UTB - Rekonstrukce a modernizace objektu U7 - interiérové vybavení - sedací nábytek
Předmětem plnění dodávka kusového nábytku podle dokumentu „Podrobné popisy jednotlivých prvků“, který je součástí zadávací dokumentace, v němž je vymezena zadavatelem požadovaná kvalita jednotlivých prvků. Položkový rozsah dodávky je vymezen v dokumentu „ROZPOČET“.
Přístavba a stavební úpravy ZŠ Bakov nad Jizerou - interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je zejména dodávka a montáž mobiliáře ZŠ Bakov nad Jizerou. Budova základní školy se nachází v zastavěném území v Bakově nad Jizerou, katastrální území Bakov nad Jizerou, Palackého 278, Bakov nad Jizerou, 294 01.
Rekonstrukce budovy ZZ - části C, D, E pro potřeby simulačního centra - Cvičné nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na dodávku volného interiéru ke stavbě Rekonstrukce budovy ZZ - části C, D, E pro potřeby simulačního centra - Cvičné nemocnice, a to dle zadávacích podmínek a všech jejich příloh, které jsou nedílnou součástí Zadávací dokumentaci.
Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela - interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je interiérové vybavení pro stavbu „Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela“.
Vybavení budovy po rekonstrukci
Předmětem této veřejné zakázky jsou výroba, dodávka a montáž vybavení interiéru po rekonstrukci podnikového ředitelství na adrese sídla zadavatele. Podrobná specifikace vybavení interiéru je uvedena v příloze č. 1 - výkresové části zadávací dokumentace, dále v příloze č. 2, kterou tvoří slepý rozpočet s výkazem výměr, a dále v příloze č. 3, kterou ...
Vybavení učeben ZŠ - ITC a nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení učeben ZŠ. Předmětem plnění veřejné zakázky je rovněž provádění bezplatného záručního servisu vztahujícího se k výrobkům a plnění, jejichž dodání je předmětem této veřejné zakázky.
Modernizace recepce muzea a promítací místnosti - interiér
Plnění zakázky spočívá v dodávce požadovaného vybavení interiéru a jeho instalace. Podrobná specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena ve smlouvě a jejích přílohách. Smlouva je přílohou č. 3 zadávací dokumentace. Zakázka bude dále prováděna i dle dalších příloh zadávací dokumentace - tj. dle informací a údajů požadovaných v přílohách č. ...
Revitalizace hlavní budovy UMPRUM, nám. J. Palacha Nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení pro hlavní budovu Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze, nám. J. Palacha, podle seznamu dodávaného nábytku, zařízení a prací podle dokumentace, která obsahuje technické specifikace a podrobný soupis prací a dodávek.
Dodávka nábytkového vybavení - novostavba mateřské školy v Semilech II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytkového vybavení pro objekt novostavby mateřské školy, které je přesně specifikováno v příloze č. 1 této zadávací dokumentace - Projektová dokumentace, jejíž součástí je i položkový rozpočet. Jedná se především o židle, lavice, stěny, skříně, botníky a jiné. Projekt je spolufinancován ...
Dynamický nákupní systém na dodávky nábytku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nábytku a jiného interního vybavení
Dodávka interiérů pro sestry
Předmětem VZ je výroba a dodávka interiérového vybavení pro pokoje č. 1 až 4, 17, 18 Interního oddělení Fakultní nemocnice Bulovka včetně dodávky dalších zařizovacích předmětů židle, nástěnky, nástěnné hodiny, záclony atp.
Designový nábytek - Nový koncept obsluhy
Předmětem VZ je dodávka designového nábytku na pobočky zadavatele. Bližší informace o předmětu veřejné zakázky jsou zveřejněny na profilu zadavatele pod ID:VZ0128267
Interiérové vybavenie učebne
Predmetom tejto zákazky je dodávka Interiérové vybavenie učebne pre Strednú odbornú školu, na ulici Ostrovského 1 v Košiciach. Podrobný opis predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Administrativní budova E - vybavení interiérů
Účelem veřejné zakázky je realizace projektu Krajský úřad Kraje Vysočina, administrativní budova "E" - vybavení interiérů, dle projektové dokumentace zpracované společností Artprojekt Jihlava spol. s r.o., Minoritské náměstí 11, Jihlava 586 01.
