Dodanie a montáž nábytku pre DSS Zavar
Nákup, doprava a montáž nábytku pre DSS Zavar v rámci projektu Rekonštrukcia a modernizácia DSS Zavar. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 161 915,6970 EUR
Hledáme dodavatele saun do bytových domů
Poptáváme výrobce nebo prodejce větších množství saun a infrasaun pro naše klienty do projektu bytových domů.
PÁKISTÁN; Vyřezávaný dřevěný nábytek
Hledáme odběratele ručně vyřezávaného dřevěného nábytku.
Poptávám koupelnovu skříňku
Poptávám koupelnovou spodní skříňku vč. umyvadla šířka 65cm na nožičkách, dvířka v barvě burgundská, nebo velmi blízko RAL 3003
GHANA; Průmyslové stroje
UBI INTERNATIONAL CO LTD. je přední obchodní firma, která má zájem o obchodní spolupráci s dodavateli následujícího zboží: minerální vody, ovocné džusy, esenciální oleje, renovované lékařské vybavení, ručníky, nábytek, pneumatiky, stavební materiály, cement, farmaceutické výrobky, trička, polokošile, elektronika, kamery, faxovací zařízení, ...
Poptávám pojezdy dveří na parní kabinu
Na parní kabinu zn. ANDROMEDA SC95AC sháním horní pojezdy skleněných dveří .Firma Elnas, která tyto kabiny dovážela ,už je nevozí a náhradní díly už také nemá.Budu vděčný za každý kontakt.
PÁKISTÁN; Nábytek pro děti
Jsme výrobci dřevěného, ručně malovaného, tematického nábytku pro děti. Naše výrobky zahrnují: lůžka, jednolůžkové i větší postele, lampy, komody, šatníky, pracovní stoly a židle, počítačové stoly, dětské postýlky atd. Hledáme odběratele, importéry.
V. BRITÁNIE; Koupelnový nábytek z dubu
Poptávám koupelnový nábytek (skříňky pod umyvadla apod.) z pravého dubu. Typický výrobek je zobrazen v přiloženém obrázku, pouze dřevěná dvířka a výstuž pod umyvadlo. Kresby k dispozici na objednávku. Týdně přibližně 50 kusů.
Poptáváme  stylovou koupelnovou keramiku
Jsme koupelnové studio a hledáme dodavatele na starodávný styl keramiky, armatury a doplňků do koupelen.
INDONÉSIE; Nábytek
Jsme výrobci nábytku se sídlem v Indonésii, hledáme spolehlivé evropské dovozce nábytku k navázání dlouhodobého obchodního vztahu.
Poptávám koupelnové skříňky
Poptávám koupelnové skříňky ,horní. Povrchová úprava - lamino.
ČÍNA; Mramorový nábytek
Jsme čínský výrobce především mramorového nábytku. Hledáme zahraniční dovozce.
UGANDA; Nábytek
Naléhavě poptáváme nábytek. Budeme platit kreditní kartou. Které typy kreditních karet přijímáte?
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
ČÍNA; Nábytek ze skla, oceli a dřeva
Čínská firma Bazhou TXJ Industry Co., Ltd je zaměřena na výrobu výrobků ze skla, oceli a dřeva, včetně tvrzeného skla, MDF výrobků a a výrobků nastříkaných elektrostatickým práškem. Naše výroba probíhá ve třech továrnách - v továrně na výrobu tvrzeného skla, továrně na nábytek a továrně na elektrostatické postřikování. Exportujeme do Ameriky, ...
JEMEN; Stavební materiál, nábytek, tisk. stroje
Máme zájem importovat stavební materiály, střešní materiál jiný než azbestový, nábytkové doplňky, nábytek, tiskařské stroje a cukrovinky. Naše webové stránky http/www.fadletrading.bloombiz.com
PÁKISTÁN; Textil, nábytek
Jsme výrobce a vývozce textilních produktů a nábytku. Ruční výroba v Chiniot Pákistán. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Sháním repliku smaltované výlevky
Dobrý den. Sháním repliku staré bílé smaltované výlevky zavěšené na zeď s kohoutkem a odtokem (bývala v chalupách). Nevím jestli ještě existuje výrobce. Děkuji Věra Nečesaná
TOGO; Nábytek
Jsme jednou z předních společností v Lomé v Togu. Hledáme spolehlivého dodavatele nábytku.
Poptávám parní boxy
Sháním parní boxy fa. Eisl Sanitární GmbH.Jedná se konkrétně o tyto typy - ORKSZQ029 - OR 1611 - OR 823 - OR 262 Můžete mi sdělit dodací podmínky(cena ,způsob a termín dodání,…)
Poptávám vanovou zástěnu
Poptávám vanovou zástěnu.
Poptáváme koupelnový nábytek
Dobrý den, ráda bych si u Vás objednala následující zboží - koupelnový nábytek f-my INTEDOOR NYG SV 50 K ( dvířka bílá, korpus O2 ) NYG SV 35 L ( dvíř ka i korpus O2 ) NY SS 3O 3Z ( korpus 02 , první šuplík bílý, další dva O2 )
PÁKISTÁN; Trubky, ventily, armatury
Hledáme dodavatele následujícího: 1) bezešvé trubky z uhlíkové oceli, 2) nerezové trubky, 3) všechny typy ventilů, 4) příruby a armatury, 5) koupelnové dlaždice a armatury.
PÁKISTÁN; Výrobky z onyxu, mramoru, lazuritu
PMOW vyrábí výrobky z onyxu, mramoru a lazuritu. Dodáváme kvalitní výrobky za dobré ceny (obklady, mozaiky, bazény, vany, sloupky, urny apod.). Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Nábytek a jeho příslušenství
Poptávám obchodní spolupráci s výrobci nábytku, strojů na výrobu nábytku, železářského zboží, s firmami v oboru nábytkové technologie.