Poptávám keramické nádobí
Poptávám keramické nebo hliněné nádobí pro rytířský servis, poháry, mísy, džbány.
Poptáváme svatební dekorace
Hledáme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, produkty pro svatební tabuli a stolování. magnetické cedulky s popiskou na auto novomanželů atp.
Hledám distributory porcelánového nádobí
20070813023; Portugalský výrobce porcelánového stolního nádobí pro domácnosti a hotely hledá obchodní zástupce. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Výrobce skleněných výr. hledá distributory
20070725034; Italská umělecká sklárna vyrábí umělecké ozdoby, doplňky pro zařizování ve starožitném i moderním stylu, poháry, sklenice, misky, lahve, svícny a vázy dělané tradičními technikami Murano a s nespornou dovedností. Skleněné výrobky jsou zpracovávány s filigránem, zanfirico a reticello, technikami vynalezenými v Muranu v 16.století. ...
Poptáváme zavařovací láhve
Poptávám sklenice na zavařování 3 litry, 3,7 litru.
Poptáváme skleněné obaly na léky
Hladáme dodavatele na skleněný obal na tekuté léčivo (tinkturu) s kapátkem, objem 50 ml. První odběr na naplnění testovací série je 500 ks.
Poptávám kryty svítidel ze skla
Poptávám dodávku sklo-keramických výrobků typu: lisované sklo, skleněné kryty svítidel Počet kusů: 50 - 100 tisíc ročně Rozměry: cca O,5 - 0,7kg skloviny průměr 20-30 cm Termín dodávky / zhotovení: 9-12 2007 Opakovaná zakázka: ano
Hledáme distributory keramiky a porcelánu
20070711003; Maďarská firma hledá obchodní partnery hlavně pro distribuci a prodej svých keramických a porcelánových výrobků. Výrobky jsou ručně dělané, navrhované horlivými a talentovanými návrháři. Používáme autentické historické a etnografické zdroje pro navrhování vzorů a dohlížíme na požadavky moderní doby. Nabízíme také ...
Poptávám velkosklad s lisovaným sklem
Poptávám velkosklad s lisovaným sklem ( pro gastronomii vázičky,skleničky atd...). Morava. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme distribuci keramických předmětů
20070705014; Italská řemeslná dílna specializovaná na navrhování a výrobu keramických předmětů a doplňků pro dekoraci jak interiéru, tak exteriéru, hledá obchodní zástupce a distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme betonové zboží a keramiku
Poptáváme dodávku užitkové keramiky (hrnky,vázy,talíře,slánky,džbány,korbele,hodiny, aj) a betonového zboží (skořepinové a šalovací tvárnice,cihly stroní desky a nosníkymvložky,skruže,dlažby,plotové prvky,prvky zahradní architektury apod.)
Výrobce dárkového zboží hledá obchodníky
20070411925; Britská firma specializovaná na vázy z jemného kostního porcelánu s rámečkem na fotografii a osobním památníkem hledá obchodní zprostředkovatele a partnery k výrobním a licenčním smlouvám. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme dodávky vinného skla do vinotéky
Hledáme dodavatele vinného skla - případně jiných doplňků - pro doplnění sortimentu pražské vinotéky. Zboží na vyzkoušení nejlépe do komisního prodeje.
Poptáváme dodávku pivního skla
Poptávám dodávku pivního skla, celá ČR.
Hledáme odběratele porcelánového zboží
Jsme dodavatelem z provincie Shandong v Číně. Našimi hlavními výrobky jsou porcelánové jídelní soupravy, čajové soupravy, talíře, panenky, sošky atd. Tyto výrobky jsou velmi vhodné pro evropský trh. Můžeme rovněž vyrábět na zakázku. Komunikace v angličtině.
Výrobce keramického zboží hledá distributory
200714277; Italský umělecký řemeslník specializující se na výrobu ručně dělaného a ručně malovaného keramického zboží, jako je nádobí, zařizovací doplňky a vázy, má zájem o navázání kontaktů s obchodními zprostředkovateli. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Výrobce keramického zboží hledá distributory
200714208; Italský výrobce ručně dělaného uměleckého keramického zboží, jako jsou nádobí, mísy, konvice a vázy, hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme akvária
Poptáváme akvária.
Poptávám e-shop hrnků zn. Dunoon
Hledám internetového prodejce hrnků značky Dunoon-Anglie
Poptáváme keramické adventní věnce
Poptávám výrobce keramických adventních věnců, po celé ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám čiré stolní sklo
Poptávám čiré sklo-stolní, vinné sklenice apod. pod názvem Marian. Není to těžký křišťál, ale spíš jemné sklo s leptaným vzorem zvenku skla a křížovým vzorem na spodních dvou třetinách skla a květinovým vzorem okolo vršku.
Výrobce skleněného zboží hledá spolupráci
200613023; Turecká firma specializující se na výrobu skleněného zboží a teflonového kuchyňského zboží hledá obchodní spolupráci pro posílení svého zahraničního obchodu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Sklářská firma hledá obchodní partnery
200613014; Slovinská sklářská firma, specializující se na techniky Tiffany a olověné skleněné výrobky (pro dveře, okna, zrcadla, dělící příčky, stropy a lampy), hledá obchodní partnery a má zájem stát se subdodavatelem. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Poptávám zahradní keramiku
Poptávám zahradní keramiku - květináče, květinové mísy
Poptávám 44-dílnou jídelní soupravu Vareco
Poptávám 44-dílnou jídelní soupravu Vareco