EGYPT; Výrobky z žuly a mramoru
Egyptská firma Granita Co se zabývá zpracováním a obchodováním velmi kvalitní žuly a mramoru. Má technickou podporu turecké organizace. Firma dodává květináče, vany, kuchyňské dřezy, popelníky. Hledá zahraniční obchodní spolupráci.
NĚMECKO; Výroba nábytku
Hledám výrobce nábytku pro malosériovou výrobu.
Poptáváme lamelové rošty
Sháním 2 ks polohovacích lamelových roštů, 26 nebo 28 lamel, max. hmotnost do 110 kg, na matraci 90x200 cm
TOGO; Nábytek
Pro Hospodářské společenství západoafrických států (ECOWAS) poptáváme nábytek.
GHANA; Nábytek
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme nábytek.
PÁKISTÁN; Textilní zboží
Zhotovujeme textilní zboží hlavně ložní prádlo ze 100% bavlny a bytové textilie. Více na www. ezzytextile.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
VIETNAM; Dekorační mramor
Jsme dodavatelé dekoračního mramoru pro interiér i exteriér, na podlahy.
Dodanie tovaru pre detský domov Kolárovo
Časť I (domáce spotrebiče a elektronika): chladnička s mrazničkou - 18 ks, práčka automatická - 9 ks, sporák elektrický - 9 ks, stolová lampa - 45 ks, vysávač - 26 ks, televízny prijímač LCD - 10 ks, Rádio prijímač s CD - 28 ks, ventilátory - 58 ks, mikrovlnná rúra - 10 ks, naparovacia žehlička - 27 ks, HIFI minisystém - 9 ks, videokamera - 10 ks, ...
INDIE; Bytové textilky
Jsme exportéři bytových textilií. K našim výrobkům patří: -ubrusy, prostírání, ubrousky, košíky na pečivo -kuchyňské textilie: zástěry, termo rukavice, textilie pod hrnce, utěrky, hadry na nádobí -ložní prádlo: prostěradla, povlaky na polštáře, krajkové záclonky, ručně dělané střapce na polštáře Hledáme odběratele, importéry.
BANGLADÉŠ; Řemeslné výrobky
Dodáváme řemeslné výrobky. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám dřevěné regály pro prodejnu
Dobrý den, pro svůj obchod se zdravou výživou bych Vás chtěla poprosit o nabídku dřevěných regálů, ke zdi jsem si představovala vyšší až 2 metry, doprostřed obchodu nižší asi kolem 140 cm. Na jednotlivé police jsem chtěla zepředu šilnější lištu, aby se tam dal vložit popisek.
INDIE; Řemeslné výrobky
Hledáme obchodní spolupráci s evropskými odběrateli indických řemeslných výrobků. Obchodujeme s kamenným zbožím, keramikou, skleněným zbožím, dřevěnými výtvory, kovovými předměty.
TURECKO; Strojově vyráběné koberečky
Turecká firma Roza Carpet Co. vyrábí téměř všechny druhy strojově dělaných koberečků. Hledáme odběratele, velkoobchodníky v České republice.
POLSKO; Výrobky pro domácnost
Hledám velkoobchodníky nebo výrobce předmětů pro domácnost. To zahrnuje věci do kuchyně, koupelny, obývacího pokoje a ložnice. NEHLEDÁM dodavatele nábytku.
INDIE; Bytové textilie, oděvy
Hledáme obchodní spolupráci s importéry bytových textilií a oděvů (lůžkoviny, polštáře, zástěry, utěrky (tkané i froté), chňapky, ubrusy, ubrousky, běhouny, trička, pyžama, dětské a kojencké oblečení atd. Více na www.aalishan.in
Hledám spolupráci s výrobními firmami
Hledám spolupráci s výrobními firmami v oblasti prodeje jejich výrobků ze dřeva, plastu, kovu, stroje, pískove,dřeviny, sochy, vše pro dům a zahradu, krmiva. Mám prostory vnitřní i venkovní pro prodejnu, vzorkovnu, vlastním ŽL, mám praxi v obchodě. Těsím se na spolupráci.
KAMERUN; Rukodělné výrobky
Firma Sky Way Arts zhotovuje z odlitků mědi, mosazi a z vyřezávaného dřeva zvířata a starověké sochy, africké masky, vyřezávané židle, vyplétaná proutěná křesla, koše. Rovněž máme zvířecí kůže jako lví, tygří, hadí, leopardí, z antilop atd. Hledáme obchodní spolupráci se seriozními odběrateli.
UGANDA; Pěnové matrace
Hledám obchodní spolupráci s českou firmou, se zabývá pěnovými matracemi. Zdejší trh je otevřen a podnikání je ziskové.
INDIE; Dřevěný nábytek
Shilpi Udyog je jedním z předních výrobců a vývozců dřevěného nábytku, nábytkového kování a příslušenství, řemeslných předmětů, dárkového zboží a starožitného nábytku atd. Vyvážíme své výrobky v různých zemích. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. Můžeme také vytvořit návrhy dle vašich požadavků.
Poptávám žaluzie
Žaluzie (bambus nebo ratan), délka 210 cm, šířka 100 cm, 6 ks.. Nejlépe lakované proti vlhkosti.
EGYPT; Egyptské výrobky
Jsme výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Pracujeme s velmi exponovanými dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které vyvážíme. V Egyptě máme výrobní firmy světové třídy, které používají moderní technologie ...
Poptávám předokenní rolety
Poptávám předokení rolety plastové .
Sháním lišty k vestavěné skříni
sháním lišty k posuvným křídlum pro vestavěné skříně
Poptávám dřevěné okenní žaluzie vč. montáže
Poptávám dodání a montáž dřevěných okeních žaluzií. 2x horizontální - 3křídlové okno 240x150, 2x vertikální (lamely vodorovně) roz. okna 240x150 a 150x150 +balkon.dveře 80x230. Nejlépe šířka lamel 27 mm
EGYPT; Rukodělné výrobky
Jsme exportéři egyptských rukodělných výrobků: -ručně dělaný, ručně barvený papyrus s egyptskými kresbami -ručně tkané koberce jako dekorace na zeď -stříbrné šperky s faraonským designem -ručně dělané skleněné lahvičky na parfémy -ručně dělané šachy z velbloudích kostí -tvarované vápencové reliéfy s faraonskými kresbami -ručně dělané ...