VTP MFB III. a. IV. - interiér + orientační systém + generální klíč
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka interiéru (kancelářského nábytku - stoly, skříně, kuchyňské linky, sedací nábytek a doplňky), orientačního systému a systému generálního klíče pro dvě nově realizované multifunkční budovy v areálu Vědecko-technologického parku Ostrava. Dodávka bude provedena v rozsahu dokumentace pro provádění stavby ...
Nákup mobiliáře pro projekt Pavilon chirurgických oborů v Nemocnici ve Frýdku-Místku, p.o.
Předmětem veřejné zakázky je nákup mobiliáře pro Nemocnici ve Frýdku-Místku, příspěvková organizace. Mobiliář bude pořizován v rámci projektu „Pavilon chirurgických oborů v Nemocnici ve Frýdku-Místku, p. o.“, jehož cílem je zachování rozsahu a dostupnosti lékařské péče poskytované pacientům ve spádové oblasti Nemocnice ve Frýdku-Místku, p. o. a ...
Nákup vybavení pro potřeby realizace projektů Transformace Ústavu sociální péče Lobendava
Předmětem plnění zakázky na dodávky je pořízení vybavení pro potřeby realizace projektů „Transformace Ústavu sociální péče Lobendava“ a „Transformace DOZP Hliňany“, vybavení je součástí realizace projektů transformace a humanizace sociálních služeb v rámci Integrovaného operačního programu dále na základě usnesení Rady Ústeckého kraje č. ...
Poptávám cenovou nabídku na výrobu kuchyňské linky
Poptávám cenovou nabídku na výrobu kuchyňské linky, dle přílohy.
Dodávka kuchyňských linek, dveří a skříní pro bytové domy, Brno - Líšeň
Dodávky obsahově vymezené především živností "Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona", především pak volnou živností "Velkoobchod a maloobchod". Převažující rozsah veřejné zakázky budou tvořit dodávky kuchyňských linek,vchodových a vnitřních bytových dveří a skříní.
Poptávám pracovní kuchyňskou desku
Poptávám kuchyňskou pracovní desku lamino šíře 800 (900mm) délka 900 mm.
Nábytek, Egypt
Jsme výrobce a exportér francouzského klasického nábytku a nábytku italského stylu vysoké kvality za nejlepší ceny, židle Ludvík XV, pohovky do obývacího pokoje, ručně vyřezávané konferenční stolky, konzolové stolky, ložnice nová klasika, soupravy do jídelen atd. Výroba a dodávky zakázkových modelů dle vašeho návrhu a stylu. Výroba podle vašich ...
Vybavení interiérů budovy CEITEC Science Park
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení interiérů kanceláří a společných prostor budovy CEITEC Science Park (INMEC), jež je součástí areálu vědeckotechnických parků pod názvem „Areál CSP a VTP“, který je v současné době ve výstavbě v Brně-Medlánkách. Součástí tohoto vybavení budou v kancelářích kancelářské stoly, kontejnery, stolní ...
Výběr dodavatele interiérového vybavení objektu VTP Brno
Kompletní dodávka interiérového vybavení objetu VTP Brno, a.s., v rozsahu a kvalitě dle „Projektu interiéru G, objet 300“ zpracovaného generálním projektantem EP Rožnov, a.s. Jedná se především o kancelářský, laboratorní, kuchyňský nábytek. Podrobná specifikace je obsažena v zadávací dokumentaci ("ZD").
Poptávám renovaci kuchyňské linky
Poptávám návrh a cenovou nabídku na renovaci kuchyňské linky, je v dobrém stavu, ale 25 let stará.
Atypické výrobky - Vybavení interiérů Městského divadla Kladno
Atypické výrobky - jedná se o polstrované sezení, vitriny, zrcadla, líčící stolky, pracovní a jednací stoly, regály, police, kuchyňské linky, kavárenské zařízení (barový pult, zábaří, kavárenský stůl, lavice, atd.). Jedná se o atypické výrobky vyráběné dle výkresů či zaměření na místě.
Vybavení interiérů budovy CEITEC Science Park
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení interiérů kanceláří a společných prostor budovy CEITEC Science Park (INMEC), jež je součástí areálu vědeckotechnických parků pod názvem „Areál CSP a VTP“, který je v současné době ve výstavbě v Brně-Medlánkách. Součástí tohoto vybavení budou v kancelářích kancelářské stoly, kontejnery, stolní ...
Poptávám výrobu kuchyňských dvířek
Dobrý den poptávám výrobu kuchyňských dvířek z masivu např. borovice nebo smrk.
Poptávám dětské jídelní židličky
Poptávám dětské jídelní židličky.
Vybavení lékařskou technologií mimo stavbu
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku 44 ks zdravotnického nerez nábytku nového (nikoliv demo nebo repasované), a to včetně úplné dokumentace, manuálů k nim a ostatních dokladů, které umožní zadavateli se zbožím nakládat. Variantní řešení zadavatel nepřipouští.
Vybavení administrativních prostor objektu Mučednická č. p. 1125, Brno
Předmětem veřejné zakázky je vybavení kanceláří a jednacích místností kancelářským a sedacím nábytkem, zařízení kuchyněk a vybavení do místností, které jsou pracovištěm Policie ČR.
Poptávám výrobu kuchyňské linky, vč. montáže
Poptávám výrobu kuchyňské linky s montáží. Hledám kvalitu za nejnižší cenu. Příkládám návrh jak by linka měla vypadat.
Revitalizace bývalých vojenských kasáren na občanskou vybavenost - dodávka základního vybavení
Předmětem této zakázky je dodávka vybavení vnitřních prostor objektu, včetně dodání vybavení na místo plnění, včetně montáže a dopravy vybavení na místo plnění.
Revitalizace bývalých vojenských kasáren na občanskou vybavenost - dodávka základního vybavení
Předmětem této zakázky je dodávka vybavení vnitřních prostor objektu, včetně dodání vybavení na místo plnění, včetně montáže a dopravy vybavení na místo plnění.
Pardubická krajská nemocnice, a.s. - multioborový pavilon - dodávka nábytku a kuchyňského vybavení
Dodávka nábytku a kuchyňského vybavení pro nově vznikající multioborový pavilon Pardubické krajské nemocnice, a.s.
Rekonstrukce školní cvičné kuchyňky
Celková rekonstrukce prostor včetně prací zednických, obkladačských, elektrikářských, instalatérských, malířských. Dodávka kuchyňských linek a spotřebičů.
Poptávám cenovou nabídku na realizaci kuchyňské linky
Poptávám cenovou nabídku na realizaci kuchyňské linky.
Poptávám kuchyňskou rohovou skříňku
Poptávám skříňku 90 na 90 DN SK - provedení buk.
Dodávka a montáž nábytku
Predmetom zákazky je dodávka a montáž typového nábytku do objektov vo vlastníctve a správe verejného obstarávateľa v Bratislave. Jedná sa o nábytok do jedálne, obývacej izby, hosťovskej izby, spálne, kúpeľne, komory a o záhradný nábytok na terasy. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Nábytek, Indonésie
Jsme výrobce a exportér dřevěného nábytku. Vyrábíme kvalitní dřevěný interiérový nábytek, kombinujeme trvanlivost a jedinečnost designu, což vede ke krásnému interiérovému nábytku. Více informací na našem oficiálním webu http://www.wijiputra.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.