Sháním prostory pro provoz autoservisu
Poptávám- koupi či pronájem - prostor pro provoz menšího autoservisu.Cca 200m2 dílenské plochy + cca 50m2 kancelářské a soc. zázemí + cca 200m2 parkovací plochy. Nebo: Koupím či pronajmu pozemek na výstavbu malého autoservisu o výměře 500m2 až 1.000m2 ,možno i s budovou. V Praze nebo blízkém okolí.Upřednostňuji Prahu 10, 3, 4.Není podmínkou. ...
Sháníme prostory pro rychlé občerstvení
Poptáváme pronájem prostoru pro rychlé občerstvení popř. menší restauraci. Pouze Praha a zajímavá lokalita. Nabídky zasílejte na e-mail.
Poptáváme spolupráci v oboru nemovitostí
Poptáváme spolupráci při prodeji nemovitostí v Praze a Středních Čechách.
Sháníme prostory pro provoz autoservisu
Sháním prostor pro provoz menšího autoservisu cca 200m2 dílenské plochy + kancelářské a soc. zázemí. Nebo: Koupím, či pronajmu pozemek na výstavbu malého autoservisu o výměře 500m2 až 1.000m2. V Praze. Upřednostňuji Prahu 10, 3, 4. Kontakt: mail@autoservis.org nebo tel. Plachý Jiří 777 259 354.
Poptáváme nebytové prostory v Praze
Koupím prostory pro pneuservis v Praze (nebo pozemek 300-500m)
Poptávám koupi RD s garáží a zahradou
Poptávám jednogenerační, patrový rodiný dům se zahradou a garáží , jih nebo východ Prahy, okr. Pha -východ apod . Může být i před rekonstrukcí. Důležitá je poloha a návaznost na komunikace. Ne satelit. Nabídněte. Děkuji
Poptáváme chatu do 60 km od Prahy
Poptáváme chatu nebo chalupu do 60 km od Prahy s vlastním pozemkem, elektřina a voda jsou podmínkou.
Poptávám pronájem nebytových prostor
Dobrý den, ráda bych se informovala na možnosti pronájmu prostor (salonků, konferenčních místností, kanceláří...) "na hodinu" v úzkém okruhu lokality u metra Anděl, na cca 40 hod/týden. Prosím rovněž o cenovou kalkulaci této služby.
Hledám pronájem, koupi hotelu v centru Prahy
Hledám pronájem, koupi hotelu v centru Prahy.
Sháníme pronájem nebyt.prostor,Praha
Poptáváme pronájem reprezentativních nebytových prostor v Praze.
Hledáme objekty vhodné k podnikání
Hledáme objekty vhodné k podnikání. Jsme realitní společnost s jedenáctiletou historií na trhu s nemovitostmi. Hledáme pro naše klienty a investory nemovitosti, které se dají využít k podnikání, popř. jako investice.