RAKOUSKO; Šrouby, pojistné kroužky
Prosíme o nezávaznou nabídku na: -rozpěrné pojistné kroužky SW 12, fosfátované množství 100 000 kusů -šrouby se zápustnou hlavou DIN 965A s H-KS, M5X70 s plným závitem s hrotem podle DIN 78 soustružené, pozinkováno modře, tolerance závitu 6 malé G podle pozinkování, v kartonech, baleno max. po 25 kg, popsáno a uvedeno množství množství ...
Poptávám šrouby
Šrouby M8 x 1 délka 22mm s šestihrannou nebo válcovou hlavou
SAE; Spojky
Poptáváme demontovatelné spojky různých velikostí.
Poptávám trapézové šrouby a matice
Dobrý den, mám zájem o nabídku: 1)trapézový šroub TR 50x8, délka 400 mm 2) matice válcová s přírubou 3) pouzdro válcové pro ukončení šroubu (tažný i tlačný kjionec- pohyb desky lisu) Potřeboval bych 2 ks, provedení ocel. Zajímá mě cena a dodací lhůty.
INDIE; Šrouby
Jsme výrobci a exportéři automobilových šroubů s maticí, šroubů, podložek všech typů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme spojovací materiál - podložku
Dobrý den, poptávám podložku E 40722 SB 72 * 2.
SAE; Spojovací prvky
Hledám evropské výrobce / distributory spojovacích prvků, kteří chtějí zřídit základnu v Dubaji k pokrytí zemí Perského zálivu, Středního východu a severní Afriky. Chtěl bych jim poskytovat služby.
INDIE; Spojovací prvky
Jsme indičtí výrobci šroubů. Poptáváme obchodníky a distributory spojovacích prvků v Evropě.
VB; Šrouby
Zavedená britská společnost již více než dvacet let importuje upevňovací a spojovací prvky, rovněž konektory, kabely a výrobky pro úpravu kabelů z Dálného východu a Evropy. Nyní hledáme dodavatele šroubů do zdiva (T30) (se zápustnou velkou hlavou) známé také jako šrouby do betonu.
JIŽNÍ AFRIKA; Kladky, dopravní pásy, spojovací prvky
Hledáme výrobce kladek, dopravních pásů a spojovacích prvků v ČR a východní Evropě.
Poptávám výrobu ocelových háčků
Poptávám výrobu háčků s oceli třídy 11, tažené za studena, průměr 6 mm, bez povrchové úpravy. Odebírané množství po 10 000 ks.
Poptávám dodavatele přírub
Hledáme dodávatela přírub. Ploché a krkové vyrobené v Číne.
SRI LANKA; Ocelová lana
Poptáváme ocelová lana WS(36) IWRC (samostatná duše drátěného lana), průměr 57 mm, délka 104 m, kulatý pramen, o pevnosti 160 t (180kg/mm2) k BS 302:1968 ISSA kód č.21-21-74, s galvanizovanými krátkými odbočkami pro velkou zátěž, botky s deskou pro místo na hlavní kabely. Množství 6 ks. Prosíme o zaslání cenové nabídky.
INDIE; Mosazné synchronizační kroužky
Hledám firmy v Evropě / ČR, které se zabývají: - výrobou mosazných synchronizačních kroužků (osobní automobil), - exportem / importem mosazných synchronizačních kroužků (osobní automobil), - poprodejním servisem mosazných synchronizačních kroužků (osobní automobil).
ČÍNA; Nábytkové kování
Naše firma vyrábí nábytkové kování. Více na našich webových stránkách: http://www.sintai-china.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám plastové průchodky do stolů
Plastové průchodky do kancelářských stolů pro vedení kabelů od počítačů, černé na průměr otvoru 64 mm, 30 ks, Praha.
JAPONSKO; Spojky výztuže
Jsme jedním z předních japonských výrobců a exportérů spojovacích prvků tyčové výztuže používané ve stavebnictví, které fungují na jeden dotek. Dodáváme hlavně místním zákazníkům již 45 let jako jednička na trhu v tomto oboru. Spojky výztuže jedním dotykem byly uvedeny na trh v březnu 2011. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Vojenské spojovací díly
Poptáváme vojenské spojovací díly (šrouby, matice, kryty, rychlospojky atd.) z ČR. Prosíme o zaslání cenové nabídky. Naše firma je dodavatel, distributor a velkoobchodník. Jsme registrováni pákistánským Ministerstvem obrany a USA. Pošlete nám také kompletní seznam náhradních dílů pro vozidla v Excelu.
Poptávám těsnicí O kroužky
Dobrý den, Poptávám O kroužek - O-Ring 129,77x3,53 ORAR 00251-N7083 Toto je celé označení z poptávky. Těsnění je určené do tankovací nádrže – tedy odolnost proti olejům a naftě. Počet kusů – je to do nabídky, cca 30 ks.
Poptávám kovové součástky na skleněné vitríny
Poptávám kovové součástky na skleněné vitríny.
JIŽNÍ AFRIKA; Kladky, doprav. pásy, spojovací prvky
Hledáme výrobce kladek, dopravních pásů a spojovacích prvků v ČR a východní Evropě.
Poptávám výrobu kotevního šroubu
Poptávám výrobu kotevního šroubu DIN 529 - EM 48 x 1300 mm.
Poptávám vázací prostředky
Dobrý den,potřebuji vázací prostředky na skládání balíků hutního materiálu o váze 3000 kg z nákladních automobilů na zem.Nejraději kombinace lano a řetízky. Děkuji Kalousek L . Firma SOR Libchavy.
Poptávám podložky pro šrouby
Sháním jazýčkovou podložku dle DIN 93 pro šroub M10, ale s vnitřním průměrem místo 10,5 mm je požadován průměr 14,5 mm. Počet kusů asi 300.
EGYPT; Mosazné vložky
Poptávám mosazné vložky na PPR armatury.