RAKOUSKO; Sklenění ptáci
Hledáme subdodavatele pro naše série skleněných ptáků a jiného skleněného dekorativního artiklu. V současnosti jsou všechny výrobky provedeny s tyčí z ušlechtilé oceli a slouží jako zahradní dekorace. Pro sezónu 2011 mají být vyrobeni ptáci jako stolní dekorace bez montážního závitu. Pokud byste měli zájem, pošlete nám e-mailem Vaše podklady. ...
INDIE; Sochy z bílého mramoru
Jsem výrobce a vývozce soch z bílého mramoru římského / řeckého stylu a soch hinduistických bohů, také dalších mramorových uměleckých řemeslných výrobků jako fontány a nábytek. Můj web je http://marblegodstatues.trustpass.alibaba.com. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
ŘECKO; Sklenice na med
Poptáváme sklenice pro balení medu a potravin, válcový typ, velikosti od 30 ml do 1500 ml. Viz připojený obrázek.
Poptáváme skleněné vlákno
Dobrý den. Hledledám dodavatele skleněného vlákna s následujícími parametry: - průměr vlákna 14 mikronů, - délka 12 mm, - vysokomodulová (73 GPa). Vlákna nesmí být v pramencích, které se teprve po styku s vodou rozplavují do individuálních vláken. Vlákno musí být dodáváno již jako individuální (ne pramence). Děkuji.
ŘECKO; Porcelán, šperky
Poptávám porcelán, šperky.
BANGLADÉŠ; Sklenice
Jsme obchodní firma se skleněným zbožím. Nabízíme maloobchodům a velkoobchodům rozsáhlou škálu sklenic. Hledáme obchodní partnery.
RUMUNSKO; Chemikálie a sklo pro laboratoře
Naše společnost poptává chemické výrobky, chemická činidla, skleněné zboží, nástroje, přístroje atd. pro laboratoře, průmysl atd. Kvalitní a za nízké ceny.
Poptáváme dodavatele pivních sklenic
Hledáme stálého dodavatele sklenic na pivo pro Ukrajinskou společnost
J. KOREA; Pyrexové sklo
Poptáváme pyrexové sklo na lisované svítilny.
NIGÉRIE; Zboží do domácnosti, kočárky
Jsme importéři, velkoobchodníci, poptáváme skleněné zboží, zboží do domácnosti, dětská chodítka, kočárky, trojkolky, zápalky.
NIGÉRIE; Skleněné zboží, leštidla na boty
Poptáváme skleněné zboží jako mísy, emailové zboží, leštidla na boty.
ŠVÉDSKO; Džbán na whisky
Poptávám džbán na whisky (viz obrázek, něco takového). Nejdříve chci 500 - 1000 ks s potiskem. Sdělte mi prosím cenu a dodací lhůtu.
ČÍNA; Skleněné mikrokuličky
Naše společnost je profesionálním výrobcem skleněných kuliček. Skleněné mikrokuličky se používají pro průmyslové tryskání a drť lze umístit na kovový povrch a líc formy, nepokazí povrch obrobků a může zvýšit přesnost obrobků. Lze je použít pro čištění a leštění železářského zboží, plastu, šperků, přesných odlitků. Je to špičkový obráběcí materiál, ...
MALTA; Křišťálové sklo
Hledám výrobce křišťálových Albert hranolů a náhradních dílů pro lustry z křišťálového broušeného skla.
ČÍNA; Skleněné kuličky na značení
Naše společnost je profesionálním výrobcem skleněných kuliček, můžeme poskytnout různé druhy, které se používají pro značení silnic (tavená barva předem namíchaná a stříkaná na povrch), vývěsní štíty, značení profilu oplocení, čištění a leštění kovů. Roční produkce více než 8000MTS. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám japonské lampy
Sháním kamenné nebo keramické japonské lampy.
RUMUNSKO; Domácí a elektro potřeby
Poptáváme české prodejce skladových zásob - domácí potřeby, elektrické a elektronické výrobky, kuchyňské nádobí.
SAE; Skleněné výrobky
Jsme firma z Emiratů, specializujeme se na umění a technologii vůně, hledáme seriózního dodavatele skla. Poptáváme farmaceutické / reagenční lahvičky, flakony na parfémy a skleněné výstavní stojany na zakázku. Ocenili bychom, kdybyste nám poskytli vzorky svého zboží a sdělili, zda můžete vytvořit na zakázku výstavní stojan.
EGYPT; Nádobí ze skla a křišťálu
Poptáváme stolní nádobí ze skla a křišťálu od českých firem.
INDIE; Stroje na šatony, skleněné koule
Poptáváme všechny typy strojů používaných při výrobě skleněných šatonů, potřebujeme nejnovější stroje, které mohou poskytnout velmi dobré výsledky. Také poptáváme skleněné koule (surovinu pro šatony), velmi dobré kvality.
ČÍNA; Keramika, porcelán
Naše firma vyrábí širokou škálu keramických výrobků. K našim výrobkům patří - imitace starodávného porcelánu, porcelán do domácnosti, umělecká keramika, obkladačky. Více na http://www.globalsources.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám skleněné demižony
Poptávám skleněné demižony s výpustným otvorem u dna s hadičkou ukončenou skřipcem, nebo spípou na stáčené víno či lihoviny. Samostatně stojící či umístěný na dřevěném stojánku.
LIBANON; Křišťálové zboží
Poptávám barevné křišťálové skleněné zboží.
LITVA; Vybavení jídelen a ložnic
Vlastníme síť butiků na vybavení jídelen a ložnic. Poptáváme stolní nádobí, křištálové zboží, porcelán, železná lůžka.
EGYPT; Skleněné zboží
Poptávám skleněné zboží, stolní sklo.