Modernizace recepce muzea a promítací místnosti - interiér
Plnění zakázky spočívá v dodávce požadovaného vybavení interiéru a jeho instalace. Podrobná specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena ve smlouvě a jejích přílohách. Smlouva je přílohou č. 3 zadávací dokumentace. Zakázka bude dále prováděna i dle dalších příloh této zadávací dokumentace - tj. dle informací a údajů požadovaných v ...
Rámcová dohoda na dodávky kovového nábytku 2022-2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky kovového nábytku v letech 2022 a 2023 pro jednotlivé zadavatele v resortu Ministerstva vnitra ČR dle jejich aktuálních potřeb a požadavků. Blíže viz zadávací dokumentace.
Zlepšenie materiálno-technického vybavenia SOŠ sv. F. Assiského v Banskej Štiavnici
Predmetom zákazky je obstaranie a modernizácia materiálno-technického vybavenia určeného pre Strednú odbornú školu sv. Františka Assiského. Nové tovary sú určené na vybavenie nových odborných učební a testovaco-simulačnej miestnosti pre stredoškolákov študujúcich odbor informačné a sieťové technológie. Jedná sa o vysokovýkonné počítače, tablety, ...
Rámcová dohoda na dodávky kancelářského, sedacího a lehacího nábytku 2022 - 2023
Dodávky kancelářského, sedacího a lehacího nábytku dle technické specifikace uvedené v ZD pro zabezpečení potřeb pověřujících zadavatelů z celého resortu Ministerstva vnitra.
Zlepšenie kľúčových kompetencií žiakov ZŠ Lietavská Lúčka
Predmetom zákazky je dodanie požadovaných tovarov, vrátane dovozu na miesto určenia, jeho montáže a inštalácie. Predmet zákazky budú slúžiť žiakom Základnej školy v obci Lietavská Lúčka na zlepšenie kľúčových kompetencií v nasledovných učebniach - jazykovej, biologickej, fyzikálnej, chemickej, polytechnickej a učebni IKT. Predmet zákazky ...
Rekonstrukce Liebiegova paláce pro potřeby polyfunkčního komunitního centra
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka interiérového a exteriérového vybavení do nově vybudovaného komunitního polyfunkčního centra v Liberci. Jedná se o kompletní vybavení budovy (kanceláře, dílny, šatny, tělocvičny, místnosti pro různé aktivity).
Dynamický nákupní systém na dodávky veškerého nábytku kromě lékařského
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nábytku určeného k zařízení laboratorních provozů a kancelářských prostorů zadavatele v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona. Součástí dodávek bude i doprava na místa určení, balné, montáž a instalace v místě ...
FSV UK - Dodávky výukového a kancelářského nábytku
Pořízení nového interiérového vybavení do budov po jejich rekonstrukci a do nové budovy, přístavby. Interiéry všech objektů budou kompletně vybaveny novým, moderním a kvalitním nábytkem pro výuku, kancelářským nábytkem a dalším požadovaným nábytkem do společných prostor, svítidly, truhlářskými vestavěnými prvky, doplňkovými zařizovacími ...
Modernizácia odborného vzdelávania v SŠ Kysucké Nové Mesto
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia učební školy špecializovanými zariadeniami.
UTB - rekonstrukce a modernizace objektu U7 - interiérové vybavení - nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení stavby v rozsahu podle PROJEKTU a dokumentu „Podrobné popisy jednotlivých prvků“, který je součástí zadávací dokumentace. Jedná se o nábytek a související vybavení.
LFP-U2 vybavení - opakovaná VZ - sedací nábytek - šatny a sklady
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a instalace nábytku do kanceláří, učeben a dalších místností nově budovaného objektu zadavatele UniMeC II.