Výroba a instalace vitrín do stálé expozice Svatovítského pokladu v kapli sv. Kříže
Předmětem veřejné zakázky je výroba čtyř základních typů vitrín: kulaté obchozí, pohledové instalované na stěnu, stolové a vysoké vitríny. Celkový počet vitrín je 35.
Poptávám křišťálové lustry
2 ks křišťálového lustru s ověsy ( větší)- použité, i s vadami, nemusí být funkční. Bude použito jako atrapa. Mohou to být i přímo atrapy.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme k zprostředkování a pro e-shop výrobky lidové umělecké tvorby, dárkové předměty, řemeslné výrobky a ruční práce, dekorativní výrobky, historické repliky.
Sháním lampové tyčinky
Dobrý den, mám zájem o lampové tyčinky pro zájmovou činnost, tj. malé množství. Prosím o zaslání info o cenách a místech prodeje.
Poptáváme příslušenství k přípravě kávy
Společnost ČERSTVÁ KÁVA hledá k dlouhodobé spolupráci dodavatele či výrobce příslušenství ke kávě, cokoliv se týče přípravy kávy, kávovarů atp. Např: mlýnky, přípravky na čištění kávovarů, konvičky, espresso doplňky, lžičky, porcelán, cafetiery atd. Kontakt: monika.janovska@cerstvakava.cz, tel. 725 712 762
Poptáváme sklenice na marmeládu
Sháním firmu, která vyrábí mnoho druhů sklenic na marmelády.
Poptáváme farmaceutické skleněné obaly
Zahraniční firma hledá farmaceutické sklo-obaly. Průhledné a hnědé sklo objemem od 10ml do 20ml pro výrobu veterinářských léků. Jedná se o významnou firmu s dominantním postavením na místním trhu.
Poptáváme svatební dekorace
Sháníme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, produkty pro svatební tabuli a stolování, magnetické cedulky s popiskou na auto novomanželů atp.
Hledáme odběratele paletového vozíku
Poptáváme odběratele ekonomického paletového vozíku (velmi levný), s vestavěnou váhou. Vozík od 34. 600,- Kč.
Poptáváme sklenice na frappé
Poptáváme sklenice na freppé objem 420cc, výška 131mm, průměr 86mm, cena 20 - 30 CZK
Poptávám jídelní servis Pirkenhammer
Poptávám jídelní i čajový/kávový servis Pirkenhammer, model Carlsbad, starší produkce, před r. 1940. Pestré květy.
Poptáváme svatební dekorace
Hledáme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, produkty pro svatební tabuli a stolování. magnetické cedulky s popiskou na auto novomanželů atp.
Poptáváme dodávky vinného skla do vinotéky
Hledáme dodavatele vinného skla - případně jiných doplňků - pro doplnění sortimentu pražské vinotéky. Zboží na vyzkoušení nejlépe do komisního prodeje.