Poptáváme pronájem skladovacích prostorů, Praha
Poptáváme pronájem - skladovací prostory v Praze 3,10 pro celoroční skladování 730 palet ( 680 standard + 50 nestandard). Hydraulická rampa nutností.
Poptáváme koupi pozemku pro MVE
Poptávám ke koupi pozemek v ČR vhodný na výstavbu malé vodní elektrárny (MVE), popřípadě již postavenou MVE, vypracovaný projekt nebo nefunkční MVE k rekonstrukci. Cena na domluvě.
Poptávám pronájem nebytového prostoru v Praze
Sháním pronájem nebytového prostoru vhodného jako zubní laboratoř min 75m,3-4+1, Praha.
Poptávám pronájem plochy pro přímý prodej
Poptávám u firem pronájem plochy o 2m2 na promoakce delikates (např.čaje,sušenky,džemy,čokoláda) spojené s možností i přímého prodeje pro zaměstnance. Předem děkuji za nabídku.
Poptávám dlouhodobé ubytování
Hledám dlouhodobě ubytování , nekuřačka - oblast Nové Butovice, Hůrka, Prosek, Kobylisy-metro C, Vysočany.
Poptáváme skladové prostory
Hledáme skladové prostory cca 200 m2 v lokalitě Praha 10, cena cca 50-70 m2
Poptávám pronájem prostor pro archív v Praze
Dobrý den, poptávám prostor pro uskladnění archivu v Praze. Potřebuji uskladnit přibližně 60 m šanonů a asi 10 krabic střední velikosti. Předem děkuji za Vaše nabídku.
Poptávám koupi nemovitostí a pozemků v Praze
Zájem o koupi: 1) několika historických domu v Praze včetně pozemku, může být i kulturní památka, nicméně s kvalitním technickým stavem (80% a výše). Cena od 80 do 110 mil Kč a jistěže méně. Orientační požadavky: ideálně Praha 1,2, 3,spíše blíže centra, cca 5 podlaží, celková plocha (tj. pozemku vč. zastavěného) kolem 1000 m2. Dům by měl sloužit ...
Hledáme prodejce nemovitostí a staveb
Hledáme firmy a soukromé fyzické osoby, které prodávají nemovitosti nebo dodavatele staveb na prodej.
Poptávám koupi nebytového prostoru pro archiv
Koupím do OV malý, suchý NP pro zřízení archivu. Pouze kdekoliv v Praze, stav nerozhoduje, bez okna i s oknem od 5m2 do 15-20m2. Nemusí být voda ani WC, může být suterén nebo jakékoliv patro, výtah také není podmínkou. Zavedená elektřina. Nikoliv sklepní kóje. Pouze OV. Rozhoduje pouze cena! Nabídky na email.
Poptáváme koupi komečních a nebytových prostor
Poptáváme komerční a nebytové prostory, obytné budovy, stavby pro cestovní ruch (hotely, penziony), stavby pro finanční a bankovní sektor a to především ty před rekonstrukcí a v zdevastovaném stavu. Zajímá nás především lokalita historické části Prahy I,II, III. Vinohrady, Žižkov, Staré město, Smíchov.
Poptávám pronájem bytu v Praze
Sháním pro sebe a svého přítele z Alžíru malý byt, nejlépe garsonieru v Praze 4 - Modřanech, Krči, Libuši atd. Od 1.3.2011 Cena do 7500,-Kč včetně poplatků, kauce možná.
Poptáváme pronájem kanceláře v Praze
Poptáváme pronájem menších kancelářských prostor cca 20-30m2 v Praze, nebo blízkém okolí. Nabídky a dotazy prosíme emailem, děkujeme.
Pronájem nebytových prostor pro archivní činnost
Pronájem nebytových prostor pro archivní činnost dle specifikace uvedené v ZD
Poptávám pronájem prostor pro stánek v Praze
Hledám k pronájmu komerční prostor kolem 25m2 pro umístění dřevěného prodejního stánku s uzeninami na frekventovaném místě v Praze a okolí(PZ,PV)
Činnost pojišťovacího makléře pro správu pojistného programu
Zabezpečení pojišťovacích služeb spočívající ve zprostředkování uzavření pojistných smluv a poskytování služeb pojišťovacího makléře.
Poptáváme koupi bytového domu
Pro přímého zájemce poptáváme ke koupi nájemní, bytový, činžovní dům, který se nachází v lokalitě Praha, Kladno nebo Kralupy nad Vltavou. Dům může být obsazen nájemníky a neměl by být po kompletní rekonstrukci. Cena by měla odpovídat ekonomickým ukazatelům provozování tohoto typu nemovitostí.
Poptávám pronájem střechy pro FVE
Poptávám pronájem střechy pro výstavbu Fotovoltaické elektrárny. Důležité!: nemusí být vyřízené povolení k připojení do sítě. Parametry: Umístění střechy: Praha v působnosti PRE Přípojka do elektrické sítě 50-200 kWp na třech fázích Velikost střechy: 300-5000m2 (dle parametrů) Sklon: severojižní či plochá Vlastník by měl být schopen ...
Poptávám výměnu bytu v Praze
Poptávám výměnu bytu 3+1 u majitele za menší pouze na Praze 3. Prosím nabídněte.
Poptávám koupi bytu v Praze před rekonstrukcí
Poptávám koupi bytu před rekonstrukcí 3+1, Praha 3,2,10. Prosím nabídněte.
Prodej reklamního prostoru České televize na mediálním trhu
Předmětem veřejné zakázky je zastupování České televize (dále také „ČT“) na mediálním trhu při prodeji reklamního prostoru ve vysílání ČT a na teletextových stránkách, popřípadě v elektronickém programovém průvodci ČT. Zastupováním se rozumí tvorba a rozvoj obchodní nabídky reklamního prostoru ČT, uzavírání smluv s mediálními agenturami a dalšími ...
Poptáváme pronájem skladu s mrazáky
Poptávám sklad k pronájmu 300m2 až 500m2 s mrazákem a chladícímy boxy pro uskladnění potravin v Praze nebo P-V, P-Z.
Hledáme skladové prostory
Sháníme skladové prostory pro uskladněni DVD, alespoň částečně vytopené, aby bylo možné vybudovat jedno pracovní misto člověka, který by se o zboží a expedici staral pár hodin denně. Umístění palet nad sebe, kolem 300m2
Hledáme ke koupi projekt na FVE
Koupíme připravený projekt s pozemky na fotovoltaickou elektrárnu (pronájem ne), do 40 MWp, koupíme jakýkoli připravený projekt v energetice (teplárny, teplovody, elektrárny jakéhokoli typu, apod. ), rozestavěnost i v provozu, infrastrukturní projekty pouze většího charakteru.
Hledám pronájem plochy pro parkoviště
Poptáváme dlohodobý pronájem zpevněné plochy vhodné na odstavné parkoviště o velikosti minimálně 25.000 m2 s menším technickým a administrativním zázemím na území města Prahy, případně Praha východ nebo Praha západ.