
Sháním filtr do Skimmer Lotus F 540 a do vodního čerpadla HSP 1600 nebo Messnera 16000.
Poptávám dřevěný truhlík na dřeviny
Poptávám dřevěný truhlík na dřeviny rozměr: 60 x 60cm, výška 35 - 40cm. Brno a okolí.
Poptávám ND k zahradní mechanizaci
NA ROBI 55, r.v.1989, MOTOR Babeta 49 ccm, zahradní kultivátor, sháním startovací plastovou řemenici s unašečem (součást ručního start. mechanismu) :dle vyobrazení ND: Disk spouštěče , (č.3, No. 321 841 008 049) ev. i pružinovou skříňku (č.7, no 536 9 008 25 010) a startovací spirálu/pružinu (č.6, no 536 9 008 25 009)
Poptávám karburátor na motorovou kosu
Koupím karburátor na motorovou kosu Grizzly MTS 32
Poptávám sekačku zn. Vega
Poptávám sekačku Vega HWM46SP.