Chemický posypový materiál - dodávka priemyselnej soli,rozmrazovacieho prostriedku na báze chloridu
Predmetom zákazky je dodávka chemického posypového materiálu priemyselnej soli s protispekacou prísadou príp. rozmrazujúcou a rozmrazovacieho prostriedku na báze chloridu horečnatého (ďalej len MgCl2) v tuhej forme. Materiál bude použitý na zimnú údržbu ciest v zimnom období. Bližšie informácie v súťažných podkladoch. Celkové predpokladané ...
ČÍNA; Chemikálie
Jsme výrobci chemikálií včetně karbidu vápníku, síranu hlinitého, kyseliny akrylové, kyseliny mravenčí, kysličníku titaničitého, oxidu železitého, uhelné černi apod. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
VB; Dipyridyl
Firma Thomas Swan & Co. Ltd. poptává dodavatele chemické látky 2,2 dipyridyl. Požadavek 5 tun měsíčně.
Hledám dodavatele parafínu,stearinu,ceresinu
Hledám budoucího dodavatele parafínu, stearinu nebo ceresinu. Jednalo by se o přibližně o tunu měsíčně. Cenové nabídky zasílejte na níže uvedený e-mail. Děkuji
EGYPT; Alkalické klížidlo
Poptáváme českého výrobce AKD (alkylketene dimer) pro dodání 700 MT alkalického klížidla.
PÁKISTÁN; Chemikálie
Jsme importní firma různých druhů chemikálií pro průmysl. Nyní poptáváme metylendichlorid, PCE, TCE, 1,2 dichlorpropan a chloroform průmyslové jakosti. Prosíme o zaslání detailních informací.
BANGLADÉŠ; Fosfát
Poptáváme fosfát 15,000 MT +_ 10% 72% BPL Min. a 15,000 MT fosfátu +_ 10% 65.5 BPL Min.
Poptáváme chemikále pro polygrafii
Pro naší polygrafickou výrobu potřebujeme nutně dodat 1000l kvasného lihu, 200l Etylacetátu a 200l Butylacetátu. Vše používáme na ředění hlubotiskových barev.
ETIOPIE; Chemikálie
Máme zájem o dlouhodobou obchodní spolupráci s dodavateli: -chemikálie pro voskové formy -vosk na opravy -čističe na voskové formy -chemikálie na nátěry -odpěňovač -zirkonová moučka -korundový/zirkonový písek -vlhčicí tekutina -kyselina křemičitá -křemičitan sodný (vodní sklo nebo tekuté sklo) -chemikálie na odlévání -slitiny ...
PÁKISTÁN; Nerosty
Hledáme odběratele křemenného prášku, práškového uhličitanu vápenatého, hrudkového barytu.
EGYPT; Rudy a chemikálie
Mani Group Company je exportní, importní firma. Exportuje hlavně chromovou a manganovou rudu a importuje chemikálie a slitiny železa. Více na http://www.manigroup.net Firma hledá obchodní spolupráci.
MAKEDONIE; Chemikálie pro potravinářství, farmacii, kosmetiku
Hledáme obchodního partnera pro dovoz a vývoz ingrediencí, chemikálií a jiných výrobků pro potravinářský, farmaceutický a kosmetický průmysl. Pro práci oběma směry - v prodeji i nákupu k vzájemnému prospěchu obou partnerů.
ČÍNA; Chemická aditiva
Jsme výrobce a vývozce chemických aditiv v Číně. Našimi hlavními produkty jsou kyselina citronová, benzoan sodný, kyselina šťavelová. Web: www.sonefworld.com Hledáme odběratele.
Poptávám Butanol v menším balení
Potřebuji někde zajistit malé množství Butanolu na zkoušky při výrobě barev. V množství 1-5l. Předpokládané složení chemických látek by patrně vyhovovalo jako rozpouštědlo. Toto potřebuji nějak ověřit. Dotaz tedy zní zda je možné u vás získat Butanol v balení od 1 třeba do l0 l. Jestli ano, sdělte jak mám postupovat a na koho se ...
BANGLADÉŠ; Chemikálie, elektrospotřebiče
Hledám obchodní spolupráci s výrobcem, distributorem chemikálií, elektrospotřebičů.
ETIOPIE; Chemikálie pro koželužny
Hledáme dodavatele chemikálií pro koželužny.
Poptávám dodávky čisticího oleje
Čistící olej Poptávám dodavatele nebo výrobce čistícího oleje. Pracovní teplota 150°C, teplota vzplanutí 210°C, hustota 0,863 g/m3 při 15°C, viskozita 32mm2/s při 40°C a 5,5mm2/s při 100°C. Prosím o nabídky na mail (cena za 1l). Roční odběr cca 100l. Děkuji za nabídky.
PÁKISTÁN; Chemikálie
Poptáváme chemikálie: PHTHALIC ANHYDRIDE, PENTAERITHRITOL, ACRYLATES včetně BUTYL ACRYLATE, ACRYLIC ACID, DEG, MEG, rozpouštědlo, novinový papír, sulfátový papír na cementové pytle a použité ofsetové tiskací zařízení.
Dodávka priemyselnej soli na posyp ciest
Predmetom verejného obstarávania je dodávka chemického posypového materiálu s prostispekovou prísadou nákladnou automobilovou dopravou voľne ložená na nákladných sklapačoch cca 22-25 ton na strediská verejného obstarávateľa Senec,Pezinok, Malacky, Bratislava určeného pre zimnú údržbu ciest množstve cca 4200 ton. Prostriedky zimnej údržby musia ...
ETIOPIE; Lepidla
Poptáváme kontaktní lepidlo, lepidlo na dřevo.
INDIE; Ruda a degumovaný olej
Hledám prodejce následujícího: -surový sojový olej degumovaný -síra -manganová ruda -chromová ruda
CHORVATSKO; Čistá epoxidová pryskyřice
Poptávám výrobce křišťálově čisté epoxidové/polyesterové pryskyřice pro zalévání obrazů a všech druhů hladkých povrchů, lepení plakátů a všech druhů řemeslných výrobků. Zpočátku potřebuji 4-5 galonů a dále kontiuální měsíční dodávky.
VIETNAM; Cefalosporiny
Jsme farmaceutická společnost. Poptáváme velké množství cefalosporinů k výrobě prášku pro injekce a tvrdé tobolky.
RUMUNSKO; Chemikálie, laboratorní vybavení
Máme zájem importovat chemické produkty, činidla, skleněné zboží, nástroje, přístroje do laboratoří apod. V dobré kvalitě za nízkou cenu.
NĚMECKO; Posypová sůl
Jsme němečtí obchodníci s posypovou solí a hledáme dodavatele posypové soli shodné s německým standardem.