Značkové nádobí a příbory, Itálie
Mori Ital Factory je uznávaným výrobcem příborů z nerezové oceli 18/10 ,stolní nádobí, nádobí na vaření, dárkového zboží. Vyrábíme značkové výrobky Mori pro domácnost, nádobí na vaření, stolní nádobí a další; k dispozici jsou i některé levnější modely nádobí zvané MODIS, ale stále v provedení z nerezavějící oceli 18/10, jakož i Mori špičkových ...
Poptávám příslušenství ke kráječi
Dobrý den, poptávám plastový přidržovač potravin při krájení ke kráječi Siemens AS8ST.
Dodávka vybavenia kuchyne a wellness
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia kuchyne a wellness pre Relaxačno-kongresové centrum Hotela Família. Predmet zákazky sa delí na časti. Uchádzač predloží ponuku samostatne na jednotlivú časť alebo na celý predmet zákazky.
Nerezové konvičky, lžičky, šejkry, Řecko
Máme zájem o 135000 kusů konviček na kávu a 80.000 ks lžiček - k oběma vlastní design - a také šejkry. Všechny 3 předměty musí být vyrobeny z nerezové oceli, prosím, kontaktujte mě pro více informací.
Poptávám náhradní díl na el. mlýnek na maso
Poptávám náhradní díl na el. mlýnek na maso, BOMANN CB 427.
Poptávám Remosku
Poptávám cenovou nabídku na Remosku R22 Grand.
Poptávám porcelánový servis
Poptávám jídelní porcelánový servis Art Deco, bílý či slonová kost, s platinovou linkou, jednoduchý, tenkostěnný, nepoškozený, minimálně používaný. Bez dalšího zdobení.
Poptávám tlakový hrnec Kolimax
Přeji hezký den poptávám tlakový hrnec Kolimax CERAMMAX PRO, 4l.
Poptávám náhradní díl k rotačnímu krouhači
Poptávám k rotačnímu krouhači Jizeran kolo s noži jako náhradní díl.
Poptávám WS krouhač
Poptávám WS krouhač.
Zariadenie kuchyne Rekreačného a relaxačného centra Veľká Lomnica
Dodanie zariadenia kuchyne Rekreačného a relaxačného centra Veľká Lomnica. Detailný popis sa nachádza v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky.
Poptávám zavařovací hrnec
Poptávám zavařovací hrnec.
Poptávám pečicí plech Fagor
Poptávám pečící plech FAGOR CB1C000D2.
Poptávám plastový příborník MOVE
Poptávám plastový příborník MOVE 100 (916x474 mm) - bílá barva. Prosím o sdělení dodavatelů na Praze 9.
Rozšírenie doplnkových služieb hotela Slamený dom interiérové a exteriérové vybavenie
Predmetom zákazky je dodávka a montáž interiérové a exteriérového vybavenia . Bližšia špecifikácie je uvedená v súťažných podkladoch. Ak sa v súťažných podkladoch nachádzajú konkrétne výrobky alebo značka, uchádzač môže naceniť aj ekvivalent rovnakej alebo vyššej kvality.
Poptávám sadu nožů pro učně
Poptávám sadu nožů pro obor kuchař-číšník, pro leváky. Děkuji.
Zboží pro domácnost, Ukrajina
Jsme ukrajinská společnost, výrobce kvalitního zboží pro domácnost (ozdobné papírové ubrousky, pytle na odpadky, balení, snídaně, vaky na led, papír na pečení, fólie, rukavice, ručníky a kuchyňské houby, potravinářské fólie, rukáv na pečení, kuchyňské textilie atd . Těšíme se na obchodní spolupráci s odběrateli.
Rekonštrukcia kaštieľa Orlové - technológie/Interiérové vybavenie
Predmetom zákazky je: dodávka technológie a Interiérové vybavenie pre vývarovňu, reštauračné a spoločenské priestory, situované v Kaštieli Orlové na 1.podzemnom podlaží, 1.nadzemnom podlaží a 2. Nadzemnom podlaží. Ďalšie podrobnosti obsahujú súťažné podklady.
Zboží pro domácnost, Ukrajina
Hledám distributora zboží pro domácnost (pytle na odpadky, potravinářské fólie, papír na potraviny, kuchyňské a koupelové houby, různé kuchyňské prádlo) a papírových ubrousků.
Vybavenie kuchyne a strojové vybavenie reštaurácie a kaviarne
Predmetom zákazky je dodávka a montáž vybavenia kuchyne a strojového vybavenia reštaurácie a kaviarne.
Poptávám opravu tlakového hrnce
Dobrý den, poptávám opravu ventilátoru u tlakového hrnce 6 L Professor v Praze. Děkuji.
Poptávám dodavatele rybářských potřeb pro e-shop
Poptávka dodavatele rybářských potřeb pro e-shop. Dobrý den, hledáme touto cestou dodavatele rybářských potřeb pro e-shop. Jedná se o veškeré rybářské vybavení včetně campingu. Předem Vám děkujeme za případnou zpětnou vazbu.
Poptávám náhradní díl k odšťavnovacímu mlýnku
Dobrý den, poptávám náhradní díl k ručnímu odštavnovacímu mlýnku PORKERT 2. Jedná se o sítko jímž se ovoce protlačuje. Děkuji za ochotu.
Poptávám náhradní díl ke strojku na mletí masa
Dobrý den, sháním náhradní díl k výrobku firmy J. PORKERT,a.s. : nůž (pozice 5 návodu pro montáž) strojku na mletí masa TYP 5 Předem děkuji za zprávu.
Poptávám opravu sorteru pro třídění odpadu v kuchyňské lince
Dobrý den, potřebuji opravit sorter BLANCO SELECTBASIC 45/2. Zřejmě je nefunkční kování, neustále vypadává, špatně jezdí.