Poptávám kulatou jímku s přepadem
Poptávám vytvoření cenové nabídky na kulatou jímku s přepadem k rodinnému domu cca 6 m3. Předem děkuji Jurková Monika
Poptávám plastovou nádrž
Poptávám cenovou nabídku na dodávku a montáž samonosné plastové žumpy včetně zastropení a vstup dle PD, pokud možno v nejkratším možném termínu. Děkuji předem a přeji hezký den, s pozdravem J.Beránek - INTEVO Karviná s.r.o.
Poptávám septik a biologický filtr
Poptávám septik 3KJ1 a biologický filtr bzf 1-5, hloubka nátoku je 40cm, ale lze ji upravit díky sklonu terénu na vašich 30cm a průměr trubky je 150cm. Je to v obci Nouzov u Velichovek kousek od Jaroměre. Děkuji.
Poptáváme dodávku a montáž ČOV
Na naše stavby poptáváme dodání a zprovoznění 3 ks AC ČOV 2-6, u 2 z nich budou ještě akumul. jímky. 1 ks bude umístěna v obci Tuněchody u Chrudim a napojena do stávající kanalizace. 2 ks vč. akumulačních samonosných jímek VP 3S s přepadem napojeným do vsakovací jímky budou osazeny v obci Kladina u Jaroměře. Sdělte prosím, pokud možno ...
Poptáváme septik k rodinnému domu
Poptávám zaslání nabídky na tříkomorový septik k RD s počtem stále žijících 5 -ti osob. Průměr vtoku 125 mm a výtoku 110 mm. Předem děkuji a s pozdravem Josef Novák
Poptávám dodavatele septiku
Sháním dodavatele septiku 3KJ4 + zemní filtr BZF 1 k rodinnému domku na Trutnovsku. Zajímá mě cena + reference. Termín cca září - říjen 2015.
Poptávám septik s čističkou
Poptávám septik s čističkou pro 3 člennou rodinu k domku. Děkuji.
Poptávám plastový septik
Poptávám plastový samonosný septik, objem 4-5000 litrů, Ústí nad Labem.
Poptávám tlakovou jímku pro splaškovou kanalizaci
Poptávám tlakovou jímku na splaškovou kanalizační přípojku. Prosím o připravení návrhu. Děkuji Duda
Poptávám plastovou jímku na vodu
Samonosná plastová jímka na vodu o objemu 8 m3. Průmer cca 250cm, výška dle potřeby s ohledem na objem. Součástí jímky je i přívod a přepad o průměru 150 mm (KGEM). Objem 8 m3 je treba zachovat po spodní hranu výpustě.
Poptáváme samonosnou vodoměrnou šachtu
Dobrý den, měli bychom zájem o zhotovení samonosné vodoměrné šachty o rozměrech 90x120x160cm. Děkuji za odpověď.
Poptávám dezodorační biologický filtr
Dobý den, poptávám u Vás dezodorační biologický filtr 4800x2400x1360 vč. náplně filtru. Pokud byste tímto zbožím nedisponovali, byla bych vděčná za informaci, kde by se tento filtr dal poptat. Děkuji.
Poptávám plastovou skruž na jímku
Poptávám plastovou skruž na vodní jímku, průměr 1 m, vysoká 1,5 m s poklopem.
Poptávám vodoměrnou šachtu
Poptávám nacenění dodávky vodoměrné šachty vč. dopravy na stavbu v Uhlířských Janovicích. Rozměr šachty je 2,4x1,7x2,3m (délka, šířka, výška). S pozdravem. Petr Izák
Poptávám betonovou jímku
Dobrý den, ráda bych se zeptala na betonovou jímku k RD. O velikosti 15-16 m3. Jaká je cena? Děkuji.
Stavební připravenost pro montáž gastrozařízení včetně dodávky a montáže lapolu
Předmětem veřejné zakázky je provedení provedení stavební připravenosti pro dodávku a montáž gastrozařízení dle předané projektové dokumentace z 06/2013 a výměny stávajícího lapolu dle předané projektové dokumentace z 11/2013 včetně všech nezbytných návazností na stávající konstrukce.
Poptávám septik
Dobrý den. Rád bych ještě letos na chatu pořídil septik. Chata je o víkendech využívaná 2-4 lidmi, do septiku půjdou odpady z WC, sprchy a dřezu. Uvažuji o septiku o objemu 3 kubíky, tříkomorovém, průměr 1,8 m., výška asi 1,6m., s jedním otvorem na vybírání fekálním vozem. Na septiku bude 0,2m hlíny. Spodní voda je 0,2m. Umíte takový septik ...
Poptávám čističku odpadních vod pro rodinný dům
Dobrý den, poptávám čističku odpadních vod včetně přepadové jímky pro RD, kde budou bydlet 4 osoby. Pokud si lze vybrat, tak bychom upřednostnili nějaké samonosné provedení (bez nutnosti betónové desky do výkopu včetně možnosti zasypání čističky bez nutnosti paralelního napouštění vodou proti promáčknutí obvodových stěn-i u přepadové jímky) ...
Poptávám cenu odpadní šachty
Dobrý den, prosím o zaslání ceny odpadní šachty o rozměrech 3500/1500/2500 d/š/h, také zda by doprava byla v ceně. Děkuji za odpoveď.
Poptávám výstavbu odpadové jímky u RD
Dobrý den, vlastním starý dům a nevyhovuje tam žumpa, chci tam udělat novou, jedná se o Bartošovice okr. Nový Jičín. Hledám dodavatele a poradit co by bylo nejlepší a zorientovat se v nabídkách. Děkuji za odpověď.
Intenzifikace ČOV Zbraslavice
Stávající ČOV Zbraslavice je soustavně látkově přetěžována, a to v ukazatelích CHSKcr a Pcelk., v ukazateli Ncelk. je vytížena téměř po celou kapacitu. Tato okolnost znemožňuje dovoz odpadních vod a jejich likvidaci z 12-ti místních částí obce Zbraslavice. Nutnost intenzifikace je vyžadována Rozhodnutím MěÚ Kutná Hora s odůvodněním plnění ...
Poptávám odlučovač ropných látek
Poptávám odlučovač ropných látek do 0,1 mg nel/l SEPURÁTOR MOA 30, lapák tuků EKOLIP LT 4 včetně dopravy do Karlových Varů. Děkuji (spěchá) Horáková
Oprava izolace stropu jímky Energetické uč. Chomutov, oprava jímky pro VS 10 ZŠ Beethovenova
Předmětem zakázky je oprava izolace stropu jímky Energetické uč. Chomutov a oprava jímky pro VS 10 ZŠ Beethovenova Chomutov.
Poptáváme lapol tuku
Poptávám zpracování cenového návrhu na dodávku lapolu tuku na stavbu - Penzionu v Ostružné (Jeseníky):kapacita 200 jídel denně.
Poptávám realizaci jímky
Sháním dodavatele stavební práce na jímku 4m3 Kochnov u Olbramovic (Votic) Komplet s vkopáním, koupení, osazení, stavební povolení, kolaudací.