Výrobce froté zboží hledá obchodníky
20070604864; Pakistánský výrobce koupacích plášťů, ručníků, koupelnových rohoží, dětských kapucí a froté výrobků hledá obchodní zprostředkovatele pro svoji produkci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme 2 ks stojánků na katalogy
Poptávám dva stojánky na katalogy v bílé barvě. Stojánky by měly být na zavěšení. Okr. Hradec Králové.
Výrobce paletových dřev. konstrukcí hl. odbyt
20070212118; Slovenský výrobce paletových konstrukcí ze smrkového a borového dřeva, dvířek pro kuchyňské linky, psích bud hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu.
Hledám distributory příslušenství do koupelen
200613842; Katalánská firma v oboru příslušenství koupelen hledá distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Polský výrobce nábytku hledá partnery
200613372; Polská firma pracující v nábytkářském průmyslu hledá firmy, které mají zájem o spolupráci ve výrobě nábytku a výrobě různých projektů jako kvalitní nábytek na smlouvu pro pohostinství a ubytovny, obydlí. Všechen nábytek se vyrábí na zakázku. Firma má zájem poskytovat spolupráci ve výrobě koupelnových a kuchyňských modulů. Zadavatel ...
Výrobce sprchových koutů hledá spolupráci
200613183; Turecká firma specializující se na výrobu a marketing sprchových koutů, koupelnových skříní hledá obchodní a finanční spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce nábytku hledá obchodní spolupráci
200613164; Turecký výrobce v oblasti kancelářského, kuchyňského, koupelnového nábytku, dveří, nemocničního nábytku hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce nábytku hledá spolupráci
200612886; Turecký výrobce nábytku hledá importní firmy a obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám koupelnové kosmetické zrcadlo
Koupelnové kosmetické zrcadlo prosvětlené, průměr cca 20-25 cm na svislé chromované tyči.
Výrobce kvalitního nábytku hledá partnery
200612143; Slovinská firma specializující se na výrobu vysoce kvalitního nábytku pro hotely, restaurace, kanceláře, sériovou výrobu koupelen, kuchyní apod., a výrobu obytných automobilů hledá v ČR partnery pro technicko-výrobní spolupráci. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce koupelnového nábytku hledá partnery
200612010; Španělská firma, specializující se na výrobu nábytku (koupelnového a doplňků vysoké kvality) hledá obchodní partnery. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.