Poptávám pronájem bytu ve Znojmě
Hledám nezařízený byt k pronájmu 1+1 ve Znojmě,do 6000 kč vč.poplatků.
Hledáme pozemky pro FVE vč. projektu
Poptávka: Popis poptávky: Hľadáme v Českej Republike: hotový projekt FVE s pozemkom - share deal (SPV) Popis: - odkúpime / prenajmeme pozemky vhodné na výstavbu fotovoltaickej elektrárne s hotovým projektom a všetkými povoleniami - v tesnej blízkosti elektrickej distribučnej siete 22 kV - so spevnenou prístupovou cestou, netienená rovina ...
Poptáváme koupi nestavebního pozemku
Hledám zaúčelem koupě nestavební pozemek /zahradu,louku,proluku a pod./o rozloze 300-400m/2 v dosahu městské dopravy v Praze,při nejhorším těsně za okrají Prahy,aby tam byl spoj PID.Jedná se o výzkumné účely/bez hluku,špíny a bez jakých koliv zněčištění/.Díky za nabídky a pěkný den přeje Šulc.
Poptávám koupi nestavebního pozemku
Hledám ke koupi zahradu,louku.proliku /nestavební pozemek/ v dosahu městské dopravy Praha k výzkumným účelům. Rozloha cca 300 - 400m/2.
Hledám prostory pro hudební zkušebnu
Hledám pro kapelu z Prahy 1 hudební zkušebnu v blízkosti centra Prahy nebo v blízkosti stanice metra B. Zkoušky v pozdních odpoledních hodinách pravidelně v útery nebo ve čtvrtek. Předem děkuji za nabídky.
Hledáme pozemky pro výstavbu FVE
Solventní investor hledá pozemky pro FVE jakékoliv velikosti v ČR. Rychlé a seriozní jednání.
Poptávám bezbariérový byt
Poptávám bezbarierový byt 2+1 prípadne 3+1 Hladám byt z bezbarierovým prístupom k výtahu preferujem Praha 6,7,5, byt k dlhodobému premájmu
Sháním byt v Praze
Koupím byt v Praze před privatizací - nebo výměna + doplatek, (právní servis).
Poptávám pronájem bytu v Praze
Poptávám byt 2+1 prípadne 3+1 v lokalite Praha 6 alebo Praha 7 z bezbarierovým prístupom na dlhodobý prenájem
Poptávám skladové prostory
Úklidová firma hledá sklad 30-50m čtver. na úklidové stroje, úklidovou chemii, úklidové náčiní apod. Prostory musí být v přízemí budovy s nepřetržitým přístupem, soc. zařízením a dobrým parkováním pro vozidla.Praha Hostivař a blízké okolí. Cena cca 100Kč/m2/měsíc.
Poptáváme pronájem prostor v Praze
Poptávám v Praze komerční prostor pro pracovnu i bydlení se sociálním zařízením, včetně sprchového koutu nebo koupelny. Preferuji Prahu 6. www.edb.cz/hypoteka
Poptávám pronájem garsonky
Zdravotní sestra s 4 letým synem hledá pronájem garsoniery či 1kk na Praze 12 v Modřanech...nabídky prosím pište
Poptáváme koupi pozemků na FV elektrárnu
Zahr.investor koupí popř.najme pozemky k výstavbě FVE vč veškerých svolení toto je NUTNÉ mIn plocha pozemku 3ha celá ČR
Hledám pronájem  bytu  v Praze
Hledám byt v Praze 1+1, 1+ kk, Garsonieru, s garáží, 10 000 Kč včetně poplatků, pro dvě osoby. Lépe nezařízený .
Hledáme byty v Praze 4
Naše CK poptává pro své solventní klienty, kteří si zamilovali naše hlavní město, byty v lokalitě Praha 4 – Pankrác. Za nabídky na email: ckmytravel@seznam.cz děkuji.
Poptávám prodejce přímořských nemovitostí
Hledám majitele nemovitostí nebo realitní kancelář která se zabývá prodejem přímořských nemovitostí.Slovinsko,Chorvatsko,Itálie.
Hledám nebytový prostor v Praze
Poptávám nebytový prostor na Praze 1 vhodný jako galerie s malou kavárničkou + sklad /který by byl vhodný jako ateliér pro fotografa/. Vlastní sociální zařízení.
Poptáváme koupi pozemků
Zahraniční investor koupí pozemky s kompletním projektem k výstavbě FVE na uzemí EU pozemky - od 10ha do 100ha cena dle lokality a příslušného osvitu
Poptávám půdni prostory
Poptávám koupi půdních prostor v Praze Společenství vlastníků nebo přímí majitelé nabídněte k prodeji půdní prostory k provádění půdních vestaveb nebo k rekonstrukci v Praze. Možná i jiná dohoda.
Hledám partnera do kanceláře
Hledám partnera do vybavené kanceláře, dělba nájmu. Praha 6
Poptávám 10 parkovacích míst, Praha 10
Poptávám 10 parkovacích míst - dlouhodobě, na Praze 10.
Poptáváme pronájem závodní jídelny
Hledáme pronájem závodní jídelny v Praze.
Poptávám pronájem prostorů
Hledám k pronájmu prostory 80-150 m2 v atraktivních místech, vhodné na prodejnu potravin. Přízemí, výloha, v Praze , Kladně.
Poptáváme koupi půdních prostor
Poptávám koupi půdních prostor v Praze Společenství vlastníků nebo přímí majitelé nabídněte k prodeji půdní prostory k provádění půdních vestaveb nebo k rekonstrukci v Praze. Možná i jiná dohoda.
Poptávám koupi bytu v OV
Nabídněte k prodeji byt v osobním vlastnictví nebo družstevní byt v Praze 1, 2, 3, 5, 7. Možno i další zajímavé lokality.