Rekonstrukce objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku na zařízení pobytových služeb pro seniory
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce interiéru objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku, a to dle jednotlivých částí.
Presné modely
Predmetom zákazky je dodávka vnútorného vybavenia učební školy špecializovanými zariadeniami. Verejný obstarávateľ rozdelil predmet zákazky na 8 časti za účelom umožnenia účasti čo najväčšieho počtu uchádzačov.
Dodávka nábytkového vybavení - novostavba mateřské školy v Semilech
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytkového vybavení pro objekt novostavby mateřské školy, které je přesně specifikováno v příloze č. 1 této zadávací dokumentace - Projektová dokumentace, jejíž součástí je i položkový rozpočet. Jedná se především o židle, lavice, stěny, skříně, botníky a jiné. Projekt je spolufinancován ...
Transformace Domov Kamélie Křižanov III dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do šesti nových objektů v Jihlavě Pávov a Jihlavě ulice Na Kopci, které je tvořeno typovými výrobky, drobným vybavením, atypové prvky vnitřního vybavení a regály a dále sedacím nábytkem.
Dodávka IT vybavení a vybavení pro výuku odborných předmětů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka počítačů, projektorů, tiskáren, kalkulátorů, prezentérů a přepínačů, svářeček optických vláken, lamaček optických vláken, síťového analyzátoru a síťového testeru, vybavení pro kybernetickou laboratoř, nábytku, nářadí, zařízení pro 3D tisk, robotiky, knih a her v množství a technické specifikaci uvedené v ...
Kulturní centrum v Rožnově pod Radhoštěm - část 06 - Vnitřní vybavení
Předmětem části 06 veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení pro novostavbu Kulturního centra v Rožnově pod Radhoštěm.
Nákup dreveného nábytku pre potreby NDS, a.s.
Predmetom zákazky je dodanie dreveného nábytku - kancelárskych, konferenčných a jedálenských stolov, kontajnerov ku kancelárskym stolom, skríň a vešiakových stien v zmysle opisu predmetu zákazky, ktorý tvorí časť B.1 súťažných podkladov.
Rámcová dohoda na dodávky kancelářského nábytku pro VoZP ČR
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který bude zajišťovat dodávku kancelářského nábytku dle potřeb Zadavatele. Technický popis nábytku je uveden Příloze č. 1 závazného vzoru Rámcové dohody.
Dodávka posuvných regálů
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace 18 ks posuvných regálů na stávající kolejiště, dodání a instalace 4 ks posuvných regálů včetně montáže, dodání 7,5 m kolejiště s mechanickým posuvem a demontáž 2 ks stávajících regálů v budově Zeměměřických a katastrálních úřadů v Praze 8 - Kobylisích. Nedílnou součástí dodávky je přesné zaměření ...
LFP - U2 vybavení - Vybavení vyšetřoven a pitevního traktu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace kancelářského a laboratorního nábytku a dodávka a instalace nerezového vybavení pitevny v nově budovaném objektu zadavatele UniMeC II.
Posuvný regálový systém registratúry ÚVN III
Posuvný regálový systém registratúry ÚVN
Dodávka kancelářského nábytku pro FŽP III
Předmětem plnění je dodávka a instalace interiérového vybavení do nové vysokoškolské budovy FŽP III. a zahrnuje i vybavení dvou kanceláří ve 3. NP stávající budovy FŽP I.
Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela - interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je interiérové vybavení pro stavbu „Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela“.
Dynamický nákupní systém na pořizování nábytku pro Nemocnici Nymburk s.r.o.
Účelem tohoto zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále jen „DNS“) pro zajištění dodávek běžného, obecně dostupného kancelářského i domácího nábytku vč. sedacího a jídelního vybavení a drobných doplňků Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky běžného, obecně dostupného kancelářského vybavení ordinací a ...
IT a AV technika a nábytek do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova
Předmětem zakázky je dodávka IT a AV techniky a nábytku do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova.
NNP Moravská Třebová - Vybavení - zdravotnická technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářského nábytku, zdravotnického nábytku, zdravotnické technologie a zdravotnického vybavení pro Nemocnici následné péče Moravská Třebová. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do šesti samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Nábytek do kabinetů pedagogů
Dodávka nábytku a vybavení do kabinetů pedagogů.
Nábytok na vybavenie kancelárií a kuchyniek PF UPJŠ
Predmetom zákazky je dodanie nábytku, vrátane súvisiacich služieb: dovoz, vynesenie, vyloženie dojednotlivých miestností, vybalenie, montáž aj v prípade dodania tovaru vdemonte, umiestnenie jednotlivých druhov nábytku vmiestnostiach verejného obstarávateľa/kupujúceho aodstránenie a likvidácia obalového materiálu. Farebný odtieň jednotlivých ...
Vybavení Orlickoústecké nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení nového vnitřního vybavení interiéru nového centrálního urgentního příjmu Orlickoústecké nemocnice.
Posuvný regálový systém registratúry ÚVN
Posuvný regálový systém registratúry ÚVN
Vybavenia do odborných učební a laboratórií - Robotika
Predmetom zákazky je nákup vybavenia do odborných učební a laboratórií Stredná odborná škola polytechnická ,SNP 2 , Zlaté Moravce, ktoré pozostáva z nákupu nových zariadení, dopravy, montáže, nastavenia, testu funkčnosti, zaškolenia personálu a záručného servisu.
Modernizace infrastruktury ZŠ T. G. Masaryka Lomnice nad Popelkou - vybavení, část 1 - Nábytek
Předmětem veřejné zakázky je modernizace 4 odborných učeben (přírodopis, chemie, pracovní činnosti a polytechnické činnosti), fyzikálně chemické laboratoře, 5 dílen (dřevodílna, pracovní činnosti, polytechnická, kovovýroba a cvičná kuchyňka), 2 specializovaných jazykových učeben, otevřeného prostoru auly a zázemí učeben (sklady pomůcek a odborné ...
Infrastruktura ZŠ - ZŠO, Ostrčilova 10 - Inovace - nábytek a vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, včetně montáže a dopravy nábytku a vybavení kuchyňky pro základní školu Ostrčilova 10.
Obstaranie technického vybavenia pre SOŠ technickú
Predmetom zákazky je obstaranie technického vybavenia. Dodávka je zameraná na vybavenie odborných učební školy podľa podrobnej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch. Podrobnosti o jednotlivých položkách sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka interiérového vybavení ZŠ Dolní Chabry
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek dodavatele provést na svůj náklad a nebezpečí pro zadavatele výrobu, dodávku a montáž nového, nepoužitého nábytku na míru v objektu ZŠ Dolní Chabry v rámci 11 samostatných místností_tříd pro 1. stupeň. Podrobnější specifikace a požadavky na nový nábytek je součástí příloh č. 1 a 3 návrhu smlouvy.